Co? XDAdrian S.O.S. pisze: ↑sob maja 22, 2021 11:13 ama jak podajesz za przykłady nie raz i nie dwa podajesz Megadeth, piszesz w kółko o Megadeth z czasów przed antycznych przecież to kim jestes? szefem boomerów ?![]()
Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Megadeth
- AncientMariner
- -#Clansman

Bon Dzosef nie zdaje sobie chyba sprawy jak wysoko stoi w hierarchii boomerów
Prezes dyrektor boomers unityAncientMariner pisze: ↑sob maja 22, 2021 2:26 pm Bon Dzosef nie zdaje sobie chyba sprawy jak wysoko stoi w hierarchii boomerów
- AncientMariner
- -#Clansman

A wracając do samego Megageja to próbowałem ostatnio przekonać się Countdown to Extinction ale wciąć połowa płyty jest dla nie asłuchalna. Kiedyś nawet bardziej lubiłem Youthanasie ale ostatnimi laty kiedy mam sięgnąć po ten krążek zawsze wybieram coś innego z półki
No po RIP to już dyskoteka niestety...AncientMariner pisze: ↑sob maja 22, 2021 3:06 pm A wracając do samego Megageja to próbowałem ostatnio przekonać się Countdown to Extinction ale wciąć połowa płyty jest dla nie asłuchalna. Kiedyś nawet bardziej lubiłem Youthanasie ale ostatnimi laty kiedy mam sięgnąć po ten krążek zawsze wybieram coś innego z półki
Problem z Megagejem jak i innymi zespołami thrashowymi po 1991 czy 1992 roku jest taki że cześć poszła w groove albo jak większość po prostu muzycznie zmiękła. Megagej chyba najbardziej. Osobiście słucham do Rust in Peace. Kiedy ukazała się Countdown dużo osób sie od nich odwróciło. Ale to też były czasy death metalowe i ludzie oczekiwali co raz większego łojenia. Wiele zespołów jak Kreator i Voivod pośród polskich fanów metalu po 1992 się od tych kapel odwróciłowidman pisze: ↑sob maja 22, 2021 3:08 pmNo po RIP to już dyskoteka niestety...AncientMariner pisze: ↑sob maja 22, 2021 3:06 pm A wracając do samego Megageja to próbowałem ostatnio przekonać się Countdown to Extinction ale wciąć połowa płyty jest dla nie asłuchalna. Kiedyś nawet bardziej lubiłem Youthanasie ale ostatnimi laty kiedy mam sięgnąć po ten krążek zawsze wybieram coś innego z półki
No okej, większość, ale trzeba było nie być jak większośćDjuk_416 pisze: ↑sob maja 22, 2021 5:23 pmProblem z Megagejem jak i innymi zespołami thrashowymi po 1991 czy 1992 roku jest taki że cześć poszła w groove albo jak większość po prostu muzycznie zmiękła. Megagej chyba najbardziej. Osobiście słucham do Rust in Peace. Kiedy ukazała się Countdown dużo osób sie od nich odwróciło. Ale to też były czasy death metalowe i ludzie oczekiwali co raz większego łojenia. Wiele zespołów jak Kreator i Voivod pośród polskich fanów metalu po 1992 się od tych kapel odwróciłowidman pisze: ↑sob maja 22, 2021 3:08 pmNo po RIP to już dyskoteka niestety...AncientMariner pisze: ↑sob maja 22, 2021 3:06 pm A wracając do samego Megageja to próbowałem ostatnio przekonać się Countdown to Extinction ale wciąć połowa płyty jest dla nie asłuchalna. Kiedyś nawet bardziej lubiłem Youthanasie ale ostatnimi laty kiedy mam sięgnąć po ten krążek zawsze wybieram coś innego z półki
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Dla mnie juz "Countgay To Gaytinction" jest już asłuchalna, ze względu na mięciutkie thrash-rockowe brzmienie. "Gaythanasia" to już w ogóle dla mnie tragedia. Generalnie było tak jak napisał Djuk_416 - wiele kapel thrashowych dało po prostu dupy. Między innymi pierwsze skrzypce w tym grał Megagej, Metallica. A czy w przypadku Kreator i Voivod można mówić o łagodzeniu brzmienia i pójście na muzyczne kompromisy? Chyba nie. Bo takie "Renewal" czy "Angel Rat" to trudne płyty. Na pewno "Renewal" jest mniej przyswajalna niż "Coma Of Souls" albo "Extreme Aggression". Bliżej już takim płytom z resztą do dokonań Mekong Delty, Coronera niż grania pokroju "Gaythanasia", "Load" i "Sound Of White Noise".AncientMariner pisze: ↑sob maja 22, 2021 3:06 pm A wracając do samego Megageja to próbowałem ostatnio przekonać się Countdown to Extinction ale wciąć połowa płyty jest dla nie asłuchalna. Kiedyś nawet bardziej lubiłem Youthanasie ale ostatnimi laty kiedy mam sięgnąć po ten krążek zawsze wybieram coś innego z półki
