29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
cosik mi sie zdaje ze petycja podziałała hehehe :beer jeszcze raz zdroowko autora
Jakby się to dało załatwić - to jestem jak najbardziej zaironpacy pisze:Mam nadzieję że będzie... i tu małe " wyzwanie " :beer dla Mayera - może jakaś pula wejściówek( jakieś paski na rękę czy jakoś tak jak było na Metallice) pod samą scenę dla członków fanklubu dałoby się w Mysticu załatwić?? :beeramaZona pisze:Myślisz, że takowy będzie?Man_Of_The_Edge pisze:Trzeba będzie znowu od rana koczować, żeby się dostać na ten specjalny sektor pod sceną
Ale w sumie ten osobny sektor nie jest taki fajny, może jedynie dla tych, którzy się w nim znajdą. Lepiej więc, gdyby tego nie było...
No wreszcie... Już się zacząłem denerwować, ale jednak chłopaki nas nie zawiedli
Będzie niezła jazda
:rocx :rocx
A ja nie wiem co bym zrobił dla MaYeRa za to wejscie na ten najblizszy sektor :beer (ale chyba to niewykonalne)
ja tam byłem w tym sektorze na Metallice, bez problemu udało mi się zalapać
amaZona kiedy robisz licznik kotry bedzie odliczal czas do koncertu?? 
Jako support bedzie prawdopodobnie Within Temptation oraz Megadeth i kilka kapel ze stajni Mystica.
Bilety sa wzglednie "drogie" dlatego tez licze na taki dobry support
Bilety sa wzglednie "drogie" dlatego tez licze na taki dobry support
o ile z mega bede zadowolony w 1000% to WT mnie jakos nie cieszy.. ale mam to gdzies.. wazne ze maiden bedzie 
no właśnie zegar był super 
Up the Irons!!!
To już będzie mój trzeci koncert Ironów ale pierwszy na stadionie. Ciekawe jaką ilość biletów przygotował Mystic? Tylko niech nie zrobią takiej sytuacji jaka była we Wrocku z ochroniarzami
. Świętokrzyskie już zbiera kasę i szykuje się do Chorzowa. Pozdrowienia dla chłopaków ze Skarżyska.
UP THE IRONS!!!
Ach, to bedzie piękna wiosna. Najpierw Judas Priest w Spodku, a miesiac pozniej Iron Maiden, i to na Śląskim :rocx
R+ na koniec zimy i jeszcze U2 na lipiec...oj jak ja lubie marzyć
I to, że jeszcze przed świętami można bilety kupic miodzio.....kiedy beda rozwieszac plakaty , bo znowu ide na łowy

-
Żołnierz Północy
- -#Prodigal son

Wowwie Momma! Zajebiste wiadomosci!!!! Oi, ale sesja wtedy bedzie (chociaz mam nadzieje ze jakos na drugi dzien nie bedzie egzaminku
).
Hmm...teraz Black Eyed Peas w Styczniu, JP w Kwietniu, i Maidenki...
Git
hah
Hmm...teraz Black Eyed Peas w Styczniu, JP w Kwietniu, i Maidenki...
-
Laurana Kanan
- Raskolnikow
bardzo mila wiadomosc... zeby sie tylko matura do tego czasu skonczyla... ale powinna... no i blisko domu..
a, i nareszcie moze spotka sie te ziomy co na slask przyjazdzaja, przyjezdzaja i cos przyjechac nie moga...
a, i nareszcie moze spotka sie te ziomy co na slask przyjazdzaja, przyjezdzaja i cos przyjechac nie moga...
Na overkillu chopdza słuchy ze bedzie też Megadeth.......Jedzie ktoś ze Słupska??
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

JA to chyba dzisiaj nie zasne z wrazenia!! Moje marzenie sie powoli spelnia! IRON MAIDEN na Slaskim! Jeszcze ma byc 5 innych zespolow!! TO PO PROSTU FULL WYPAS
!!! CUUUUDDDOOOOWNIEEEEEE!!!! :rocx :rocx :rocx :solo
-
Gość
Ostatni egzamin maturalny 23. maja. Mozemy spac spokojnieLaurana Kanan pisze:zeby sie tylko matura do tego czasu skonczyla...
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

Sluchajcie!! wlasnie w radiu slyszalem jak gadali ze przed Ironami jednym z zespolow ma byc SLAYER :rocx !!!!!!! Ciekawy jestem czy to prawda
Takze calkiem prawdopodne ze wystapi MEGADETH :solo SZYKUJE SIE WIEC OSTRA JAZDA!!!!
Mystic zwykle jest filmowany, mam nadzieje ze tym razem tez bedzie. Jezeli nawet nie mialby byc wydany na DVD to moze w koncu sie cos u nas ruszy i jakas telewizja by to wyemitowala jak to ma np miejsce w Niemczech.
trzeba ugadac sie z ochrną by przmycić jaką kamerka
heheh mam nadzieje ze ktos z sektorów siedzacych wpadnie na ten super pomysl..