Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
Ciekawskich którzy pracują w sklepach jest sporo mysle, te sklepowe egmeplarze nie sa zabezpieczone jak promo, wiec na pewno ktoś w końcu wrzuci i to jeszcze dzis 
Ciekawy jestem czy wreszcie uda się chłopakom wbić na podium w Billboard 200

"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No myślałem właśnie o 3 miejscu. BoS z tego co pamiętam było 4. A skoro Firepower Judasów był na 5 miejscu też bez ogromnej promocji, to może jednak uda się zadebiutować w top 3?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- blackcocker
- -#Moderator

Tylko nie zapominajmy o tym, że Firepower to był niesamowicie dobry strzał, u Maiden się na to nie zapowiada (obym się mylił)
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- dostoevsky
- -#Assassin

Żaden z nowych singli nie brzmi jak "Firepower" Judas Priest. 0/10.
-
Deleted User 5490
Aha. Czyli to singiel w wersji dla niesłyszących, a jesteś jedynym ekspertem, który wychwycił detale? Brawo.dostoevsky pisze: ↑czw sie 26, 2021 9:56 pm Żaden z nowych singli nie brzmi jak "Firepower" Judas Priest. 0/10.
- dostoevsky
- -#Assassin

Jaki ruch na forum.
Sytuację najlepiej monitorować tutaj: https://hasitleaked.com/2021/iron-maiden-senjutsu/
-
Deleted User 6661
-
Deleted User 5490
A tytuł krążka na Srajutsu, albo Śmierdziutsu. 
-
Deleted User 5490
Czytałem recenzję z Loudwire. Rzygać mi się chce, kiedy czytam takie przypochlebne lachociągi. Chętnie przeczytałbym recenzję kogoś neutralnego. Bez wazeliniarstwa i bez gnojenia. Trzeźwą ocenę trzeźwego gościa, a nie obślinionego onanisty.
Nie licz na to przed premierą. Wszystkie duże serwisy i czasopisma traktują nowe płyty dużych zespołów lajtowo, bo to przynosi obupólną korzyść.Pierre Dolinski pisze: ↑czw sie 26, 2021 11:26 pm Czytałem recenzję z Loudwire. Rzygać mi się chce, kiedy czytam takie przypochlebne lachociągi. Chętnie przeczytałbym recenzję kogoś neutralnego. Bez wazeliniarstwa i bez gnojenia. Trzeźwą ocenę trzeźwego gościa, a nie obślinionego onanisty.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 5490
To po co nazywać coś takiego recenzją? Nie lepiej byłoby umieszczać takie teksty w działach - płatne reklamy?Schizoid pisze: ↑czw sie 26, 2021 11:41 pmNie licz na to przed premierą. Wszystkie duże serwisy i czasopisma traktują nowe płyty dużych zespołów lajtowo, bo to przynosi obupólną korzyść.Pierre Dolinski pisze: ↑czw sie 26, 2021 11:26 pm Czytałem recenzję z Loudwire. Rzygać mi się chce, kiedy czytam takie przypochlebne lachociągi. Chętnie przeczytałbym recenzję kogoś neutralnego. Bez wazeliniarstwa i bez gnojenia. Trzeźwą ocenę trzeźwego gościa, a nie obślinionego onanisty.
Żeby ludzie płacili za recenzję, proste 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Tak bylo jest i bedzie
Zawracanie kijem rzeki.
A wycieku nadal nie ma. Siedzą w tym UK i sobie słuchają a nam nie dadzą, wiec póki co posłucham sobie niedawno odkrytego Be'lakor
Zawracanie kijem rzeki.
A wycieku nadal nie ma. Siedzą w tym UK i sobie słuchają a nam nie dadzą, wiec póki co posłucham sobie niedawno odkrytego Be'lakor
To deal który obowiązuje wszędzie
Dostają przedpremierowo płytę takiego IM i sypią się 6/6, czy 10/10. A jak się nie posypią to przy kolejnej dużej premierze nie będzie wcześniej udostepnione 
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Wydaje mi się, że lepsza niezależność medium, autentyczność i szacunek czytelnika, niż przywilej otrzymania płyty przed premierą. Płyta nie zając. Nie ucieknie. I tak zespoły muszą je wydawać. No chyba, że magazyny boją się o akredytacje i photopassy na koncertach.
To jest system naczyń połączonych.
-
Deleted User 5490
Taka milusińska forma korupcji.
Ktos ogarnia soulseeka?