Tak a propos:
Dee Snider - Leave A Scar
Niby premiera jutro ale już jest w moich rękach. Zobaczmy co tam zrobili. Kawałki były zachęcające a poprzednią bardzo lubię.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Powróciłem do niej wczoraj po naprawdę długim czasie. Przezajebista płyta!
Nie wiem czy nie najlepszy Mastodon (choć tu długo typowałem Leviathan).blackmailer pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:04 pmPowróciłem do niej wczoraj po naprawdę długim czasie. Przezajebista płyta!
Ciekawe jest to co piszesz
Przykładzik - to jest trzeci numer na płycie:

Emperor u mnie wygrywa. Ogólnie im nowsze tym lepsze, więcej czystych wokali Brana to dla mnie duży atut.Zdan pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:08 pmNie wiem czy nie najlepszy Mastodon (choć tu długo typowałem Leviathan).blackmailer pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:04 pmPowróciłem do niej wczoraj po naprawdę długim czasie. Przezajebista płyta!
Lubię Emperora ale jestem też zakochany w starych rzeczach Mastodon. Tak mam - może dlatego, że tam więcej napierdoluBon Dzosef pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:31 pmEmperor u mnie wygrywa. Ogólnie im nowsze tym lepsze, więcej czystych wokali Brana to dla mnie duży atut.Zdan pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:08 pmNie wiem czy nie najlepszy Mastodon (choć tu długo typowałem Leviathan).blackmailer pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:04 pm
Powróciłem do niej wczoraj po naprawdę długim czasie. Przezajebista płyta!

Czadu to daje na koncertach. Kiedyś opierdolil na MoR dziewczyne, która zamulala na barierce czekając na Avantasie. Dee zszedł ze sceny, przyprowadził ze soba Sammeta i pokazal mu ja mowiac "uwierzysz, że Twoja fanka zamula u mnie pod sceną?".Zdan pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:30 pmPrzykładzik - to jest trzeci numer na płycie:
https://www.youtube.com/watch?v=jel-PJvK96M
Takich pocisków po Dee się nie spodziewałem. Żeby nie było - w niektórych miejscach są melodyjne refreny ale riffy dają mega czadu.
Dobre! XD W sumie słyszałem, że lubi robić takie akcje. Po tych dwóch albumach solowych jakby grał z nich numery i kilka Twisted to bym biegł go zobaczyć bo podobno jest w mega formie.Bon Dzosef pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:33 pmCzadu to daje na koncertach. Kiedyś opierdolil na MoR dziewczyne, która zamulala na barierce czekając na Avantasie. Dee zszedł ze sceny, przyprowadził ze soba Sammeta i pokazal mu ja mowiac "uwierzysz, że Twoja fanka zamula u mnie pod sceną?".Zdan pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:30 pmPrzykładzik - to jest trzeci numer na płycie:
Takich pocisków po Dee się nie spodziewałem. Żeby nie było - w niektórych miejscach są melodyjne refreny ale riffy dają mega czadu.
Potem w trakcie koncertu Avantasii Sammet powiedział "jest tutaj 9999 fanow Dee Snidera i jedna fanka Avantasii" xD .

Pewnie jakbym teraz odpalił Leviathana to bym wskazał na niego. Z tymi dwoma płytami mam jak z Lighning i Borrower Diamond HeadaZdan pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:08 pmNie wiem czy nie najlepszy Mastodon (choć tu długo typowałem Leviathan).blackmailer pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:04 pmPowróciłem do niej wczoraj po naprawdę długim czasie. Przezajebista płyta!
W przypadku Diamond Head jestem ultrasem jedynki i totalnym. Takim, że nie ma dyskusji (pod warunkiem, że dorzucimy do niej wczesne single XD)blackmailer pisze: ↑czw lip 29, 2021 8:01 pmPewnie jakbym teraz odpalił Leviathana to bym wskazał na niego. Z tymi dwoma płytami mam jak z Lighning i Borrower Diamond HeadaZdan pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:08 pmNie wiem czy nie najlepszy Mastodon (choć tu długo typowałem Leviathan).blackmailer pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:04 pm
Powróciłem do niej wczoraj po naprawdę długim czasie. Przezajebista płyta!której nie posłucham, uważam że jest najlepsza
![]()
Dobry ten Dee. Jutro posłucham tego co jest dostępne na spotifyZdan pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:30 pmPrzykładzik - to jest trzeci numer na płycie: