TSA,Turbo czy Kat
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: TSA,Turbo czy Kat
Bardzo mocne słowa jak na kogoś, kto kilka lat temu usiłował przypisać sobie autorstwo Niewinności. Lubicz kwalifikuje się do obicia ryja.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Francois I
- -#Prisoner

Tego dnia jest koncert Kata w Ciechanowie, więc coś chyba nie do końca się zgadza.Michał pisze: ↑śr wrz 15, 2021 11:29 am 25.09 w Kato będzie koncert ku pamięci powstańców Śląskich, a gościem będzie m.in Romek.
https://facebook.com/events/s/katowice- ... 111567176/
25.09 miał być Kat w Ciechanowie. Czy to znaczy, że jednak znowu się nie odbędzie?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie mam pojęcia, pytanie do organizatorów
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

"Wielokrotnie przekładany i długo oczekiwany", to chyba powinien się odbyć?
http://zgrzyt.info/kat-i-roman-kostrzewski,558
http://zgrzyt.info/kat-i-roman-kostrzewski,558
- blackcocker
- -#Moderator

Tołdi Misiek XDD pz kocham cie XD
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Koncert w Ciechanowie aktualny.
Pisałem z gościem z Fabryki Kultury Zgrzyt.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Podobno Roman jest zaskoczony jakimś koncertem w Katowicach hehe.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
To ciekawe co tam się porobiło
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Michał pisze: Warto dodać, że cały Last Convoy jest na yt na kanale Kata.
Przy utworach starego Kata gdy wypisywani są twórcy to zamiast Kostrzewski, jest napisane Kostewski
Wpada ktoś z forum do Chorzowa w piątek? Amerykański dziennikarz wraz z użytkownikami @Schizoid i @Michał melduje się na barierce
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Wczoraj z Sardim i Schizoidem byliśmy w lesniczowce na Kacie i mieliśmy okazję oglądać próbę przed koncertem.
Jak Romek wszedł w dresach i bluzie na scenę to był straszny widok.
Wygląda dosłownie jak chodząca śmierć.
Później na koncercie pojawił się oczywiście Roman którego znamy czyli tańczący, żartujący i uśmiechnięty ale to co zobaczyłem na próbie no było straszne.
Sam w sobie koncert wspaniały. Byłem 5 razy na Kacie w tym roku i ten mi się najbardziej podobał. Romek miał dużo luzu, dużo żartował.
Set taki jak zawsze w ostatnich miesiącach, ale w jednym momencie musiał na chwilę zejść ze sceny to zagrali chłopaki improwizowane NDC.
Mają jeszcze kilka sztuk do zagrania ale dokładać następnych nie planują na razie, więc mam nadzieję, że to nie był mój ostatni koncert Kata.
Sam koniec był mega wzruszający gdy Romek zza kulis został odprowadzony do autokaru przez Michała Lakse i kilku innych ludzi, przeprosił nas, że nie zrobi fotki i nie da podpisów.
Ludzie zamiast się rozejść to stanęli po obu stronach drogi i czekali aż busik odjedzie żegnając jeszcze mistrza brawami.
Wpadła ostatnia kostka Wrocławska którą mieli, fotki z całym zespołem oprócz samego Romka i kupiłem czerwoną koszulkę do zobaczenia w piekle.
Generalnie Romek w takich skromnych klubówkach wypada 1000000 razy lepiej niż na większych koncertach jak np ten Wrocławski czy te co grali z Vaderem i Gruzja.
On musi se pogadać i widać, że ta gadka z ludźmi mu sprawia radość.
Pierwszy raz od 2019 widziałem, że podszedł do ludzi na scenie i przybijal z nami piątki.
