As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Roman ma prostu unikalny wokal.... niczym Rudy z Megadejw xD
Roman był świetnym i niepowtarzalnym wokalistą. Już na Oddechu pokazał że jest bardzo wszechstronny i nietuzinkowy. Mało jest thrashowych wokalistów którzy by tak umiejętnie operowali nastrojem jak Kostrzewski
Również podpisuje się pod tym że Romek był swego czasu jednym z najlepszych wokalistów w Polsce. I już nawet pomijając świetne teksty to Kostrzewski był bardzo wszechstronny i wyjątkowo umiał żonglować nastrojem na wszelaki sposób. Widziałem go w czasach świetności na scenie kilka razy i uważam że swego czasu był najlepszy w Polsce w muzyce metalowej
Zdan pisze: ↑ndz sie 08, 2021 8:25 pm
Crumbsuckers - Beast On My Back
Mam wrażenie, że dwójka Crumbsuckers to bardzo niedoceniana płyta. Jedynkę czasem się wspomina ale dwójki jakoś nie a szkoda bo riffowo to kawał muzycznego miodu na uszy.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Kiedyś uważałem że Riska da się słuchać że przecież nie jest taki zły. Ale ostatnio odpaliłem z sentymentu i nie dotrwałem do końca. Tak się męczyłem że olaboga, nadal mam tam jakieś swoje momenty w trackach na tym albumie ale jako całość to jest koszmar obecnie, nie wiem może za jakiś czas znowu mi się odmieni