Co słuchacz to obyczaj jak widaćBon Dzosef pisze: ↑ndz sie 01, 2021 6:25 pm Kata nie biore pod uwagę, bo dla mnie to zespół asłuchalny. Na poziomie mainstreamu nie było chyba w metalu tak złego wokalu
Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
- Daveastate
- -#Clairvoyant

No bez jaaaaj, Kat jest w swoim stylu brudnego first wave BM speedu nie do podjebania! Wyziew ze śląskiej paszczy Romka imo nie miał sobie równych wtedyBon Dzosef pisze: ↑ndz sie 01, 2021 6:25 pm Kata nie biore pod uwagę, bo dla mnie to zespół asłuchalny. Na poziomie mainstreamu nie było chyba w metalu tak złego wokalu
Dzosef nie słucha takiej prymitywnej muzyki jak my. To słuchacz wyższego rzędu, elita metaluDaveastate pisze: ↑ndz sie 01, 2021 6:39 pmNo bez jaaaaj, Kat jest w swoim stylu brudnego first wave BM speedu nie do podjebania! Wyziew ze śląskiej paszczy Romka imo nie miał sobie równych wtedyBon Dzosef pisze: ↑ndz sie 01, 2021 6:25 pm Kata nie biore pod uwagę, bo dla mnie to zespół asłuchalny. Na poziomie mainstreamu nie było chyba w metalu tak złego wokalu
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie no, po prostu on rzęzi. Riffy lubicz pisal ekstraklasowe, na poziomie światowym.
Roman ma prostu unikalny wokal.... niczym Rudy z Megadejw xDBon Dzosef pisze: ↑ndz sie 01, 2021 7:07 pm Nie no, po prostu on rzęzi. Riffy lubicz pisal ekstraklasowe, na poziomie światowym.
Czaję, że nie wszystkim musi pasować wczesny Roman, ale co takiego odrażającego jest niby na Bastardzie, czy Różach?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie wiem bo nie słuchałem już późniejszych płyt Kata.
- Daveastate
- -#Clairvoyant

To posłuchaj, są fani Kata którzy chętniej słuchają Bastard, Róży czy zwierciadła. Bastard to jest Thrash światowej klasy, powinien Ci siąść
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Włączyłem Róże i rzeczywiście wokal jest mniej denerwujący, ale dalej tak słaby, że odechciewa mi się słuchać. Muzyka oczywiście bardzo dobra.Daveastate pisze: ↑ndz sie 01, 2021 8:01 pmTo posłuchaj, są fani Kata którzy chętniej słuchają Bastard, Róży czy zwierciadła. Bastard to jest Thrash światowej klasy, powinien Ci siąść
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Loreena McKennitt - The Mask and Mirror
Babylon Whores - Death of the West

Mgła - Age Of Excuse
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Grim Reaper - Rock You To Hell
Tytułowy to nad-hicior!
Tytułowy to nad-hicior!
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Poziom hiciarstwa nieprzyswoicie wysoki a riffy nadal świetne. Dobre komboDaveastate pisze: ↑pn sie 02, 2021 7:48 amNo i już wiem czego posłucham po pracy
Dawno tego albumu nie odpalałem