Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
Przyznam, że totalnie nie mam ciśnienia na żaden wyciek. Kurde, za tydzień już będziemy słuchać płyty co najmniej od jednego dnia
. Słuchać w sensownych warunkach, z dobrej jakości nośnika. Spokojnie zaczekam, dwa dotychczas opublikowane numery mi wystarczą 
Dokładnie, w piątek idę do krwiodawstwa żeby mieć wolne z roboty a po oddaniu krwi prosto do empiku 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Sprytnie i pożytecznie
Szanuje!
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Pochwalam, mi została jedna wizyta do zasłużonego honorowego dawcy.
-
Deleted User 5490
Jutro niedziela handlowa, więc i tak piwko można wypić, a kolejnego dnia kupić następne.Dejavu pisze: ↑sob sie 28, 2021 6:13 pmGeri666 pisze: Czy będzie ten przeciek, czy nie, to piwko na wieczór kupione
Najwyżej posłucham jakiegoś Feara czy coś
U mnie podobnie, też jestem stosownie przygotowanysajki pisze: Ja od kilku dni chłodzę jakiegoś krafta w stylu japońskim i się doczekać coś nie mogę na odkapslowanie. A pojawiają się kolejne foty zafoliowanych płyt. Czyżby leak nie nastąpił w weekend? Jak nie, to nie wiem czy już nie lepiej wytrzymać do premiery i posłuchać z oryginału.I jeśli dzisiaj płyta nie wycieknie, to również czekam do piątku, żeby weekendowo, na spokojnie się z tą płytą zapoznać.
U mnie jakoś 24 litry oddane
Też raczej poczekam do CD i od razu super jakości.
www.MetalSide.pl
* Podkreślenie moje
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 6661
A ja chcę posłuchać najszybciej jak się da. Zawsze można wykitować przed piątkiem i umrzeć uboższym o brak znajomości Senjutsu
Poza tym nie łudźcie się, że przy takiej produkcji jakość cd czy winyla będzie jakaś super.
Poza tym nie łudźcie się, że przy takiej produkcji jakość cd czy winyla będzie jakaś super.
-
Deleted User 5490
Zawsze to jakaś opcjaPierre Dolinski pisze: ↑sob sie 28, 2021 7:03 pmJutro niedziela handlowa, więc i tak piwko można wypić, a kolejnego dnia kupić następne.Dejavu pisze: ↑sob sie 28, 2021 6:13 pmGeri666 pisze: Czy będzie ten przeciek, czy nie, to piwko na wieczór kupione
Najwyżej posłucham jakiegoś Feara czy coś
U mnie podobnie, też jestem stosownie przygotowanysajki pisze: Ja od kilku dni chłodzę jakiegoś krafta w stylu japońskim i się doczekać coś nie mogę na odkapslowanie. A pojawiają się kolejne foty zafoliowanych płyt. Czyżby leak nie nastąpił w weekend? Jak nie, to nie wiem czy już nie lepiej wytrzymać do premiery i posłuchać z oryginału.I jeśli dzisiaj płyta nie wycieknie, to również czekam do piątku, żeby weekendowo, na spokojnie się z tą płytą zapoznać.
![]()
Jest w pełni neutralne dla zdrowia, chyba, że ktoś cierpi na niektóre choroby - ale wtedy i tak jest wykluczony. To samo z dyspozycją w danym dniu (ciśnienie itp.) czy hemoglobiną, ale jeśli tutaj jeśli wyniki są złe to i tak nie można oddać. Reasumując - spokojnie można oddawać. Nawet gdyby ktoś równo co dwa miesiące oddawał, to i tak jest to wystarczający okres żeby organizm się zregenerowałsajki pisze: Szacunek, ale nie jestem pewien, czy oddanie takiej ilości jest w pełni dobre dla zdrowia.
Ja niestety dość często jestem banowany za ciśnienie lub hemoglobinę.