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja sobie nie zdawalem sprawy na jakie pokłady absurdu i głupoty można wejść jako stary koń na forum w necie xD . Piszecie takie debilizmy, że powinno wam być az głupioAncientMariner pisze: ↑sob maja 22, 2021 2:26 pm Bon Dzosef nie zdaje sobie chyba sprawy jak wysoko stoi w hierarchii boomerów
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mogleś zrobić Gaythagaysia, ehh ci amatorzy. Widać że w twoich czasach nie było gimnazjów, ośmioklasowe podstawowki nie dają takiego skillaLukaSieka pisze: ↑ndz maja 23, 2021 5:28 pmDla mnie juz "Countgay To Gaytinction" jest już asłuchalna, ze względu na mięciutkie thrash-rockowe brzmienie. "Gaythanasia" to już w ogóle dla mnie tragedia. "Gaythanasia", "Load" i "Sound Of White Noise".AncientMariner pisze: ↑sob maja 22, 2021 3:06 pm A wracając do samego Megageja to próbowałem ostatnio przekonać się Countdown to Extinction ale wciąć połowa płyty jest dla nie asłuchalna. Kiedyś nawet bardziej lubiłem Youthanasie ale ostatnimi laty kiedy mam sięgnąć po ten krążek zawsze wybieram coś innego z półki
To Bon Dzosef przyciągnął ze sobą te teksty o boomerach także myśle ze na miano szefa boomerów pasuje idelaniewidman pisze: ↑sob maja 22, 2021 2:28 pmPrezes dyrektor boomers unityAncientMariner pisze: ↑sob maja 22, 2021 2:26 pm Bon Dzosef nie zdaje sobie chyba sprawy jak wysoko stoi w hierarchii boomerów
Znaczy się jak ktoś pisze o zespołach z lat dziewięćdziesiątych to jest boomerem ? Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ale skoro Ty piszesz w tym temacie często o Megadeth to jesteś jeszcze większym boomerem bo ten zespół jest jeszcze starszy ?Dzosef pisze: ↑sob maja 22, 2021 12:22 amNo porównanie do Backstreet Boys, zespolu z czasów antycznych to boomerstwo xD trzeba było porownac do TaconafideDjuk_416 pisze: ↑pt maja 21, 2021 6:39 pmOgólnie to nie am chyba sensu dyskutować z kimś kto wypiera sie tego co każdy widzi i ma jak na dłoni. Błazenada i dziecinadaoctavarium pisze: ↑czw maja 20, 2021 12:55 pm
Wypieranie się w żywe oczy tego co się samemu nie tak dawno napisało uważam za jeszcze bardziej dziecinne niż to nazywanie boomerami ludzi w podobnym wieku do Dzosefa
No tak własnie jest. Ogólnie fajna zabawaFelcio pisze: ↑pn maja 24, 2021 1:46 pmZnaczy się jak ktoś pisze o zespołach z lat dziewięćdziesiątych to jest boomerem ? Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ale skoro Ty piszesz w tym temacie często o Megadeth to jesteś jeszcze większym boomerem bo ten zespół jest jeszcze starszy ?![]()
Nie wiem co to ma na celu ale widać ze super sie bawią dzisiaj ludzie między dwudziestym a trzydziestym rokiem życia w internecie 
Z informacji - Megadejw ogłosiło, że pożegnało się z Davidem. Mustaine napisał, że i tak ich relacja była napięta więc pewnie ostatnie wybryki przelały czarę goryczy. Albo Dejw naprawdę poczuł się kiepsko grając z kimś kto tak mocno powołuje się na wiarę a na boku wykręca takie numery.
- blackcocker
- -#Moderator

Oficjalnie MD dla mnie przestało istnieć 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Aż tak lubiłeś Juniora/jego grę?
To co zrobił Ellefson było głupie, to co zrobił Mustaine jest głupsze.
"poważny zespół"
"poważny zespół"
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Gówniana decyzja
- blackcocker
- -#Moderator

Dla mnie MD to od zawsze Rudy+Jr, a teraz... uwielbiałem ten obecny skład, teraz to nie będzie to samo. Z tą grą może bym nie przesadzał, bo linie basowe Megadeth to nie jest jakiś rocket science, ale chodzi o samą osobę.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.