Miałeś problem z kupieniem płyty bo szukałeś w MM ktore wycofuje się ze sprzedaży płyt, natomiast w pierwszym sklepie który sprzedaje płyty od razu kupiłeś.SebastianArcheo pisze: ↑sob wrz 11, 2021 9:49 pm W Polsce nie ma żadnej promocji. Nic! Co do kupna płyty w dniu premiery miałem problem. We wrocławskiej Galerii Dominikańskiej Media Markt zawija stoisko wiec nic nie zamawiali, to samo w Pasażu. Kupiłem jedynie w Empiku w Pasażu, bo tu wypakowali! Co do Świata Książki, do dzis czekam na paczkę, bo pierwsza kurier zgubił ( tak mi napisali) !!!
Czyli problemu z kupieniem płyty nie ma, są dostępne w sklepie który ma w swojej ofercie płyty nowe.
A jak miałaby wyglądać promocja tej płyty? Wszyscy którzy są zainteresowani kupieniem Maiden wiedzą o niej praktycznie od dnia w którym została ogłoszona.
O koncerty rozumiem, że można narzekać, że nie są reklamowane plakatami czy w radiu, ale płyta?
Gadka i artykuły nie przyciągnęłyby nawet dodatkowych 10 osób, szczególnie, że album jest dostępny na Yt, Spotify, Apple music itd.
Jeśli ktoś się od ogłoszenia do premiery nie dowiedział o tym albumie to zwyczajnie nie jest osobą która byłaby zainteresowana kupnem tej płyty.