25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
a ze glupio spytam ??? nawiazujac do wypowiedzi Szymona.. a jakby wynajac busika ???? sa firmy ktoore jezdza za granice prawda??
wiec patrzylem i...... jezeli decydowalibysmy sie leciec z krakowa:
SkyEurope krakow ---->paryz dnia 24 czerwca koszt calkowity 188,12 zl
Easy jet Paryz---> Berlin--->Krakow łącznie 42 euro ( + koszt zamoowienia) czyli okolo 205 zl aaaa bedzie to poniedizalek! w berlinie jestesmy okolo 8 50 a samolot do krakowa mamy o 13 50 <czy cos takiego>
dzwonilem roowniez do SKYeurope....baba moowila mi zebym napisal maila do jakiegos dzialu i tam mi powiedza apropos grup zorganizowanych oraz mozliwosci jakie nam beda przyslugiwaly <upusty cenowe>
wiec patrzylem i...... jezeli decydowalibysmy sie leciec z krakowa:
SkyEurope krakow ---->paryz dnia 24 czerwca koszt calkowity 188,12 zl
Easy jet Paryz---> Berlin--->Krakow łącznie 42 euro ( + koszt zamoowienia) czyli okolo 205 zl aaaa bedzie to poniedizalek! w berlinie jestesmy okolo 8 50 a samolot do krakowa mamy o 13 50 <czy cos takiego>
dzwonilem roowniez do SKYeurope....baba moowila mi zebym napisal maila do jakiegos dzialu i tam mi powiedza apropos grup zorganizowanych oraz mozliwosci jakie nam beda przyslugiwaly <upusty cenowe>
Z tego co ostatnio czytalem To Airpolonia Stojac na granicy bankructwa oferuje bilety za niemal symboliczna cene. Dostepne juz od 70zl. Pytanie tylko czy przez pol roku nie zbankrutuje 
Kontaktowalem sie juz z liniami lotniczymi miesiac temu i dogadelem sie, ze dla nas samolot w obie strony bedzie kosztowal tak jak napisalem na stronie max.350 zl
Moze jeszcze cos utarguje ale bede to robil dopiero jak bede mial wszystkie bilety w reku i pewnosc ile osob jedzie na 200%
Moze jeszcze cos utarguje ale bede to robil dopiero jak bede mial wszystkie bilety w reku i pewnosc ile osob jedzie na 200%
Tak - jako organizator bede to oczywiste.Michcio pisze:glupie pytanie![]()
![]()
Mayer jedziesz ??? bo na lisci echetnych nie widizalem Twojego wpisu :d
Z osoba towarzyszaca
hehe to mialo byc bez podtkestow
no to elagancko..czyli i przeloty ni emsuze sie martwic
???!!!!! jezli tak to suuuper wiec na 100000000000% pojade
Tylko że od dzisiaj zawiesili loty i już nie latają , a SkyEurope sprawdziłem dzisiaj ma już wyprzedane miejsca na 24 i 25 czerwca do ParyżaStranger pisze:Z tego co ostatnio czytalem To Airpolonia Stojac na granicy bankructwa oferuje bilety za niemal symboliczna cene. Dostepne juz od 70zl. Pytanie tylko czy przez pol roku nie zbankrutuje
w sky maja problem z siecia.. blety sa bo dzwonilem...ironpacy pisze:Tylko że od dzisiaj zawiesili loty i już nie latają , a SkyEurope sprawdziłem dzisiaj ma już wyprzedane miejsca na 24 i 25 czerwca do ParyżaStranger pisze:Z tego co ostatnio czytalem To Airpolonia Stojac na granicy bankructwa oferuje bilety za niemal symboliczna cene. Dostepne juz od 70zl. Pytanie tylko czy przez pol roku nie zbankrutuje
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No dokładnie - to zresztą było do przewidzenia.ironpacy pisze:Tylko że od dzisiaj zawiesili loty i już nie latają , a SkyEurope sprawdziłem dzisiaj ma już wyprzedane miejsca na 24 i 25 czerwca do ParyżaStranger pisze:Z tego co ostatnio czytalem To Airpolonia Stojac na granicy bankructwa oferuje bilety za niemal symboliczna cene. Dostepne juz od 70zl. Pytanie tylko czy przez pol roku nie zbankrutuje
http://info.onet.pl/1f9
Spokojnie. To nie jedyny przewoźnik. Są jeszcze Sky Europe (z Warszawy i Krakowa), Wizzair (z Katowic), a niedługo dojdzie pewnie jeszcze więcej.
jak moge zamiescic zdjecie ???? mam plan metra oraz zanaczone gdzie sa tanie hotele i gdzie jest stadion 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Najlepiej wyślij mi czy MaYeR'owi to wrzucimy na stronkę.Michcio pisze:jak moge zamiescic zdjecie ???? mam plan metra oraz zanaczone gdzie sa tanie hotele i gdzie jest stadion
Z góry dzięki.
A propo wylotu do Paris Linie lotnicze dają promocje a tu dzis sie dowiedzialem ze AirPolonia zawiodla ludzi wyjezdzających na swieta za granice i kasa prawdopodobnie nie do odzysku oby takich jaj nie robili na .... :guns
Z Airpolonia to inna sprawa. Od dluzszego czasu mowi sie ze oglosza upadlosc i dolacza sie do innego przewoznika ktory przejmie ich klientow. W tej chwili osoby ktore kupily bilet w Airpolonii moga za symboliczna kwote przebookowac go na innego przewoznika, a to ze nie ma wiele miejsc w samolotach to inna sprawa 
na jakie konto mam wpalcic kase na koncert !!!!!??????? bede wdziaeczny jezeli dostane numerek bo jade na 1000000 %
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tym pytaniem mailuj do MaYeR'a - tak jak masz napisane na stronie.Michcio pisze:na jakie konto mam wpalcic kase na koncert !!!!!??????? bede wdziaeczny jezeli dostane numerek bo jade na 1000000 %
Mayer, czy moglbys daty wplacania przeniesc o 2 dni naprzod? Nie wiem czy 24 h po ogloszeniu wyniku konkursu na ewentualne wplacenie (przeciez na 99% ja wygram
)mi wystarczy.
Dobra data !!!!
wszędzie o tym piszą !!!
wszędzie o tym piszą !!!
Who am I ???
I am KILLER 
sorry Mayer pomyłka. myślałem, że do jutra kase można wpłacać.
Nie no znowu
:guns
Killer to ze wszedzie pisza w gazetach i na stronach www nie oznacza ze musi byc to prawda. Bowiem istnieje cos takiego jak plotka (tak, tak otka plotka) a
ta data jest na 99% zmyslona, a to ze data moze sie potem okazac ta sama to zbieg okolicznosci.
Nie no znowu
Killer to ze wszedzie pisza w gazetach i na stronach www nie oznacza ze musi byc to prawda. Bowiem istnieje cos takiego jak plotka (tak, tak otka plotka) a
ta data jest na 99% zmyslona, a to ze data moze sie potem okazac ta sama to zbieg okolicznosci.
Ja poprostu wierze w ta date
Who am I ???
I am KILLER 
No noŻelazny pisze:Boś frajer
Who am I ???
I am KILLER