Megadeth

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

najlepszy album MegadetH to:

Killing Is My Business... And Business Is Good
16
9%
Peace Sells... But Who's Buying?
20
11%
So Far, So Good... So What!
7
4%
Rust In Peace
81
46%
Countdown to Extinction
24
13%
Youthanasia
18
10%
Hidden Treasures
0
Brak głosów
Cryptic Writings
4
2%
Risk
2
1%
The World Needs a Hero
2
1%
The System Has Failed
1
1%
United Abominations
3
2%

Liczba głosów: 178

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Megadeth

Post autor: Schizoid »

Dzosef pisze: wt maja 25, 2021 9:51 am
RedHot pisze: pn maja 24, 2021 10:26 pm Idąc tokiem myślenia Dave'a to połowa dużych zespołów metalowych musiałaby powywalać muzyków bo zdradzają swoje żony i sypiają z nastolatkami po koncertach. Dramat.
Jeśli chodzi o pedofilię, to łatke przykleiła osoba trzecia, która to ujawniła. Jakis koleś, widziałem go nawet na ig - zwykły kucyk. Podejrzewam, że panna dała mu kosza i poczuł sie zazdrosny, ze jego nie chce a dyma sie z jakimś starym dziadem, wiec jej wykradł te rzeczy i ujawnił.

Mustaine według mnie wywalił Juniora bo miał dość, że każdy go o to pyta i że nazwa Megadeth kojarzy się teraz z waleniem konia i jakimś echem pukania nieletnich, więc pewnie się wkurwił i to uciął.
To jest w ogóle oddzielna kwestia i przydałoby się, żeby Ellefson zrobił co trzeba i dochodził swoich praw zarówno w sprawie pomówienia, jak i udostępnienia tych materiałów. Gdyby jeszcze ona serio była nieletnia...Zaraz po newsie sprzed tygodnia-dwóch wszedłem na Twittera i sprawdziłem posty o Ellefsonie. Nagle jakieś metalowe dziewczynki zostały moralnymi oraz prawnymi wyroczniami i zrobiły z niego pedofila molestującego dzieci, obrzydliwe.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

barsiarz pisze: wt maja 25, 2021 7:47 am No nie, świecenie fiutem w necie to nie "zwyczajne spędzanie czasu z groupies". Zachowajmy proporcje.
No chyba, że...
Bez przesady... dorosły facet z dorosłą babką zabawiał się przez neta... co w tym złego? Miliony osób dziennie siedzą na kamerkach i nikt ich z roboty nie wywala. Sam nie zaglądałeś nigdy? ;) :D
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

gumbyy pisze: wt maja 25, 2021 10:48 am
barsiarz pisze: wt maja 25, 2021 7:47 am No nie, świecenie fiutem w necie to nie "zwyczajne spędzanie czasu z groupies". Zachowajmy proporcje.
No chyba, że...
Bez przesady... dorosły facet z dorosłą babką zabawiał się przez neta... co w tym złego?
Jak masz zone to jednak cos złego.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Dzosef pisze:
No chyba, że...
Bez przesady... dorosły facet z dorosłą babką zabawiał się przez neta... co w tym złego?
Ja zgaduję, że jednak te napięte relacje mogły przeważyć tutaj.
Samo zachowanie, mając żonę jest słabe, ale najbardziej słaba jest bezmyślność, że nie wziął pod uwagę co z tego wyjdzie biorąc pod uwagę, że było to przez kamerę.

Tak czy owak powinien dochodzić swoich praw w związku z tym, że to wyszło.
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

Ale co tym osiągnie? Odszkodowanie w pieniądzu? Satysfakcję? Tylko będzie go to kosztować jeszcze większe rozdmuchanie sprawy. W takich delikatnych kwestiach rozgłos raczej nie pomaga.
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

barsiarz pisze: wt maja 25, 2021 1:09 pm Ale co tym osiągnie? Odszkodowanie w pieniądzu? Satysfakcję? Tylko będzie go to kosztować jeszcze większe rozdmuchanie sprawy. W takich delikatnych kwestiach rozgłos raczej nie pomaga.
Mleko się rozlało - rozgłos już jest gigantyczny, został wyrzucony z zespołu, jego życie rodzinne na pewno ucierpiało, dobra opinia w strzępach - w zasadzie nie wiem co miałby jeszcze do stracenia, niech więc ma chociaż pieniądze i satysfakcję.
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Dzosef pisze: wt maja 25, 2021 12:08 pm
No chyba, że...
Do tego jak jesteś osobą publiczną i mocno mówiącą o swojej wierze i do tego pastorem to też niezbyt dobrze.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

