Dobre pytanie ,może Deleted User 804 coś pomieszał przy forum jak ustawiał możliwość zmiany nicków
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
Dobre pytanie ,może Deleted User 804 coś pomieszał przy forum jak ustawiał możliwość zmiany nicków
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
To znowu muszę d... Deleted User 804owi zawracać 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Śmiecie wyniesione.
Zablokowany.
-
Deleted User 804
-
Deleted User 2259
No ja właśnie mam 400 coś znaków i nie mogę już 3 bannera wrzucić, wiec pewnie i to zostanie usunięte. No cóż, ciekawe co zrobią ci, którzy mają gify w podpisie.Deleted User 804 pisze: ↑śr lip 28, 2021 2:17 amSporo użytkowników przesadza z podpisem co przeszkadza w czytaniu forum. Na dniach pozostałe podpisy zostaną przycięte do pierwszych 100 znaków.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No to trzeba zwrocic uwagę tym co przesadzaja. Bez przesady. W stu znakach to się nawet cytat Vorgela o KISS nie zmiesciDeleted User 804 pisze: ↑śr lip 28, 2021 2:17 amSporo użytkowników przesadza z podpisem co przeszkadza w czytaniu forum. Na dniach pozostałe podpisy zostaną przycięte do pierwszych 100 znaków.
Też uważam, że to mało. Ciężko podsumować swoje plany czy koncerty Maiden (zależy co kto woli).
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
To 100 linijek po jednym znaku 
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dokładnie, Deleted User 804u nie idz tą droga
I spoko... jedno zdanie w poście, a podpis 3 razy większy. 3 posty takich użytkowników z rzędu i pół strony trzeba przewijaćDeleted User 804 pisze: ↑śr lip 28, 2021 2:17 amSporo użytkowników przesadza z podpisem co przeszkadza w czytaniu forum. Na dniach pozostałe podpisy zostaną przycięte do pierwszych 100 znaków.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 804
Jest parę serwisów oferujących opcje skracania linków więc z ich pomocą możesz dorzucić baner.Invader pisze: No ja właśnie mam 400 coś znaków i nie mogę już 3 bannera wrzucić, wiec pewnie i to zostanie usunięte. No cóż, ciekawe co zrobią ci, którzy mają gify w podpisie.![]()
1. PrzesadzaszBon Dzosef pisze:No to trzeba zwrocic uwagę tym co przesadzaja
2. Jednak łatwiej jest puścić jedno query na bazie, niż ganiać każdego z osobna.
Specjalnie dla Ciebie dodałem w profilu pole ulubione cytatyBon Dzosef pisze: W stu znakach to się nawet cytat Vorgela o KISS nie zmiesci
Doszło też pole koncerty.pz pisze:Ciężko podsumować swoje plany czy koncerty Maiden
znak nowego wiersza to też znak, wiec tylko 50Michał pisze:To 100 linijek po jednym znaku
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jak można z forumowej main page dotrzeć do sekcji "The Book of Souls"? Czy niedawno przy remanencie nie została schowana? Kiedyś była na wierzchu, łatwo dostępna.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Archiwum na samym doleZakkahletz pisze: ↑sob sie 14, 2021 3:51 pm Jak można z forumowej main page dotrzeć do sekcji "The Book of Souls"? Czy niedawno przy remanencie nie została schowana? Kiedyś była na wierzchu, łatwo dostępna.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

O, widzisz, dzięki.
Kurde, to spadło już do archiwum? 
-
Deleted User 2259
Zawsze jak wychodzi nowa płyta, to stara leci do archiwum.