Witam serdecznie, tych starych użytkowników oraz wielu nowych, jak się okazuje. Nie spodziewałem się, że forum jeszcze działa, a tu pozytywne zaskoczenie.
witamy nowych uzytkownikow
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: witamy nowych uzytkownikow
Nowa płyta, to wróciłem 
Witam serdecznie, tych starych użytkowników oraz wielu nowych, jak się okazuje. Nie spodziewałem się, że forum jeszcze działa, a tu pozytywne zaskoczenie.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
Deleted User 2259
-
Deleted User 6661
Około 6.
Odpaliłem sobie Sanktuarium, bo byłem ciekaw opinii na temat nowej płyty. Zacząłem czytać inne wątki i trochę się wciągnąłem.
Fajnie, że to miejsce wciąż działa, dużo wartościowej treści powstało na forum i szkoda byłoby, gdyby to padło.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Cześć, miło Was poznać!
Cześć berbeluch 
Witam wszystkich
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Cześć marekkraw 
-
Deleted User 8037
Cześć wszystkim. Forum przeglądam od wielu lat, ale dopiero teraz zdecydowałem się zarejestrować. 
Pozdro
Pozdro
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Cześć Barfbag
- primemover
- -#Wrathchild

Witam wszystkich , śledzę forum od początku. Postanowiłem założyć konto na nowym mailu i poudzielać się trochę ,
Cześć primemover.
długo wytrzymałeś bez forumprimemover pisze: ↑śr lut 02, 2022 10:34 pm Witam wszystkich , śledzę forum od początku. Postanowiłem założyć konto na nowym mailu i poudzielać się trochę ,
Jeśli to Invader to witaj druhu !
A jeśli nie Invader to też witaj primemover
A jeśli nie Invader to też witaj primemover
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- primemover
- -#Wrathchild

Czy Ivader to był użytkownik który co jakis czas kasował konto i wracał z nową tożsamością ?
W każdym razie nie, ja to nie Invader
W każdym razie nie, ja to nie Invader