Kat - 666 (wersja z pierwotnym, odrzuconym mixem)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

A to nie jest najcięższy i najszybszy numer na płycie. Dee zapodaje potężne strzały na tej płycie. Może nie każdy numer jest taki ale naprawdę solidnie wpierdol szykuje.Daveastate pisze: ↑pt lip 30, 2021 9:08 amTy, faktycznie. To jest bardziej thrashowe niż niektóre nowe płyty starych thrashowych kapelZdan pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:30 pmPrzykładzik - to jest trzeci numer na płycie:
https://www.youtube.com/watch?v=jel-PJvK96M
Takich pocisków po Dee się nie spodziewałem. Żeby nie było - w niektórych miejscach są melodyjne refreny ale riffy dają mega czadu.![]()
Posłuchałem dzisiaj całości. Bardzo przyjemny materiał. Dobrze, że wrzuciłeś info, bo pewnie by mi umknął.Zdan pisze: ↑pt lip 30, 2021 3:09 pmA to nie jest najcięższy i najszybszy numer na płycie. Dee zapodaje potężne strzały na tej płycie. Może nie każdy numer jest taki ale naprawdę solidnie wpierdol szykuje.Daveastate pisze: ↑pt lip 30, 2021 9:08 amTy, faktycznie. To jest bardziej thrashowe niż niektóre nowe płyty starych thrashowych kapelZdan pisze: ↑czw lip 29, 2021 7:30 pm
Przykładzik - to jest trzeci numer na płycie:
https://www.youtube.com/watch?v=jel-PJvK96M
Takich pocisków po Dee się nie spodziewałem. Żeby nie było - w niektórych miejscach są melodyjne refreny ale riffy dają mega czadu.![]()
Mega fajna płyta. Nie odkrywa nowych terenów ale to kawał ciężkiego amerykańskiego heavy metalu i Dee dobrze wokalnie się prezentuje na tej płycie.pz pisze: ↑pt lip 30, 2021 5:01 pmPosłuchałem dzisiaj całości. Bardzo przyjemny materiał. Dobrze, że wrzuciłeś info, bo pewnie by mi umknął.Zdan pisze: ↑pt lip 30, 2021 3:09 pmA to nie jest najcięższy i najszybszy numer na płycie. Dee zapodaje potężne strzały na tej płycie. Może nie każdy numer jest taki ale naprawdę solidnie wpierdol szykuje.Daveastate pisze: ↑pt lip 30, 2021 9:08 am
Ty, faktycznie. To jest bardziej thrashowe niż niektóre nowe płyty starych thrashowych kapel![]()

Dobre to?

Jestem mile zaskoczony, single zapowiadały naprawdę słabizne, a wyszło naprawdę dobrze. Chyba że akurat trafiło mi dziś idealnie w nastrójInvader pisze: Dobre to?