Ostatnio zmieniony sob sie 28, 2021 7:56 pm przez Dejavu, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Deleted User 6661
Błąd w myśleniu. Wiedza zawsze ubogacaPierre Dolinski pisze: ↑sob sie 28, 2021 7:47 pmMożna też wykitować w piątek wcale nie bogatszy, po zaznajomieniu się z Senjutsu.![]()
![]()
![]()
![]()
Wiesz, różnie słyszałem, również od osób oddających krew o gorszym samopoczuciu po jakimś tam czasie oddawania. Nie wiem natomiast czy miało to bezpośredni związek z oddawaniem.Dejavu pisze: ↑sob sie 28, 2021 7:48 pmZawsze to jakaś opcjaPierre Dolinski pisze: ↑sob sie 28, 2021 7:03 pmJutro niedziela handlowa, więc i tak piwko można wypić, a kolejnego dnia kupić następne.![]()
Jest w pełni neutralne dla zdrowia, chyba, że ktoś cierpi na niektóre choroby - ale wtedy i tak jest wykluczony. To samo z dyspozycją w danym dniu (ciśnienie itp.) czy hemoglobiną, ale jeśli tutaj jeśli wyniki są złe to i tak nie można oddać. Reasumując - spokojnie można oddawać. Nawet gdyby ktoś równo co dwa miesiące oddawał, to i tak jest to wystarczający okres żeby organizm się zregenerowałsajki pisze: Szacunek, ale nie jestem pewien, czy oddanie takiej ilości jest w pełni dobre dla zdrowia.
Jeśli mówimy o długotrwałym złym samopoczuciu, a nie w dzień oddawania (co jest normalne) to w świetle wszelkich danych i badań jakie są, osoby spełniające te wymagania zdrowotne spokojnie mogą oddawać i nie ma tutaj związku. Przyczyn złego samopoczucia może być milion i na pewno taka osoba nie powinna oddawać jeśli źle się czuje (jeśli to zgłosi przed oddawaniem to i tak dostanie bana).sajki pisze: ↑sob sie 28, 2021 7:58 pmWiesz, różnie słyszałem, również od osób oddających krew o gorszym samopoczuciu po jakimś tam czasie oddawania. Nie wiem natomiast czy miało to bezpośredni związek z oddawaniem.Dejavu pisze: ↑sob sie 28, 2021 7:48 pmZawsze to jakaś opcjaPierre Dolinski pisze: ↑sob sie 28, 2021 7:03 pm
Jutro niedziela handlowa, więc i tak piwko można wypić, a kolejnego dnia kupić następne.![]()
Sorry za offtop
-
Deleted User 5490
Historia zna przypadki, że niektórzy pewne rzeczy podejrzewali, ale kiedy stanęli z wiedzą twarzą w twarz, zaczynali fiksować.mad pisze: ↑sob sie 28, 2021 7:53 pmBłąd w myśleniu. Wiedza zawsze ubogacaPierre Dolinski pisze: ↑sob sie 28, 2021 7:47 pmMożna też wykitować w piątek wcale nie bogatszy, po zaznajomieniu się z Senjutsu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nigdy nie czułem się źle, nawet w dniu oddania. Z jakimś osłabieniem kilka chwil po oddaniu też nigdy nie miałem stycznościsajki pisze: ↑sob sie 28, 2021 7:58 pmWiesz, różnie słyszałem, również od osób oddających krew o gorszym samopoczuciu po jakimś tam czasie oddawania. Nie wiem natomiast czy miało to bezpośredni związek z oddawaniem.Dejavu pisze: ↑sob sie 28, 2021 7:48 pmZawsze to jakaś opcjaPierre Dolinski pisze: ↑sob sie 28, 2021 7:03 pm
Jutro niedziela handlowa, więc i tak piwko można wypić, a kolejnego dnia kupić następne.![]()
www.MetalSide.pl
No co? Przecież w lepszej jakości brzmi lepiej, prawda? Prawda? PRAWDA?
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

Prawda, prawda. Na streaming to jakieś wersje z pomieszanymi kanałami są
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nie zapomnij, żeby na dobrym sprzęcie odpalić i podłączyć głośniki kablami za DUUUŻE pieniądze, bo inaczej nie usłyszysz, że jest lepiej.
Jakby nie było przecieku, to naprawdę byłoby coś
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Metalophil
- -#Moonchild