Sprawdziłem ten Revenge i muszę przyznać że nieźle dają czadu w thrash-blackowym stylu ci młodzi grecy
Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Doomsword - Resound The Horn
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Raven - Stay Hard

Cinis - The Last Days of Ouroboros
IRON MAIDEN - SENJUTSU
T Bone Burnett - Tooth Of Crime
Oż! Ależ mi łeb urwało. Rewelacja. Psychodeliczna. bluesowa, porywająca i w pewien sposób nowoczesna.
Oż! Ależ mi łeb urwało. Rewelacja. Psychodeliczna. bluesowa, porywająca i w pewien sposób nowoczesna.
Judas Priest - Firepower
Everything I hear influences me. I can't tell you all my influences as a musician.
Lemmy
Lemmy
Paralex - Key To A Thousand Doors
Normalnie jestem przeciwko takim zabiegom (ponowne nagranie starych numerów z demówek) ale tutaj zrobiono to FANTASTYCZNIE. W swoim czasie Paralex wydał tylko jeden singiel/EP (trzy numery) a okazało się, że ma na demówkę tonę absolutnie ŚWIETNYCH numerów które spokojnie mogłyby wejść do kanonu NWOBHM. Jak ktoś lubi wspomniany NWOBHM to powinien naprawdę się za tym rozejrzeć.
Normalnie jestem przeciwko takim zabiegom (ponowne nagranie starych numerów z demówek) ale tutaj zrobiono to FANTASTYCZNIE. W swoim czasie Paralex wydał tylko jeden singiel/EP (trzy numery) a okazało się, że ma na demówkę tonę absolutnie ŚWIETNYCH numerów które spokojnie mogłyby wejść do kanonu NWOBHM. Jak ktoś lubi wspomniany NWOBHM to powinien naprawdę się za tym rozejrzeć.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Premonition 13 "13"
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12