Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
Ja zawsze postrzegałem MD jako Megadejw i Juniora jak najwierniejszego sekretarza etc. Ciekaw jestem co tam się zadziało, że Dejw zdecydował się na taki krok - bądź co bądź dość radykalny.
-
Deleted User 5490
Nie wierzę, że to z powodu tego niby skandalu seksualnego. Od kiedy ryży jest taki purytanin?
-
Deleted User 5490
Nie Bon Dzosef, tylko Bon Dżozi.octavarium pisze: ↑pn maja 24, 2021 12:33 pmTo Bon Dzosef przyciągnął ze sobą te teksty o boomerach także myśle ze na miano szefa boomerów pasuje idelaniewidman pisze: ↑sob maja 22, 2021 2:28 pmPrezes dyrektor boomers unityAncientMariner pisze: ↑sob maja 22, 2021 2:26 pm Bon Dzosef nie zdaje sobie chyba sprawy jak wysoko stoi w hierarchii boomerów![]()
Ludzie z polskiego forum Iron Maiden wiedzieli o jego wybrykach od kilku ładnych lat, a rudy nie wiedział?Zdan pisze: ↑pn maja 24, 2021 7:07 pm Z informacji - Megadejw ogłosiło, że pożegnało się z Davidem. Mustaine napisał, że i tak ich relacja była napięta więc pewnie ostatnie wybryki przelały czarę goryczy. Albo Dejw naprawdę poczuł się kiepsko grając z kimś kto tak mocno powołuje się na wiarę a na boku wykręca takie numery.
Ostatnio zmieniony pn maja 24, 2021 7:39 pm przez Schizoid, łącznie zmieniany 1 raz.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Może być, że od nawrócenia. Trochę mu się wtedy poprzestawiało. Do tego sam Junior jest MOCNO wierzący i pastor. Trochę nie wypada.Pierre Dolinski pisze: ↑pn maja 24, 2021 7:32 pm Nie wierzę, że to z powodu tego niby skandalu seksualnego. Od kiedy ryży jest taki purytanin?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie, ale jeśli przerasta cie intelektualnie dostrzeżenie roznicy to niezbyt dobrzeFelcio pisze: ↑pn maja 24, 2021 1:46 pmZnaczy się jak ktoś pisze o zespołach z lat dziewięćdziesiątych to jest boomerem ? Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ale skoro Ty piszesz w tym temacie często o Megadeth to jesteś jeszcze większym boomerem bo ten zespół jest jeszcze starszy ?![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Moim zdaniem, chociaż nie opieram się na inside info, Rudy miał po prostu dosyć czytania wszedzie o wysyłaniu filmików z chujem Juniora zestawianych z nazwą jego zespołu.
Ależ bardzo możliwe, że Rudy mu wybaczył ale za grzech jest też kara. To i kara Juniora spotkała. Pewnie Dejw powściągał gniew póki sprawy tego typu nie wyszły na jaw.Schizoid pisze: ↑pn maja 24, 2021 7:37 pmLudzie z polskiego forum Iron Maiden wiedzieli o jego wybrykach od kilku ładnych lat, a rudy nie wiedział?Zdan pisze: ↑pn maja 24, 2021 7:07 pm Z informacji - Megadejw ogłosiło, że pożegnało się z Davidem. Mustaine napisał, że i tak ich relacja była napięta więc pewnie ostatnie wybryki przelały czarę goryczy. Albo Dejw naprawdę poczuł się kiepsko grając z kimś kto tak mocno powołuje się na wiarę a na boku wykręca takie numery.A gdzie tu chrześcijańskie miłosierdzie i przebaczenie błędu?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Rudy dał rade bez Juniora nagrać trochę dobrych rzeczy, show must go on, ale oczywiście jest to bardzo słaba informacja i wielka szkoda, że tak się to potoczyło - Ellefson wnosił dużo dobrego do zespołu.blackmailer pisze: ↑pn maja 24, 2021 7:19 pmDla mnie MD to od zawsze Rudy+Jr, a teraz... uwielbiałem ten obecny skład, teraz to nie będzie to samo. Z tą grą może bym nie przesadzał, bo linie basowe Megadeth to nie jest jakiś rocket science, ale chodzi o samą osobę.
-
Deleted User 5490
Nie oczekuj przebaczenia od ludzi, którzy ostentacyjnie obnoszą się religijnością i siadują w pierwszych ławkach w kościołach.
Junior jest pastorem? To dla mnie coś nowego? Jakiego kościoła? Swobodnej, spoconej myszki, czy gorącej pieczary zagłady?
Junior jest pastorem? To dla mnie coś nowego? Jakiego kościoła? Swobodnej, spoconej myszki, czy gorącej pieczary zagłady?
Możliwe - choć to tylko moja spekulacja - że wezmą kogoś na bas, pograją trochę i Rudy w pięknym geście zawoła Juniora znów do zespołu. Choć może nie starczyć na to czasu - zależnie jak długo Rudy i spółka jeszcze będą grać.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Aczkolwiek widząc parę razy Mustaine'a z bliska jestem skłonny uwierzyć, że on od dawna nie ma takich przygód z fankami. Byłbym zdziwiony gdyby ten człowiek miał energię na takie zabawy.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Do zajebania. Żona i dzieci swoje kosztują, a że nikt tam się pracą nie zajmuje to Rudy ma spore potrzeby.
Jedynym plusem sytuacji są memy związane z poczynaniami Ellefsona, są naprawdę dobre

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
O ile wiem jest pastorem luterańskim odpowiadając poważniePierre Dolinski pisze: ↑pn maja 24, 2021 7:40 pm Nie oczekuj przebaczenia od ludzi, którzy ostentacyjnie obnoszą się religijnością i siadują w pierwszych ławkach w kościołach.