Zlot po koncercie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Zlot po koncercie
no wlasnie.. mysle ze to juz tradycja ze po koncercie jest zlot.. mysle ze skoro to na slaskim to moze by pamietna Rampe??
czy ktos mogl by sie z tym zakrecic? ja nie bardzo mam jak bo troche daleko ale ktos kto tam jest na miejscu i ma chwile czasu to moze by sie zajal organizacja ??
kto organizowal Rampe po koncercie w Katach??
czy ktos mogl by sie z tym zakrecic? ja nie bardzo mam jak bo troche daleko ale ktos kto tam jest na miejscu i ma chwile czasu to moze by sie zajal organizacja ??
kto organizowal Rampe po koncercie w Katach??
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

Re: Zlot po koncercie
Rampa to swietna knajpa!! ale sa jeszcze w poblizu Slaskiego inne ciekawe knajpy jak np Alergia o ile sie nie myle i przede wszystkim klimatyczna LESNICZOWKA!! Mozna by cos zorganizowac!! ale pewnie ja schleje sie na maxa :beer na ogrodku dzialkowym u kumpla tak samo jak po metallice
:rocx :rocx :rocx :solo
heheeh Lesniczowka to legenda tutejsza
Zalezy ile osob sie uzbiera :beer
-
Deleted User 357
Jako że rok szkolny będzie juz dla mnie zasadniczo zakończony to ja (pewnie)będę 
a ja nie wiem, czy Rampa przypadkiem nie bankrutuje... cos mi sie takiego niedawno obiło o ucha.
Witam po bardzo długiej przerwie,jestem jak najbardziej za jakimś zlotem,oczywiście planuje jechac na koncert,tylko nie wiadomo czy kase bede miał:)ale cos sie wykombinuje.Jeśli chodzi o bar to proponowałbym jakiś w miare spory i z tanim browarkiem.Jak cos to prosze mi dawac znac badz na gg albo na maila. :rocx
- real_alien
- -#Long distance runner

Może chorzowski Kocynder? Chociaż z drugiej strony tam jest za mało miejsca... I ponoć dosyć ciężko się gada z kierownictwem... ale w przypadku braku alternatywy warto spróbować.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Ale to, że zlot zostanie zorganizowany, jest już pewne, tylko szukacie odpowiedniego miejsca? Bo, chetnie poznałbym was ocobiście, drodzy forumowicze.
Robimy po koncercie taką chece jak Overkill, że zostajemy i robimy sobie zdjęcie pod sceną ??
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
No ba....tylko sprzecior trza miec :beer
-
El Dorado
looz tylko najpierw musze zapisac sie do sanktuariumSaymon pisze:Robimy po koncercie taką chece jak Overkill, że zostajemy i robimy sobie zdjęcie pod sceną ??
Po koncercie można też zrobić jakieś spotkanie organizacyjne odnośnie Paryza
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
-
ToMek CauseWere Metallica
- -#Wrathchild

Jak znam zycie to wiecej ludzi bedzie musiało sie na autokary zbierac
ale mam nadzieje ze wyjdzie - napiszcie blizej koncertu gdzie
ooo e;egancko najpierw wspoolne fotki poozniej wspolne picie
cos mi si ewydaje ze bedzie suuper meega elegancko i w poniedizalek " nie zdaze" na kilka pierwszych lekcji 
Hehe...Ja mam akurat takiego farta że w poniedziałki mam wolne od studiów więc będe mieć czas...Jeżeli chodiz o bar to niestety znam tlyko te gnieźnieńskie... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Rozmawiałem dziś z naszym słynnym Leonem. Postara się on, żeby po koncercie Rampa była w całości tylko do naszej dyspozycji! :rocx Więcej szczegółów wkrótce...
Tylko do przedsionka 
-
El Dorado
no to jestem zmuszony sie do FC zapisac :pS1MON pisze:Tylko do przedsionka