Kiss powraca do Polski! 03/06/2022 Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: Kiss powraca do Polski! 12/06/2021 Łódź
6 dni później kasa na karcie...szok i niedowierzanie...spodziewałem się że 180 dni kasę potrzymają...ktoś w TM się chyba pomylił heh.
-
paulek
- -#Lord of the flies

U mnie też zwrot i to pełna kwota, bez żadnych potrąceń....
-
Deleted User 4876
eee...koszty serwisowe i wysyłki też? Bo mi hujki 23 zeta zajumali. Tylko mi bilet wysłali...ok czyli usługę wykonali..ale o koszta serwisowe chce się szarpać dla zasady... bo tak to mogą w ogóle koncertów nie organizować i tylko bilety sprzedawać a potem odwoływać.
Edit: Urwie odpisały tak:
Zgodnie z zaakceptowanym przez Pana regulaminem, opłata manipulacyjna nie podlega zwrotom. Opłata manipulacyjna w Pańskim zamówieniu wynosiła 24,00 zł
§9 Odwołanie, zmiana czasu, miejsca i programu Imprezy, zwroty
2. W przypadku odwołania Imprezy, z wyłączeniem przeniesienia Imprezy na inny termin, Użytkownikowi zostanie zaoferowany zwrot Kwoty zamówienia pomniejszonej o Opłatę Manipulacyjną. Jeżeli Impreza trwa przez kilka dni i zostanie odwołany jeden dzień lub kilka dni takiej Imprezy (ale nie wszystkie dni które obejmuje Impreza), Użytkownikowi przysługuje częściowy zwrot w wysokości odpowiadającej liczbie dni Imprezy, które zostały odwołane. Opłata Manipulacyjna nie podlega zwrotowi
paulek Ty dostałeś bilet? Ticketmaster czy ebilet?
Bo to jest żenada, że jednym oddają pełną kwotę , a innym potrącają - niby drobne, ale nie lubię jak buraki mi zabierają choćby grosika
Edit: Urwie odpisały tak:
Zgodnie z zaakceptowanym przez Pana regulaminem, opłata manipulacyjna nie podlega zwrotom. Opłata manipulacyjna w Pańskim zamówieniu wynosiła 24,00 zł
§9 Odwołanie, zmiana czasu, miejsca i programu Imprezy, zwroty
2. W przypadku odwołania Imprezy, z wyłączeniem przeniesienia Imprezy na inny termin, Użytkownikowi zostanie zaoferowany zwrot Kwoty zamówienia pomniejszonej o Opłatę Manipulacyjną. Jeżeli Impreza trwa przez kilka dni i zostanie odwołany jeden dzień lub kilka dni takiej Imprezy (ale nie wszystkie dni które obejmuje Impreza), Użytkownikowi przysługuje częściowy zwrot w wysokości odpowiadającej liczbie dni Imprezy, które zostały odwołane. Opłata Manipulacyjna nie podlega zwrotowi
paulek Ty dostałeś bilet? Ticketmaster czy ebilet?
Bo to jest żenada, że jednym oddają pełną kwotę , a innym potrącają - niby drobne, ale nie lubię jak buraki mi zabierają choćby grosika
-
paulek
- -#Lord of the flies

