Tym z White Lion i tym który zaliczył epizody u Slasha i Ozzy'ego ? Faktycznie potężny
Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Niedługo wysłuchanie 2-3 wałków będzie stanowiło problem. Ja na twoim miejscu bym w ogóle nie słuchał Iron Maiden zawczasu. Ani to fajne ani to modne. Takie tam pitolenie dla starych dziadów i przygłupów którzy myślą że to coś ambitnego
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

I Diamentowego Dejwa z Wan Chlejen grał. Poważny i potężny zawodnik
- AncientMariner
- -#Clansman

No pewnie. Zamiast się męczyć przy słuchaniu Iron Maiden włącz sobie jakąś fajną techniawke. Jest pełno tego ne necie. Zawsze cos niezłego dla siebie znajdzieszAdrian S.O.S. pisze: ↑śr sie 11, 2021 11:25 pmNiedługo wysłuchanie 2-3 wałków będzie stanowiło problem. Ja na twoim miejscu bym w ogóle nie słuchał Iron Maiden zawczasu. Ani to fajne ani to modne. Takie tam pitolenie dla starych dziadów i przygłupów którzy myślą że to coś ambitnego
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jako stary człowiek nawet pamiętam tego memaBon Dzosef pisze: ↑pt sie 13, 2021 2:01 pmMy, młodzi tak sobie zartujemy mówiąc przesmiewczo "potężny". To nawiązanie do mema.
W każdym razie - LoMenzo to rozsądny wybór.
No co Ty, Zdan
Potężnego geja nie kojarzysz? Ze 3 lata temu to był hit.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Mea culpa 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

A ja to stary? Ledwo trzydziestka na karku to staryBon Dzosef pisze: ↑pt sie 13, 2021 2:01 pmMy, młodzi tak sobie zartujemy mówiąc przesmiewczo "potężny". To nawiązanie do mema.
Ludzie tak długo nie żyjąAdrian S.O.S. pisze: ↑pt sie 13, 2021 4:52 pmA ja to stary? Ledwo trzydziestka na karku to staryBon Dzosef pisze: ↑pt sie 13, 2021 2:01 pmMy, młodzi tak sobie zartujemy mówiąc przesmiewczo "potężny". To nawiązanie do mema.?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja to tak z przymruzeniem oka piszeAdrian S.O.S. pisze: ↑pt sie 13, 2021 4:52 pmA ja to stary? Ledwo trzydziestka na karku to staryBon Dzosef pisze: ↑pt sie 13, 2021 2:01 pmMy, młodzi tak sobie zartujemy mówiąc przesmiewczo "potężny". To nawiązanie do mema.? Ale dzisiaj to wiadomo - dzieci internetu mają swoja pisownie i język
![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Na próbach póki co żadnej perełki nie słyszałem, był Hour i Tout. Dirk będzie grał na niezłym podwyższeniu. Poza tym scena bez rewelacji, ot milion marshalli.
a sound gitar z Fractala 
no dobra, Rudy ma koncowke Marshalla PA 100/100.
no dobra, Rudy ma koncowke Marshalla PA 100/100.
-
Deleted User 5490
Tak samo jak Dream Theater i wielu innych artystów. Wzmacniacze i wielkie paki 4 głośnikowe stoją na scenie, bo panowie biorą kasę za endorsing, natomiast coraz częściej brzmienie pochodzi z różnych Fractali, Kemperów itd. Andy LaRoque korzysta np. z modelerów Line 6. Pietrucha z Fractala. Kupa poważnych zespołów gra na Kemperach.Bon Dzosef pisze: ↑pn sie 16, 2021 8:56 am Na próbach póki co żadnej perełki nie słyszałem, był Hour i Tout. Dirk będzie grał na niezłym podwyższeniu. Poza tym scena bez rewelacji, ot milion marshalli.
Świat lampowców powoli zwija się. Tak samo jak lustrzanki w fotografii.
proste.
to juz od dawna ma miejsce.
cyfra jest na takim poziomie, ze w zasadzie nie do odroznienia czesto, szczegolnie w ciezkim graniu, co dopiero live.
mniejsze koszty transportu, mniej klamotow do targania, powtarzalnosc, bezawaryjnosc.
mozna zagrac sztuke majac laptopa z presetami i bezposrednio w PA.
np. Quad Cortex juz nawet moze obsluzyc caly sklad strunowy w tym samym czasie - szalenstwo.
akurat JP dalej wierny BOOGIE
to juz od dawna ma miejsce.
cyfra jest na takim poziomie, ze w zasadzie nie do odroznienia czesto, szczegolnie w ciezkim graniu, co dopiero live.
mniejsze koszty transportu, mniej klamotow do targania, powtarzalnosc, bezawaryjnosc.
mozna zagrac sztuke majac laptopa z presetami i bezposrednio w PA.
np. Quad Cortex juz nawet moze obsluzyc caly sklad strunowy w tym samym czasie - szalenstwo.
akurat JP dalej wierny BOOGIE
-
Deleted User 5490
Coś mi się obiło o uszy, że jednak korzysta z Fractala. 
Quad Cordex to w ogóle jakiś kosmos.
Ja skłaniam się ku Kemperowi. Fajna sprawa, mocno rozpowszechniona i w pytę dobrych profili.
Quad Cordex to w ogóle jakiś kosmos.
Ja skłaniam się ku Kemperowi. Fajna sprawa, mocno rozpowszechniona i w pytę dobrych profili.
Ostatnio zmieniony pn sie 16, 2021 3:11 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 2 razy.