Megadeth

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

najlepszy album MegadetH to:

Killing Is My Business... And Business Is Good
16
9%
Peace Sells... But Who's Buying?
20
11%
So Far, So Good... So What!
7
4%
Rust In Peace
81
46%
Countdown to Extinction
24
13%
Youthanasia
18
10%
Hidden Treasures
0
Brak głosów
Cryptic Writings
4
2%
Risk
2
1%
The World Needs a Hero
2
1%
The System Has Failed
1
1%
United Abominations
3
2%

Liczba głosów: 178

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Megadeth

Post autor: Bon Dzosef »

Zdan pisze: pn maja 24, 2021 7:44 pm
Dzosef pisze: pn maja 24, 2021 7:42 pm
Zdan pisze: pn maja 24, 2021 7:41 pm Możliwe - choć to tylko moja spekulacja - że wezmą kogoś na bas, pograją trochę i Rudy w pięknym geście zawoła Juniora znów do zespołu. Choć może nie starczyć na to czasu - zależnie jak długo Rudy i spółka jeszcze będą grać.
Do zajebania. Żona i dzieci swoje kosztują, a że nikt tam się pracą nie zajmuje to Rudy ma spore potrzeby.
To też dobre wychowanie potomstwa ale nie mnie to oceniać. W takim razie sytuacja którą postuluję jest myślę, że możliwa.
To jest zrozumiałe. Mustaine dorastał bez ojca, a potem bez matki (usamodzielnił się jak miał 15 lat), cała jego młodość to bieda, więc przesadza w drugą stronę rozpieszczając dzieciaki. Jego syn pracuje w rodzinnych firmach (coś przy interesach Rudego, winnicy itd.) a córka jest aktorko-modelko-piosenkarką, wszystko bez wyraźnych efektów i na koszt Rudzielca.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Dzosef pisze: pn maja 24, 2021 7:55 pm
Zdan pisze: pn maja 24, 2021 7:44 pm
Dzosef pisze: pn maja 24, 2021 7:42 pm

Do zajebania. Żona i dzieci swoje kosztują, a że nikt tam się pracą nie zajmuje to Rudy ma spore potrzeby.
To też dobre wychowanie potomstwa ale nie mnie to oceniać. W takim razie sytuacja którą postuluję jest myślę, że możliwa.
To jest zrozumiałe. Mustaine dorastał bez ojca, a potem bez matki (usamodzielnił się jak miał 15 lat), cała jego młodość to bieda, więc przesadza w drugą stronę rozpieszczając dzieciaki. Jego syn pracuje w rodzinnych firmach (coś przy interesach Rudego, winnicy itd.) a córka jest aktorko-modelko-piosenkarką, wszystko bez wyraźnych efektów i na koszt Rudzielca.
Nie no - ja to absolutnie rozumiem biorąc pod uwagę historię Rudego. Chodzi mi po prostu o to, że takie podejście może być równie (a może nawet bardziej) szkodliwe jak bieda i brak pieniędzy/zaspokojenia potrzeba materialnych.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

No jak go zabraknie to pewnie w parę lat majątek przepierdolą i będzie płacz i życie z malutkich tantiemów i skromnego merchu, bo kto za 20 lat będzie słuchał metalu i kupował merch

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Dzosef pisze: pn maja 24, 2021 8:44 pm No jak go zabraknie to pewnie w parę lat majątek przepierdolą i będzie płacz i życie z malutkich tantiemów i skromnego merchu, bo kto za 20 lat będzie słuchał metalu i kupował merch
Za 20 lat to pewnie będą ludkowie dalej słuchali metalu i może nawet merch kupowali ale faktycznie wróżę świetlanej przyszłości rodzinie Dejwa jak go zabraknie. Może być faktycznie płacz i zgrzytanie zębów.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Dinozaury będą słuchać, ale to będzie jakiś promil. W moim pokoleniu tych fanów jest garstka, potem będzie tego jeszcze mniej. Zostanie jakaś grupka rapcore'owców, a o tym co my znamy nikt nie będzie pamiętał.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Dzosef pisze: pn maja 24, 2021 9:05 pm Dinozaury będą słuchać, ale to będzie jakiś promil. W moim pokoleniu tych fanów jest garstka, potem będzie tego jeszcze mniej. Zostanie jakaś grupka rapcore'owców, a o tym co my znamy nikt nie będzie pamiętał.
Kto dziś słucha rapcore? Wydaje mi się mimo wszystko, że kucostwa jest więcej
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Dzosef pisze: pn maja 24, 2021 9:05 pm Dinozaury będą słuchać, ale to będzie jakiś promil. W moim pokoleniu tych fanów jest garstka, potem będzie tego jeszcze mniej. Zostanie jakaś grupka rapcore'owców, a o tym co my znamy nikt nie będzie pamiętał.
Myślę, że nie będzie tak źle. Kucerka światowo ma się nie najgorzej - nowych zespołów hołubiących stare kapele jest pełno więc i słuchają dziadów pokroju Megadejw. Czy to będzie masowa popularność jak kiedyś? Jasne, że nie ale pewnie część będzie słuchała jak dziś Hendrixa etc.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Sardi pisze: pn maja 24, 2021 9:27 pm
Kto dziś słucha rapcore? Wydaje mi się mimo wszystko, że kucostwa jest więcej
Na festach za granica te wszystkie zespoly z czapkami sa popularne, na Graspopie Parkway Drive było co-headem. W Polsce to się jakoś nie przebilo, ale na zachodzie całkiem spore

