Nie chłam tylko nagrywa na sile. Od lat powtarzam, ze dla Iron Maiden najlepsze byłoby granie kolejnych tras retro a nie nowych płyt. No ale i tak się jaram bo to nadal jest Iron Maiden. Najwyżej się rozczaruje, jak to było przy poprzednich dwóchvyrus pisze: ↑czw lip 15, 2021 8:15 pmNo jeśli zespół nagrywa kawałek którym nie jest w stanie przekonać nawet najwierniejszych fanów tzn. że nagrywa chłamdostoevsky pisze: ↑czw lip 15, 2021 8:12 pmTo najlepiej obrazuje polskich fanów raczejczyt. Iron Maiden skończyło się w poprzednim millenium.
![]()
The Writing on the Wall - opinie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czekamy do 15 lipca?
już nie mam tu najwięcej postów

Jakbym miał typować komu się spodoba, a komu nie to bym trafił w 100% 
Mnie byś nie trafił, bo byłem pewien, że mi nie siądzie, a uważam że kawałek jest spoko, tylko znowu brzmienie zyebali.
Aj tak, miałem edytować, że jedynie sajki zaskoczył.
Mi się podoba. Mówcie o tym utworze co chcecie, ale chyba każdy przyzna, że solo Smitha od 4:25 to petarda?
-
Deleted User 6661
On chyba nigdy nie położył żadnej solówki, w sumie sola to jedyna dobra część numeru.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Sam jestem zaskoczony. Może dlatego, że spodziewałem się kichy? Oczywiście więcej ognia by nie zaszkodziło i, będę nudny do bólu, niech ktoś mi powie, że to nie zabrzmiałoby stokroć lepiej spod palca Sneapa/Roya Z.
Utwór o takim tempie uważam za dziwny wybór jak na singla, ale widocznie Bruce się napalił na teledysk właśnie do The Writing on the Wall i dlatego jest jak jest.
Trochę podobnie było z Benjaminem.
Lepsze od Dorado, Wildest Dreams, Speed of Light.
Brzmieniowo to wiadomo, Shirley. Czyli powinno być lepiej, choć chyba nie może :/
Jestem na TAK, liczę że cały album będzie jeszcze lepszy
Póki co 7/ 10
Brzmieniowo to wiadomo, Shirley. Czyli powinno być lepiej, choć chyba nie może :/
Jestem na TAK, liczę że cały album będzie jeszcze lepszy
Póki co 7/ 10
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Tak i jeśli ta płyta będzie na poziomie AMOLAD to będę bardzo zadowolony

-
MaidenZary
- -#Prisoner

Osobiście jestem zdecydowanie na plus. W moich oczekiwaniach nie było pragnienia aby barwa Bruca była jak za czasów jego młodości, nie oczekiwałem tempa i galopady lat 80, szredowania, odkrywania Ameryki. Słucham Maiden relatywnie krótko - raptem 20 lat. Zauważam jednak po sobie, że pewne rzeczy nie są i nie będą jak kiedyś. Do muzyki podchodzę bez spinania się. Cieszę się, że moi bohaterowie z młodości wciąż grają i że też podchodzą do tematu na luzie. Smith chce bluesa - grają, Bruce chce próbować wysokich partii - próbuje. Przyłączam się do komentarzy, że gdzieś to już grali. Wybaczam, słucham i zmieniam się razem z nimi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Lepiej niż Sol, on był trochę bardziej na sile, ten taki nawet sympatyczny. Refren zostaje w głowie, nie powiem. Jeżeli sprawdzi się zasada ze singiel najsłabszym wałkiem utworu to będzie naprawdę bardzo dobrze 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Tak samo jak napalił się na The Final Frontier.
To ride the storm to an empire of the clouds...
-
Deleted User 5490
Odezwał się ułom, który zatrzymał się intelektualnie w poprzednim wieku. Żarty masz takie same od lat, kiedy tylko ktoś powie coś nie tak na muzykę Iron Maiden. Właśnie ci się z mordy ulało obsikańcu.
Jak to dobrze wiedzieć, że świat idzie do przodu a Sanktuarium się nie zmieniasekcjazwlok pisze: ↑czw lip 15, 2021 8:52 pmA weź ty chłopie spuść z krzyża jak cię trzyma. Chujo*wą masz pamięć bo wisi mi na pędzlu czym kto się zachwyca a już twoje zdanie najbardziej, jesteś zakalcem tego forum i staram się nie czytać twoich rzygowiń. Poza tym masz swój temat który nazywa się podobnie do tego co masz w głowie, idź tam wylewaj swoje gorzkie żale. To było w formie żartu ale ty widzę oprócz pisania debilnych postów nic innego nie potrafisz.Pierre Dolinski pisze: ↑czw lip 15, 2021 8:43 pmWal się misiu kolorowy. Odkąd pamiętam miałeś problemy z tym, że ktoś nie zachwyca się każdą bylejaką spierdoliną z odbytu idola. Naucz się na stare lata rozumu i oprzytomnij. Każdy ma swoje zdanie i swój gust a o tym się nie dyskutuje. Ja nie zabraniam nikomu zachwycać się. Ty przebieraj szybko nóżkami w drugą stronę od mojego zdania o tym co usłyszałem.
Pluje na ciebie pao.

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A ja się cieszę. Judasom udało się dopiero za którymś razem, Firepower to niezłe granie, ale ja wolę żeby zespół nagrywał coś nowego i kombinował, niż powtarzał te same patenty.