Wiesz, nie każda kobieta obrabia dupę drugiej, mnie na przykład mało interesują inne kobiety
Kurde no, Bruce się tak zapuścił, że jestem pod wrażeniem. Podpisuję się pod wszystkimi złymi opiniami na temat jego wyglądu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Jeszcze nie zamykamy tematu, nie ufam mu pod tym względem.

Wiadomo, przecież to gej nie metalblackmailer pisze: ↑śr lip 21, 2021 9:44 pm Czy w takim razie Rob Halford nie jest METALEM???!?!?!?!
Bruce też przestał być po 96 roku, ale teraz się nawróciłblackmailer pisze: ↑śr lip 21, 2021 9:44 pm Czy w takim razie Rob Halford nie jest METALEM???!?!?!?!
A to tylko jedna z jego zaletpz pisze: ↑śr lip 21, 2021 9:45 pmWiadomo, przecież to gej nie metalblackmailer pisze: ↑śr lip 21, 2021 9:44 pm Czy w takim razie Rob Halford nie jest METALEM???!?!?!?!![]()

gej na METALOWYM forum?!?pz pisze: ↑śr lip 21, 2021 9:45 pmWiadomo, przecież to gej nie metalblackmailer pisze: ↑śr lip 21, 2021 9:44 pm Czy w takim razie Rob Halford nie jest METALEM???!?!?!?!![]()
Kurła to dobrze, bo już miałem zdzierać jego plakaty ze ścian! TYLKO METAL!Geri666 pisze:Bruce też przestał być po 96 roku, ale teraz się nawróciłblackmailer pisze: ↑śr lip 21, 2021 9:44 pm Czy w takim razie Rob Halford nie jest METALEM???!?!?!?!