Czy teraz jest wszystko jasne ??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Teoretycznie kto pierwszy ten lepszy.Eol_Eddie pisze:Wicker to jest suupppeer pomysł szczególnie z tym sektorem pod scena. Pamietasz moze kogo na Metallice tam wpuszczali czy tych co pierwsi wchodzili na płyte czy było to uzależnione od numeru na biltecie...........?????????? :solo :rocx

Wiem, że w Paryżu płyta będzie dzielona (więc trzeba będzie warować przed stadionem, żeby szybko wejśćŻelazny pisze:Ja miałem szczescie bo dostałem ten smieszny pasek od jakiegos kolesia,tak bym nie był pod sceną.Aczkolwiek to chyba sama Metallica ustaliła to że będzie ten sektor.Na Maiden chyba płyta nie będzie dzielona.

T-Mobile Park w Pradze był chyba finansowany przez promotora - Interkoncerts więc może od razu chcieli specjalnie zamontować na stałe taki sektor? Na Deep Purple na warszawskiej Legii był specjalny sektor pod sceną...Man_Of_The_Edge pisze:jeżeli to jest zarządzenie stadionu to na bank będzie tzw. snake pit
btw. po raz setny nie umiem pojąć czemu nie można zrobić osobnych biletów na ten sektor (jak w Pradze na Mecie)

o to się nie martwjaniedembica pisze:zastanawiam sie czy uda sie sprzedac wszystkie biletyczy zapelnimy caly stadion

Nawet jak płyta będzie dzielona to i tak panuje zasada - kto pierwszy ten lepszy.janiedembica pisze:Ja osobiscie tez jestem za tym by plyta nie byla dzielona, kto pierwszy ten lepszy , pozatym ludzie sie mieszakaja podczas pogo , raz z brzegu raz troche dalej !! no ale nic , poczekamy zobaczymy! zastanawiam sie czy uda sie sprzedac wszystkie biletyczy zapelnimy caly stadion
genialnie by bylo jak bysmy (my czyli publika) przebili wszystkie inne. Bedziemy sie tak darli ze odyssey nas uslyszy
w swojej siedzibie
mam nadzieje ze zgotujemy im takie powitanie ze dlugo go niezapomną