Za kilka lat bedzie wart duuuzo wiecej.blackmailer pisze: ↑wt lip 20, 2021 11:45 amOna w momencie kupna spadnie o jakieś 75% XD
Ktos widzi co na tym bluerayu jest?
Czyli w tym boxie tak naprawde jedyna fizyczna forma singla TWOTW
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Za kilka lat bedzie wart duuuzo wiecej.blackmailer pisze: ↑wt lip 20, 2021 11:45 amOna w momencie kupna spadnie o jakieś 75% XD
Poki co tylko czarne winyle

Właśnie wydaje mi się, że tyle tego wypuszczą, że nie sprzeda się w tej cenie wszystko. Ale zobaczymy, może będzie faktycznie jakiś limited (co wskazywałaby cena)
No jeśli na BR rzeczywiście byłby tylko singiel to sobie zdecydowanie podaruję kupowanie naklejek i plakatu za 400-500 złdostoevsky pisze: ↑wt lip 20, 2021 10:28 amWiadomo, wystarczy powiększyć ten obraz:
https://s3.amazonaws.com/broadtime_photo/418465672223
Powiem Wam, że zawartość super deluxe box set mało porywająca, ale pewnie i tak kupię... a potem będę żałować.![]()

Ktoś kiedyś pisał, że oni w ten sposób zniechęcają do zakupu w ich polskim sklepie, jakkolwiek głupio by to nie brzmiało, bo nie maja tu stanów magazynowych płyt.Saul pisze: ↑śr lip 21, 2021 10:09 am Sklepy zaczeły już udostępniać preordery i najweselej jest jak narazie w EMP. Box na europejskiej stronie €99, na polskiej stronie 617,9 pln Czerwony winyl €64,9, a u nas 416,9plnJak oni to przeliczają? Ja wiem, że czasami zdarzają sie wahnięcia pare euro na naszą niekorzyść ale różnica 30 euro na płycie?
![]()