29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
szatanista
- -#Long distance runner

Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Gdy tylko dowiedzialem sie o koncercie wydalem z siebie tak glosne "WooHoo" ze chyba cale Legionowo (i okolice pewnie tez) slyszalo!!! Piekna Sprawa!!! Co Slayera. Nigdy wielkim fanem nie bylem, ale lepsze to niz jakies tam Withing Tamptation czy jakos tak.
-
Lord_Verminard
- -#Charlotte

HELLYEA!! Najpierw Screaming for Vengeance in Katowice!!!, a potem Scream for Me Chorzów!!!.(ciekawe jak B. to wymówi- Choszoff??)
Z trudem się powstrzymałem, zeby od razu nei zamówić biletu. Za tydzień, jak babcie sypną kasą to zakupie sobie bileciki na płyte na JP i IM. Sesja, nie sesja - I'll be there!
A w ogóle to witam stare i nowe nicki po mojej długiej absencji na forum
Z trudem się powstrzymałem, zeby od razu nei zamówić biletu. Za tydzień, jak babcie sypną kasą to zakupie sobie bileciki na płyte na JP i IM. Sesja, nie sesja - I'll be there!
A w ogóle to witam stare i nowe nicki po mojej długiej absencji na forum
-
szatanista
- -#Long distance runner

I wlasnie za to chyba wszyscy kochamy nasze babcieLord_Verminard pisze:
Za tydzień, jak babcie sypną kasą to zakupie sobie bileciki na płyte na JP i IM.
Ostatnio zmieniony czw gru 16, 2004 10:33 pm przez szatanista, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gość
Hehe, jutro prawdopodobnie zrobię grafikę [bo przecież na każdy koncert musi być inna grafaSim0n pisze:amaZona kiedy robisz licznik kotry bedzie odliczal czas do koncertu??
Sorry, to ja pisałam, ale mnie nie zalogowałoAnonymous pisze:Hehe, jutro prawdopodobnie zrobię grafikę [bo przecież na każdy koncert musi być inna grafaSim0n pisze:amaZona kiedy robisz licznik kotry bedzie odliczal czas do koncertu??]. W najbliższym czasie powinien się pojawić. Zapodam linka na forum jak już będzie gotowy
Nareszcie!
Wszystko oficjalnie potwierdzone
Pierwszy koncert, już czuję, że to będzie najszczęśliwszy dzień w życiu
A jaki wg was bilet najlepszy - płyta/sektor?
Płyta koniecznie płyta. Wiem to z Doświadczenia. Dwa koncerty Dziewicy i Metallica na Śląskim. Wszystkie na Plycie. Polecam gorąco. :solo
UpTheIrons
zajebiscie!!!!!!!!!!! 5 zepolow jeszcze dodatkowo... a jesli bedzie jeszcze SLAYER I MEGADEATH to poporstu szok! a i na ICED EARTH bym sie nie obrazil
bilet na plyte zamowiony :rocx yeah!
ha
wreszcie! wlasnie zamowilam bileciki! juz nie moge sie doczekac!
ja bym chciał przed Maidenem Within Temptation!! Sharon rocks :solo
Najprawdopodobniej Bruce nie za bardzo bedzie umiał wymówić słowo Chorzów więc pewnie uprosci sobie do Poland
Najprawdopodobniej Bruce nie za bardzo bedzie umiał wymówić słowo Chorzów więc pewnie uprosci sobie do Poland
Tego bym się nie spodziewał...
Zaczęliśmy gadkę o polityce, o prawie... później zagadałem coś o reaktywacji Queena, na co mój wujek zareagował dosyć pozytywnie... a później powiedziałem, że Ironi przyjeżdżają w maju 29 i będzie koncert w Chorzowie... mówię, że mam nadzieję, że nie powtórzy się sytuacja ze Szwecji(?), kiedy to bileciki w błyskawicznym tempie zostały wykupione... mówie, że bilety na płytę po 100 zł. są, i że na pewno pojadę jak tylko kasę uzbieram na bilet.
Na to wujek... a to można już zamawiać? Jak tak to zamawiaj, kasę mi później oddasz :))
Cóż za miły początek dnia :)) - no to ja lecę na Mystic ;]
Zaczęliśmy gadkę o polityce, o prawie... później zagadałem coś o reaktywacji Queena, na co mój wujek zareagował dosyć pozytywnie... a później powiedziałem, że Ironi przyjeżdżają w maju 29 i będzie koncert w Chorzowie... mówię, że mam nadzieję, że nie powtórzy się sytuacja ze Szwecji(?), kiedy to bileciki w błyskawicznym tempie zostały wykupione... mówie, że bilety na płytę po 100 zł. są, i że na pewno pojadę jak tylko kasę uzbieram na bilet.
Na to wujek... a to można już zamawiać? Jak tak to zamawiaj, kasę mi później oddasz :))
Cóż za miły początek dnia :)) - no to ja lecę na Mystic ;]
- KaziorFukacz
- -#Trooper

Ej wie ktos na jakiej stronie mozna zobaczyc jak sa rozmieszczone sektory na tym stadionie?? tak jak bylo z poprzednim koncertem IM w Polsce
co roku taki koncert :] hiehie nie obrazilbym sieSaymon pisze:To równo rok po Metallice
na slayera chyba nie ma szans niestety... :/ Pan tom woli chyba jednak swoich harcorowych przyjaciol... :/SLAYER I MEGADEATH to poporstu szok! a i na ICED EARTH bym sie nie obrazil
Megadeth ! to chyba juz prawdobodobniejsze i genialne, pozatym mogloby zagrac to within tamtation, z jednego prostego powodu, moja Luba uwielbia ten zespol... a chetnie bym ja zabral na tkai gig... a wystep WT by o tym mysle przesadzil... :rocx
ale masa! widzimy sie moi drodzy sanktuarianie w Chorzowie :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
IvonMaiden
- -#Invader

Kurde to bedzie moj pierwszy koncert Ironow do ktorego jeszcze okolo pol roku a we mnie , jak i we wszystkich, juz tyle emocji i radosci
Up The Irons !!! :rocx

Up The Irons !!! :rocx
-
IvonMaiden
- -#Invader

mam problem zlozylam zamowienie na bilet u mystic'a ale nie otrzymalam maila zwrotnego krtorym moglabym potwierdzic zamowienie , czy kros ma moze jaki kolwiek ardes email do kogos z mytic kurde nie wiem co mam robic bije sie zlozyc zamowienia po raz drugi bo jak mi przesla 2 bilety to sie nie wyplace... czy ktos moze mi pomoc 
wysylkowa@mystic.com.pl wysij im maila i opisz problem.
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
IvonMaiden
- -#Invader

oj dzieki bardzo 
-
IvonMaiden
- -#Invader

Michcio pisze:trzeba ugadac sie z ochrną by przmycić jaką kamerka![]()
![]()
sadzicie ze z aparatem fotograficznym tez moze byc problem???
Do spodka w 2003 aparat przemycilem bez problemuIvona pisze:Michcio pisze:trzeba ugadac sie z ochrną by przmycić jaką kamerka![]()
![]()
sadzicie ze z aparatem fotograficznym tez moze byc problem???