I przecież jest
Bon Jovi
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bon Jovi
Do przeciwników Megadeth na pewno nie nalezę ale fakt faktem Dave wiele razy stwarzał strasznie żenujące zachowaniaAdrian S.O.S. pisze: ↑ndz maja 16, 2021 11:57 amżenujący to był Mustaine po swojej metamorfozie i jak widać po ostatnich akcjach David Ellefson jest dzisiaj
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

No najlepsze jak wymusił, żeby Rotting Christ nie grało na tym samym festiwalu. Chuj, że grali w inny dzień, ale na plakacie sobie nie życzył, żeby logo było obok Megageja. Dobry łeb.Felcio pisze: ↑pn maja 17, 2021 11:34 amDo przeciwników Megadeth na pewno nie nalezę ale fakt faktem Dave wiele razy stwarzał strasznie żenujące zachowaniaAdrian S.O.S. pisze: ↑ndz maja 16, 2021 11:57 amżenujący to był Mustaine po swojej metamorfozie i jak widać po ostatnich akcjach David Ellefson jest dzisiaj
-
Dreamdeath
- -#Invader

Prześledziłem cały watek Bon Jovi i dyskusje w której porównujecie Iron Maiden , Judas Priest do poczynań Bon Jovi. I nie zgodizłbym się co to tego jakoby Iron Maiden , Priest (poza Turbo) miało na celu podbijac amerykański rynek. Bon Jovi grało muzykę która właśnie miała to na celu a czy Iron Maiden nagrywając przytoczony przez Dzosefa Flight of Icarus miał podbijac amerykańskie radio? Na pewno nie
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie to miałem na myśli wtedy tylko to, że zdarzało się nawet takim Maidenom (o Priest nie wspominając) dokonywać artystycznych decyzji z pragmatycznych pobudek.Dreamdeath pisze: ↑czw maja 27, 2021 10:13 am Prześledziłem cały watek Bon Jovi i dyskusje w której porównujecie Iron Maiden , Judas Priest do poczynań Bon Jovi. I nie zgodizłbym się co to tego jakoby Iron Maiden , Priest (poza Turbo) miało na celu podbijac amerykański rynek. Bon Jovi grało muzykę która właśnie miała to na celu a czy Iron Maiden nagrywając przytoczony przez Dzosefa Flight of Icarus miał podbijac amerykańskie radio? Na pewno nie
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Ale jednak to nie był zespoły które miały na celu podbijać USA tak jak to było w przypadku Bon Jovi którzy świadomie nagrywali takie numery żeby zarobić na nich jak najwięcej pieniędzy. Jedynie z angielskich zespołow to na myśl przychdozi mi tylko Def Leppard z takim podejściem i późniejsze odsłony Tokyo Blade, Saxon i Tygers Of Pan Tang
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No okej, nie były.
Jesteś pewien, że Jon nagrywając Runaway na konkurs myślał tylko o tym, że za chwilę zostanie milionerem?
Jesteś pewien, że Jon nagrywając Runaway na konkurs myślał tylko o tym, że za chwilę zostanie milionerem?
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Nie chodzi raczej o pierwsze numer czy pierwszy w ogóle. Ale po tym jak odnieśli sukces robili wszystko żeby mieć jeszcze więcej więcej pieniędzy
- AncientMariner
- -#Clansman

Podejście iście buntownicze i strasznie rock 'n' rolloweAdrian S.O.S. pisze: ↑czw maja 27, 2021 4:51 pmNie chodzi raczej o pierwsze numer czy pierwszy w ogóle. Ale po tym jak odnieśli sukces robili wszystko żeby mieć jeszcze więcej więcej pieniędzy
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Bon Joshit to ma tyle wspólnego z rock 'n' rollem co Cannibal Corpse z gospelAncientMariner pisze: ↑czw maja 27, 2021 4:58 pmPodejście iście buntownicze i strasznie rock 'n' rolloweAdrian S.O.S. pisze: ↑czw maja 27, 2021 4:51 pmNie chodzi raczej o pierwsze numer czy pierwszy w ogóle. Ale po tym jak odnieśli sukces robili wszystko żeby mieć jeszcze więcej więcej pieniędzy![]()
-
Deleted User 4876
Solowe płyty Jona to już nie była pogoń za USD, zarówno na pierwszej jak i drugiej mógł sobie pozwolić na mniej komercyjne granie... Ja tak wnikliwie jak panowie nie śledzę/śledziłem rynku muzycznego w USA, ale na mój gust po 2giej płycie BJ nie wróżyłbym im sukcesu. Ok debiut nawet dobry, ale 2jka jakoś nigdy do mnie nie przemówiła, a potem weszło "SWW" i JBJ wygrał los na loterii.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Za to Turbo było nagrane z czystej pasji i miłości do zbuntowanego grania z pazuremAdrian S.O.S. pisze: ↑czw maja 27, 2021 4:51 pmNie chodzi raczej o pierwsze numer czy pierwszy w ogóle. Ale po tym jak odnieśli sukces robili wszystko żeby mieć jeszcze więcej więcej pieniędzy
W koło macieju widzę z Bon Dżozim
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W sumie wszystko się miło czyta z lemoniadą w ręce
Zabawa przednia 
A czy heavy metal musi być buntowniczy i z pazurem żeby był ambitniejszy od Bon Jovi ? Czy Iron Maiden na choćby Somewhere in Time albo The X Factor to buntownicze granie "z pazurem"? Chyba nie bardzoDzosef pisze: ↑czw maja 27, 2021 6:24 pmZa to Turbo było nagrane z czystej pasji i miłości do zbuntowanego grania z pazuremAdrian S.O.S. pisze: ↑czw maja 27, 2021 4:51 pmNie chodzi raczej o pierwsze numer czy pierwszy w ogóle. Ale po tym jak odnieśli sukces robili wszystko żeby mieć jeszcze więcej więcej pieniędzy![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No Maiden to calkiem ambitne granie Priest na Turbo zrobili to, za co nienawidzicie Jona