Wspaniały był to koncert.
W siną dal
W siną dal
Niech Piotr luczyk wypierdala w siną dal
Jak Romek wszedł w dresach i bluzie na scenę to był straszny widok.
Wygląda dosłownie jak chodząca śmierć.
Później na koncercie pojawił się oczywiście Roman którego znamy czyli tańczący, żartujący i uśmiechnięty ale to co zobaczyłem na próbie no było straszne.
Sam w sobie koncert wspaniały. Byłem 5 razy na Kacie w tym roku i ten mi się najbardziej podobał. Romek miał dużo luzu, dużo żartował.
Set taki jak zawsze w ostatnich miesiącach, ale w jednym momencie musiał na chwilę zejść ze sceny to zagrali chłopaki improwizowane NDC.
Mają jeszcze kilka sztuk do zagrania ale dokładać następnych nie planują na razie, więc mam nadzieję, że to nie był mój ostatni koncert Kata.
Sam koniec był mega wzruszający gdy Romek zza kulis został odprowadzony do autokaru przez Michała Lakse i kilku innych ludzi, przeprosił nas, że nie zrobi fotki i nie da podpisów.
Ludzie zamiast się rozejść to stanęli po obu stronach drogi i czekali aż busik odjedzie żegnając jeszcze mistrza brawami.
Wpadła ostatnia kostka Wrocławska którą mieli, fotki z całym zespołem oprócz samego Romka i kupiłem czerwoną koszulkę do zobaczenia w piekle.
Generalnie Romek w takich skromnych klubówkach wypada 1000000 razy lepiej niż na większych koncertach jak np ten Wrocławski czy te co grali z Vaderem i Gruzja.
On musi se pogadać i widać, że ta gadka z ludźmi mu sprawia radość.
Pierwszy raz od 2019 widziałem, że podszedł do ludzi na scenie i przybijal z nami piątki.
Wspaniały był to koncert.
W siną dal
W siną dal
Niech Piotr luczyk wypierdala w siną dal
Michał dobrze prawi, potwierdzam wszystko, co napisał. Na pewno był to jeden z najważniejszych koncertów w moim życiu, a cichego "trzymajcie się" i oklasków podczas odjazdu busa nie zapomnę nigdy.
Propos tematu starych polskich metalowych dziadków to wczoraj byłem na sztuce Faust/Destroyers/Dragon i byłem mega pod wrażeniem. Dragon znakomity w tym nowym składzie a młody bębniarz robi wrażenie. Destroyers natomiast z nową sekcją rytmiczną lepszy tak o 100% - w końcu bębny na pełnej mocy napędzają tą muzykę. Generalnie - ogień ze sceny!
Dragona widziałem w 2019 bodajże i jak nie jestem fanem ich grania tak na scenie byli piekielnie dobziZdan pisze: ↑sob wrz 18, 2021 5:33 pm Propos tematu starych polskich metalowych dziadków to wczoraj byłem na sztuce Faust/Destroyers/Dragon i byłem mega pod wrażeniem. Dragon znakomity w tym nowym składzie a młody bębniarz robi wrażenie. Destroyers natomiast z nową sekcją rytmiczną lepszy tak o 100% - w końcu bębny na pełnej mocy napędzają tą muzykę. Generalnie - ogień ze sceny!
Czekam na jakąś sztukę gdzieś obok mnie bo nigdy mi już po tym nie zgrywało
Może się przejdę na Kostrzewskiego w Poznaniu (miał być w Tamie) o ile ten koncert w ogóle się odbędzie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
A kiedy będzie w Poznaniu?
Rzekomo w grudniu. Ale...no.
Pisałem do organizatorów
Dzień dobry, z informacji jakie otrzymałem Roman Kostrzewski ze względu na zły stan zdrowia nie wystąpi na naszym wydarzeniu. Informacja ta wkrótce ukaże się na wydarzeniu. Co do planowanego koncertu KAT nie mam informacji, wiem jedynie, że basista zespołu KAT Michał Laksa wystąpi u nas ponieważ gra w zespole 032
Romana Kostrzewskiego zastąpi Marian Makula - wysyłam aktualny plakat wydarzenia