Plan sektorów na Stadionie Śląskim

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Saymon
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: Plan sektorów na Stadionie Śląskim

Post autor: Saymon »

Obrazek

Czy teraz jest wszystko jasne ??
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Ciekawe czy scena będzie równie imponująca (rozmiarem) co ta na Metallice oraz czy wykorzystają tak dużą powierzchnię płyty czy też przesuną scenę bliżej sektorów. Postaram dowiedzieć się tego u Mystic'a. Podobnie jestem ciekaw czy Maiden będą mieli własny sprzęt (głównie chodzi o nagłośnienie, bo resztę na pewno) oraz czy planowany jest sektor pod sceną jak na Mecie.
Dam Wam znać jak tylko będę miał jakieś oficjalne info!
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Pink »

Sądze że scena bedzie podobnych rozmiarów, może ewentualnie nieco niższa. Jeśli miała by zdecydowanie mniejsze rozmiary to "Zgineła" by na takim obiekcie jakim jest stadion slaski.

I własnie kwestia tego wydzielonego sektora mnie najbardziej interesuje, osobiście mam nadzieje że go niebedzie :? Wicker jak sie czegos dowiesz natychmiast informuj!
Awatar użytkownika
Eol_Eddie
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Eol_Eddie »

Wicker to jest suupppeer pomysł szczególnie z tym sektorem pod scena. Pamietasz moze kogo na Metallice tam wpuszczali czy tych co pierwsi wchodzili na płyte czy było to uzależnione od numeru na biltecie...........?????????? :solo :rocx :twisted:
UpTheIrons
Beaver
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Beaver »

chyba byly dodatkowe wejsciowki
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

Ci co byli pierwsi mieli szczęscie :)
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Ja miałem szczescie bo dostałem ten smieszny pasek od jakiegos kolesia,tak bym nie był pod sceną.Aczkolwiek to chyba sama Metallica ustaliła to że będzie ten sektor.Na Maiden chyba płyta nie będzie dzielona.
Cymor
Stara gwardia
Stara gwardia

Post autor: Cymor »

Eol_Eddie pisze:Wicker to jest suupppeer pomysł szczególnie z tym sektorem pod scena. Pamietasz moze kogo na Metallice tam wpuszczali czy tych co pierwsi wchodzili na płyte czy było to uzależnione od numeru na biltecie...........?????????? :solo :rocx :twisted:
Teoretycznie kto pierwszy ten lepszy.
Awatar użytkownika
Iron Sajmon
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Iron Sajmon »

W jakiejmnie jwięcej odległości będzie scena od sektora za 150 zł? Jeśli dalej niż 30 m to kicha niesamowita :? Nie opłaca się braćtych miejsc...
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Pink »

szerokośc płyty to 67 metrów wiec nawet odliczając szerokosc sceny i tak wyjdzie ponad 30 metrów. Ale spoko, scena będzie napewno na tyle duża, że z sektorów wszystko będzie widać. No i dochodzą jeszcze telebimy
El Dorado

Post autor: El Dorado »

od tego Wicker czy sie dowiesz o tne sektor przed sceną zalezy moja decyzja---> płyta czy siedzonka :D
ale chyba predzej siedzonka .. tylko lornete jakom wezmę :P
Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Premus »

no to w koncu jak z ta scena chyba tak jak na rysunku okolo nr 10 bo inaczej tego nie widze aby te najdrozsze miejsca byly z boku a nie na srodku
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Żelazny pisze:Ja miałem szczescie bo dostałem ten smieszny pasek od jakiegos kolesia,tak bym nie był pod sceną.Aczkolwiek to chyba sama Metallica ustaliła to że będzie ten sektor.Na Maiden chyba płyta nie będzie dzielona.
Wiem, że w Paryżu płyta będzie dzielona (więc trzeba będzie warować przed stadionem, żeby szybko wejść :twisted: ), ale to chyba zarządzenie stadionu, nie zespołu. Dowiem się jak będzie u nas (jeśli już wiadomo) i dam Wam znać.
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

jeżeli to jest zarządzenie stadionu to na bank będzie tzw. snake pit

btw. po raz setny nie umiem pojąć czemu nie można zrobić osobnych biletów na ten sektor (jak w Pradze na Mecie)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Man_Of_The_Edge pisze:jeżeli to jest zarządzenie stadionu to na bank będzie tzw. snake pit

btw. po raz setny nie umiem pojąć czemu nie można zrobić osobnych biletów na ten sektor (jak w Pradze na Mecie)
T-Mobile Park w Pradze był chyba finansowany przez promotora - Interkoncerts więc może od razu chcieli specjalnie zamontować na stałe taki sektor? Na Deep Purple na warszawskiej Legii był specjalny sektor pod sceną...
Nie wiem czy u nas decyduje o tym stadion, organizator czy management zespołu... W przypadku Mety była to chyba decyzja managementu. :)
janiedembica
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: janiedembica »

Ja osobiscie tez jestem za tym by plyta nie byla dzielona, kto pierwszy ten lepszy , pozatym ludzie sie mieszakaja podczas pogo , raz z brzegu raz troche dalej !! no ale nic , poczekamy zobaczymy! zastanawiam sie czy uda sie sprzedac wszystkie bilety :D czy zapelnimy caly stadion :) genialnie by bylo jak bysmy (my czyli publika) przebili wszystkie inne. Bedziemy sie tak darli ze odyssey nas uslyszy :) w swojej siedzibie :) mam nadzieje ze zgotujemy im takie powitanie ze dlugo go niezapomną :D
Thorwald
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Thorwald »

janiedembica pisze:zastanawiam sie czy uda sie sprzedac wszystkie bilety :D czy zapelnimy caly stadion
o to się nie martw :wink: to jest akurat pewne :twisted:
miki
-#Clansman
-#Clansman

ja mam odmienne zdanie na ten temat :wink:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

janiedembica pisze:Ja osobiscie tez jestem za tym by plyta nie byla dzielona, kto pierwszy ten lepszy , pozatym ludzie sie mieszakaja podczas pogo , raz z brzegu raz troche dalej !! no ale nic , poczekamy zobaczymy! zastanawiam sie czy uda sie sprzedac wszystkie bilety :D czy zapelnimy caly stadion :) genialnie by bylo jak bysmy (my czyli publika) przebili wszystkie inne. Bedziemy sie tak darli ze odyssey nas uslyszy :) w swojej siedzibie :) mam nadzieje ze zgotujemy im takie powitanie ze dlugo go niezapomną :D
Nawet jak płyta będzie dzielona to i tak panuje zasada - kto pierwszy ten lepszy. :)
Stadionu na pewno nie uda się wyprzedać bez odpowiedniej promocji w tym pomocy fanów. :twisted: Ale ogólnie myślę, że jeśli akcja wypali, a Mystic ze swojej strony także przygotuje dobrą promocję (np. kilka wielkich banerów w największych miastach Polski jak na Metę, reklamy w TV itp.) to będzie duuuuuużo osób. 8)
Przyjęcie z pewnością zgotujemy im nieziemskie - wyobrażacie sobie akcję "Maiden! klap klap klap Maiden!" na Śląskim? :twisted: :D
miki
-#Clansman
-#Clansman

ja sobie nie wyobrażam - ja chcę ją zobaczyć!! :D
ODPOWIEDZ