Teraz się już nie opłaca spać, lecę z drugim odsłuchem
Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
O 9 zaczynam nową pracę, zamiast się wyspać to słucham starych dziadów 
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 6661
Lost... - zajebisty początek, tak Maiden nigdy nie grał. Potem ok. Gitarowa melodyjka taka se, za często powtarzana. Niepotrzebne zwolnienie unisono na końcu.
- dostoevsky
- -#Assassin

Komentarze dotyczące poszczególnych kawałków zamieść w odpowiednich tematach.
Moje pierwsze odczucia są takie, że rzeczywiście mamy do czynienia z lepszym albumem od TBOS. Może to nawet najlepszy album od dłuższego czasu, ale to kwestia gustu oczywiście. Utwory są bardziej złożone, refreny przemyślane, bez powtórzeń tytułu. Zaskoczyli mnie.
Ostatnio zmieniony śr wrz 01, 2021 6:40 am przez dostoevsky, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Deleted User 6661
Niby racja, ale to tylko pierwsze niezobowiązujące wrażenie po odsłuchu z kiepskiego bitrate.dostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 6:20 amKomentarze dotyczące poszczególnych kawałków zamieść w odpowiednich tematach.![]()
- dostoevsky
- -#Assassin

I rzeczywiście, pod wieloma względami więcej tu solowego Bruce'a niż Maiden. Jeżeli lubicie dokonania solowego Bruce'a i atmosferę X Factor/Virtuala, to będziecie zachwyceni.
Kurde, miałem wieczorkiem sobie po pracy na spokojnie przy piwku posłuchać ale nie wytrzymam. Dzięki Michał za link!
-
Deleted User 4783
A u m mnie na telefonie nie działa xd. Jak tylko wrócę do domu, spróbuję na kompie. Może pójdzie
Miałem to samo na telefonie nie działało, w pośpiechu przed pracą uruchamiałem kompaThe_Alchemist pisze: ↑śr wrz 01, 2021 9:04 am A u m mnie na telefonie nie działa xd. Jak tylko wrócę do domu, spróbuję na kompie. Może pójdzie
Na youtube już lata jakby coThe_Alchemist pisze: ↑śr wrz 01, 2021 9:04 am A u m mnie na telefonie nie działa xd. Jak tylko wrócę do domu, spróbuję na kompie. Może pójdzie
-
Deleted User 2259
Jaka jakosc?Kor pisze: ↑śr wrz 01, 2021 9:21 amNa youtube już lata jakby coThe_Alchemist pisze: ↑śr wrz 01, 2021 9:04 am A u m mnie na telefonie nie działa xd. Jak tylko wrócę do domu, spróbuję na kompie. Może pójdzie
- dostoevsky
- -#Assassin

Tragedii na tym bitrate nie ma, ale z pewnością płytka/wyższej jakości pliki dodadzą kopa.
Tylko 5 podstron? Rozczarowujecie mnie 
Na razie po 1szych 3ech kawałkach tak sobie.
Słychać sporo solowego Brucea.
Są klawisze ze Stratego obecne na całej płycie , na pewno za długi wstęp do "time machine" i pitolenie Dickinsona.
Przechodze do wałków Harrisa: Lost in a... i jest od razu lepiej, fajne akustyczne intro i dobrze Dickinson do tego śpiewa. Jedziemy dalej potrzeba czasu na osłuchanie, a teraz i odsłuchanie bo praca, 1 wrzesnia u Młodej nie ma czasu
Na razie po 1szych 3ech kawałkach tak sobie.
Słychać sporo solowego Brucea.
Są klawisze ze Stratego obecne na całej płycie , na pewno za długi wstęp do "time machine" i pitolenie Dickinsona.
Przechodze do wałków Harrisa: Lost in a... i jest od razu lepiej, fajne akustyczne intro i dobrze Dickinson do tego śpiewa. Jedziemy dalej potrzeba czasu na osłuchanie, a teraz i odsłuchanie bo praca, 1 wrzesnia u Młodej nie ma czasu
wojczi pisze: ↑śr wrz 01, 2021 9:14 amMiałem to samo na telefonie nie działało, w pośpiechu przed pracą uruchamiałem kompaThe_Alchemist pisze: ↑śr wrz 01, 2021 9:04 am A u m mnie na telefonie nie działa xd. Jak tylko wrócę do domu, spróbuję na kompie. Może pójdzie![]()
Działa jak pobierzesz ten program MEGA coś tam
Panowie czy mogę prosić o link do leaka?
Ja wysłałem PW do Michała, ale jak ktoś inny już ma to tez poproszę 
Na poprzednich stronach jest
No wlasnie niekoecznie
Czy moglbym rowniez prosic o link! Bede mega wdzieczny!
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
-
Deleted User 626
Przesłuchałem całość i mam ochotę jeszcze raz posłuchać. Najlepsze wg mnie Stratego i Hell on Earth.
Cholera. Dopiero się pokapowałem, że słuchałem na Powerampie z włączonym equalizerem w trybie rock. Także odnośnie brzmienia to nic nie powiem.
Cholera. Dopiero się pokapowałem, że słuchałem na Powerampie z włączonym equalizerem w trybie rock. Także odnośnie brzmienia to nic nie powiem.