barsiarz pisze: wt maja 25, 2021 1:09 pm Ale co tym osiągnie? Odszkodowanie w pieniądzu? Satysfakcję? Tylko będzie go to kosztować jeszcze większe rozdmuchanie sprawy. W takich delikatnych kwestiach rozgłos raczej nie pomaga.
Dochodzenie wykazałoby, że miała poniżej 18 i byłby gigantyczny kwas.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Dzosef pisze: wt maja 25, 2021 2:54 pm
A jednak miała?

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Schizoid pisze: wt maja 25, 2021 2:57 pm
A jednak miała?
Podobno 17.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

No na początku tak właśnie słyszałem, ale podobno sama zainteresowana poświadczyła o swojej pełnoletności.

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Schizoid pisze: wt maja 25, 2021 3:07 pm No na początku tak właśnie słyszałem, ale podobno sama zainteresowana poświadczyła o swojej pełnoletności.
Potwierdziła, żeby nie robić mu przypału. Według mnie była na granicy typu 17.5. Gość który to ujawnił oczywiście tego nie zaznaczył, żeby maksymalnie uderzyć w Ellefsona.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Dzosef pisze:
Schizoid pisze: wt maja 25, 2021 3:07 pm No na początku tak właśnie słyszałem, ale podobno sama zainteresowana poświadczyła o swojej pełnoletności.
Potwierdziła, żeby nie robić mu przypału. Według mnie była na granicy typu 17.5. Gość który to ujawnił oczywiście tego nie zaznaczył, żeby maksymalnie uderzyć w Ellefsona.
A, to mocno zmienia postać rzecz z punktu widzenia jego interesów.
Wcześniej uważałem, że sensownie jest dochodzić swoich praw z powodów, o których wspomniał Johnny, a także z wrodzonej niechęci do używania prywatnych spraw innych ludzi w jakimkolwiek celu. Nawet w takich przypadkach jak ten, gdzie pokrzywdzony po prostu nie myśli.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

To oczywiście moje wnioski, nie info. Możliwe ze gość ktory to ujawnił chciał narobic gowna i dokleił pedofilie, niemniej na moje mogła mieć 17

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Dzosef pisze: wt maja 25, 2021 9:51 am Mustaine według mnie wywalił Juniora bo miał dość, że każdy go o to pyta i że nazwa Megadeth kojarzy się teraz z waleniem konia i jakimś echem pukania nieletnich, więc pewnie się wkurwił i to uciął.
No dobra. A mi chcąc nie chcąc nazwa Megadeth kojarzy się teraz z niejakim Dzosefem, waleniem konia i jakimś echem pukania nieletnich. Mam się wkurwić i wypieprzyć wszystkie płyty za okno?
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

https://www.terazmuzyka.pl/david-ellefs ... ada-pozew/

A jednak
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

No i bardzo dobrze, jazda z kurwą co takie rzeczy robi!
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Pierre Dolinski pisze: śr maja 26, 2021 5:10 pm
Dzosef pisze: wt maja 25, 2021 9:51 am Mustaine według mnie wywalił Juniora bo miał dość, że każdy go o to pyta i że nazwa Megadeth kojarzy się teraz z waleniem konia i jakimś echem pukania nieletnich, więc pewnie się wkurwił i to uciął.
No dobra. A mi chcąc nie chcąc nazwa Megadeth kojarzy się teraz z niejakim Dzosefem, waleniem konia i jakimś echem pukania nieletnich. Mam się wkurwić i wypieprzyć wszystkie płyty za okno?
Jesli kojarzy ci się ze mna to tak bym sugerował

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

blackmailer pisze: śr maja 26, 2021 6:52 pm No i bardzo dobrze, jazda z kurwą co takie rzeczy robi!
Jakis chujek z meksyku

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Junior w tym momencie za wiele do stracenia nie ma więc nie dziwi mnie ten krok. Niech jedzie w temacie.
ODPOWIEDZ