Ja nie dostałem biletu tylko potwierdzenie transakcji z nr i tekstem że bilety mi doślą. Kupowałem jakoś na początku marca jak była promocja i zapłaciłem za 2 bilety 307 zeta i tyle mi przelali na kartę.
pozdR
pozdR
-
Deleted User 4876
A to pewnie dlatego, że biletu nie wystawili....
Heh ja mam jazdy z EVENTIMEM..zamówiłem bilet na WT ( Golden) a wysłali mi na płytę. Reklamacja -- kazali odesłać - odesłałem- no i się ujki na pandemie powołali - no i też chcieli sobie opłatę serwisową potrącić za wysłanie błędnego biletu. Polskie standardy.
PozDr
Heh ja mam jazdy z EVENTIMEM..zamówiłem bilet na WT ( Golden) a wysłali mi na płytę. Reklamacja -- kazali odesłać - odesłałem- no i się ujki na pandemie powołali - no i też chcieli sobie opłatę serwisową potrącić za wysłanie błędnego biletu. Polskie standardy.
PozDr
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Na stronie zespołu tylko Kangurlandia na listopad/grudzień. Co z Europą i jej centrum
, czyli Łodzią?
Prędzej te wszystkie dinozaury spalą sie na stosie bo ile można przekładać gigi ? W nieskończoność ?
A tak po cichu i na serio to liczę ,że 2022 rok będzie powrotem do koncertów /muzyki i tacy weterani jak Kiss czy JP jeszcze nas zaskoczą na plus
A tak po cichu i na serio to liczę ,że 2022 rok będzie powrotem do koncertów /muzyki i tacy weterani jak Kiss czy JP jeszcze nas zaskoczą na plus
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Metalophil
- -#Moonchild

Powrót do koncertów nastąpi przy zaszczepieniu 70-80% populacji danego kraju. Czyli we wspaniałej UE ten rok odpada na pewno, a i przyszły raczej też.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Menago zespołu i Paul w wywiadach nie wykluczają, że na wybranych koncertach pozostałych do końca trasy mogą pojawić się Frehley i Criss.
Kiedy można się spodziewać reinstalacji European leg?
Kiedy można się spodziewać reinstalacji European leg?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

O to by było coś
- Metalophil
- -#Moonchild

Ciekawe w jakim mejkapie, nie będzie przecież jednocześnie dwóch kotów i dwóch kosmitówZakkahletz pisze: ↑czw maja 13, 2021 11:23 pm Menago zespołu i Paul w wywiadach nie wykluczają, że na wybranych koncertach pozostałych do końca trasy mogą pojawić się Frehley i Criss.
Kiedy można się spodziewać reinstalacji European leg?![]()
-
Deleted User 4876
Jeden w koszulce KiteKat, a drugi z reklamą Whiskas
Nowa data: 3 czerwca 2022
Fatalna wiadomość. Pokrywa się z przeniesionym terminem Mystica.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Metalophil
- -#Moonchild

Spokojnie - prawdopodobnie i tak odwołają...Do zaszczepienia 70% populacji jeszcze lata świetlne...A jak gadam z niektórymi antyszczepionkowcami to dochodzę wręcz do wniosku że to nigdy nie nastąpi...
Coraz bardziej wychodzi, że szczepionki na koronawirusa to taka sama hucpa jak wcześniejsze szczepionki na grypę, czyli skuteczność zależy dość losowo od przyjmującego: jednym pomaga innym wprost przeciwnie.
W szczególności, szczepionki zmniejszają o 1/3 - 2/3 możliwość zarażenia (objawowego, bezobjawowego), ale nie eliminują jej.
W szczególności, szczepionki zmniejszają o 1/3 - 2/3 możliwość zarażenia (objawowego, bezobjawowego), ale nie eliminują jej.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
I myślisz, że jak wybije magiczne 70% to jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki wszystko wróci do normy???Metalophil pisze: ↑śr maja 19, 2021 9:33 pmSpokojnie - prawdopodobnie i tak odwołają...Do zaszczepienia 70% populacji jeszcze lata świetlne...A jak gadam z niektórymi antyszczepionkowcami to dochodzę wręcz do wniosku że to nigdy nie nastąpi...
A za rok znowu czekamy na magiczne 70% wyszczepionej populacji? Miałoby to sens gdyby dało się zaszczepić te 70% w bardzo, ale to bardzo krótkim czasie, a jak wiemy to nie możliwe. Przecież ci szczepieni na początku roku będą trafiać na testy już na początku czwartej fali.
- Metalophil
- -#Moonchild

Pewności nie mam, ale w Izraelu i WB zadziałało. Jeśli nie zadziała, to bye bye koncerty na bardzo, bardzo długo...
Re: Kiss powraca do Polski! 03/06/2022 Łódź
piątek, 3 czerwca 2022 Atlas Arena Łódź
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12