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Zdan pisze: Możliwe - choć to tylko moja spekulacja - że wezmą kogoś na bas, pograją trochę i Rudy w pięknym geście zawoła Juniora znów do zespołu. Choć może nie starczyć na to czasu - zależnie jak długo Rudy i spółka jeszcze będą grać.
Sądzę, że tak będzie.

Akcja Ellefsona mega głupia, bass w Megadeth to też nic specjalnego, ale i tak jakoś mi szkoda, że go wywalił.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

:mryellow:

Obrazek

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Cold
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Cold »

:lol: :lol:
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: AncientMariner »

Pierre Dolinski pisze: pn maja 24, 2021 7:33 pm
octavarium pisze: pn maja 24, 2021 12:33 pm
widman pisze: sob maja 22, 2021 2:28 pm

Prezes dyrektor boomers unity
To Bon Dzosef przyciągnął ze sobą te teksty o boomerach także myśle ze na miano szefa boomerów pasuje idelanie :wink:
Nie Bon Dzosef, tylko Bon Dżozi.
:D :D :D :D
Deleted User 7865

Post autor: Deleted User 7865 »

Dla mnie to jest tylko smutne że ludzie tak to rozdmuchali. Nie mieści mi się w głowie jak można nazwać kogoś kto zwyczajnie spędza sobie czas z groupies pedofilem i oskarżać o jakieś najgorsze rzeczy.... Ludzie komentując to i rozdmuchując na wszystkie strony zniszczyli kolesiowi karierę i narobili problemów, jednak prawda jest taka że mógłby na jego miejscu być praktycznie każdy jeden muzyk. Dobra, kwestie moralne, że żona, że dzieci. Ale tak czy siak nie jest to powód by mieszać się w czyjeś życie prywatne. Wielu z hejterów mogłoby spokojnie być na jego miejscu, w takiej sytuacji, zarówno lasek, jak i facetów. Idąc tokiem myślenia Dave'a to połowa dużych zespołów metalowych musiałaby powywalać muzyków bo zdradzają swoje żony i sypiają z nastolatkami po koncertach. Dramat.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Śmieszno...
www.MetalSide.pl
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

No nie, świecenie fiutem w necie to nie "zwyczajne spędzanie czasu z groupies". Zachowajmy proporcje.
No chyba, że...
Awatar użytkownika
sajki
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: sajki »

Decyzja durna, ale mnie teraz bardziej ciekawi co z nową płytą- wydadzą z partiami Dejwa, czy wezmą nowego bassmana żeby na nowo nagrał ścieżki?
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

RedHot pisze: pn maja 24, 2021 10:26 pm Idąc tokiem myślenia Dave'a to połowa dużych zespołów metalowych musiałaby powywalać muzyków bo zdradzają swoje żony i sypiają z nastolatkami po koncertach. Dramat.
Jeśli chodzi o pedofilię, to łatke przykleiła osoba trzecia, która to ujawniła. Jakis koleś, widziałem go nawet na ig - zwykły kucyk. Podejrzewam, że panna dała mu kosza i poczuł sie zazdrosny, ze jego nie chce a dyma sie z jakimś starym dziadem, wiec jej wykradł te rzeczy i ujawnił.

Mustaine według mnie wywalił Juniora bo miał dość, że każdy go o to pyta i że nazwa Megadeth kojarzy się teraz z waleniem konia i jakimś echem pukania nieletnich, więc pewnie się wkurwił i to uciął.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Ty widzę nadal swoje. To, że tobie się metal znudził po 5 latach to nie znaczy, że na świecie ludzie tego nie będą słuchać.
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

... ale Dzosef słucha metalu więc w czym rzecz?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

widman pisze: wt maja 25, 2021 9:52 am
Ty widzę nadal swoje. To, że tobie się metal znudził po 5 latach to nie znaczy, że na świecie ludzie tego nie będą słuchać.
Tak, dokładnie. Na forum Maiden siedze tylko zeby trollowac, a juz dawno słucham tylko Quebonafide i Rafała Brzozowskiego :dance:

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
ODPOWIEDZ