Judas Priest

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 2259

Re: Judas Priest

Post autor: Deleted User 2259 »

Na rockserwisie za 71,99, tak wiec jeszcze taniej :>

https://rockserwis.pl/search?search-que ... earch-24h=
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

a na amazonie za 66,20 z darmową przesyłką :)
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

Ok ok "zwracam honor", jak to się mówi. Jakoś do głowy mi nie przyszło że gdzieś może być taniej niż na allegro, chyba kwestia przyzwyczajenia. Dobrze wiedzieć na przyszłość :)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Metalophil pisze: wt paź 05, 2021 4:44 pm Ok ok "zwracam honor", jak to się mówi. Jakoś do głowy mi nie przyszło że gdzieś może być taniej niż na allegro, chyba kwestia przyzwyczajenia. Dobrze wiedzieć na przyszłość :)
Wiadoma sprawa, że zawsze research trza robić ;)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
sajki
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: sajki »

Posłuchałem. Infantylny szajs. Szkoda Rippera na takie łajno.
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

sajki pisze: wt paź 05, 2021 7:35 pm Posłuchałem. Infantylny szajs. Szkoda Rippera na takie łajno.
Heavy metal może sobie być infantylny i często jest. Tu jest problem inny - to jest nudne po prostu. Są jakieś przebłyski ale mało ich. Wydaje się poza tym bez życia.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Moim (najmojszym) zdaniem dłużyzny Harrisa to jest infantylny szajs. Kazania Grzesznika są świadomie cheesy, a momentami rubaszne albo nawet kampowe, a to jednak coś zgoła innego.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Oj nie są, nie wierzę w to, że KK myśli o heavy metalu z dystansem. Nic takiego nie wynika z jego wypowiedzi.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Też mi się tak wydaje. Nie śledziłem specjalnie wywiadów z nim, ale choćby styl w jakim wypowiadał się o swoim byłym zespole świadczy o tym, że czego jak czego, ale dystansu to mu brakuje mocno.
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

UPDATE ON RICHIE FAULKNER:

We have an update on Richie – see below in Richie’s own words….

Maniacs…

I’ve always been grateful for the opportunities I’ve been presented with. I’ve always considered myself THE most fortunate man ever - to be able to play my favourite music - with my favourite band - to my favourite people around the world…

Today just being able to type this to you all is the biggest gift of all…

As I watch footage from the Louder Than Life Festival in Kentucky, I can see in my face the confusion and anguish I was feeling whilst playing ‘Painkiller’ as my aorta ruptured and started to spill blood into my chest cavity….

I was having what my doctor called an aortic aneurysm and complete aortic dissection.

From what I’ve been told by my surgeon, people with this don’t usually make it to the hospital alive…..

I was taken to nearby Rudd Heart & Lung Center and quickly went into what turned out to be a 10 ½ hour emergency open heart surgery

Five parts of my chest were replaced with mechanical components…..I’m literally made of metal now….

It could have all ended so differently – we only had an hours set that night due to Metallica’s performance after us – and it does cross my mind if it was a full set, would I have played until total collapse…? If it hadn’t happened in such a high adrenaline situation would my body have been able to keep going long enough to reach the hospital…?

The amazing Heart & Lung Center was 4 miles away from the gig site – if it had been further away……..

We can always drive ourselves crazy with these things but I’m still alive thankfully. Whatever the circumstances, when watching that footage, the truth is, knowing what I know now, I see a dying man…..

I’ve been moved to tears and humbled by friends, family, my fantastic band, crew and management and also you guys sending me videos and messages of love and support during the last week – I thank you all so much and although I have a recovery road ahead of me, as soon as I’m able to get up and running again, you’ll be the first to know and we’ll get back out there delivering the goods for you all….!

One last thing maniacs, this came totally out of the blue for me – no history of a bad heart, no clogged arteries etc…my point is I don’t even have high cholesterol and this could’ve been the end for me. If you can get yourselves checked – do it for me please……

Lots of love and see you down the front again soon….

Richie…

This is from our strong falcon - he will be flying high again just as soon as he is able….

JUDAS PRIEST
6th October 2021
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Mikojaski
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mikojaski »

Ja pierdziele, młody chłop przecież. Prędzej bym się po Halfordzie spodziewał, lub którymkolwiek innym z nich. Mimo wszystko farta jednak mial
While you sleep in earthly delight, Someone's flesh is rotting tonight
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Ogromnego
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Dreamdeath
-#Invader
-#Invader

Post autor: Dreamdeath »

Przesłuchałem Sermons of the Sinner i nie ukrywam troche sie zawiodłem. Myślałem że KK i Ripper będa chcieli podnieść poprzeczkę wysoko żeby coś udowodnić starym kolegom z Judas Priest. Generalnie muzycznie nie jest źle i słucha mi sie tego nawet lepiej niż Senjutsu. Ale mimo wszystko brauje tutaj zapadających w ucho numerów. Myślałem że taki gość jak Downing i nie byle jaki wokalista Ripper troche więcej są w stanie wycisnąć
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Wstrząsające. Młody, zdrowy a naprawdę niewiele brakowało żeby zmarł na scenie. Miał nieprawdopodobne szczęście i oby jeszcze dał nam wszystkim dużo radości.
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

gumbyy pisze: wt paź 05, 2021 8:01 am
Metalophil pisze: Nigdzie taniej niż na allegro nie widziałem. A tam po 84,98 najtaniej...Trzeba po prostu zaczekać aż stanieje, albo ktoś wystawi wydania na Ukrainę ;)
Na Dodax jest za 73,55 z przesyłką. Na fan.pl za 74,99 ;)
Tak, tak, na fan widziałem. Dziwne to, że taki mistrz gitary i butny KK Downing wydał płytę w jakiejś malutkiej wytwórni... Nikt go nie chciał czy co? Przecież taki sukces taki skład, powrót wielkiego gitarmena DŻUDASÓW...
Przecież to nie jest znów album jakiś totalnie wybitny żeby tyle pieniedzy dawać.
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

johnny_o pisze: śr paź 06, 2021 10:10 am Wstrząsające. Młody, zdrowy a naprawdę niewiele brakowało żeby zmarł na scenie. Miał nieprawdopodobne szczęście i oby jeszcze dał nam wszystkim dużo radości.
Aż mnie ciary przeszły... :(
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

widman pisze: śr paź 06, 2021 10:20 am
Metalophil pisze: Nigdzie taniej niż na allegro nie widziałem. A tam po 84,98 najtaniej...Trzeba po prostu zaczekać aż stanieje, albo ktoś wystawi wydania na Ukrainę ;)
Tak, tak, na fan widziałem. Dziwne to, że taki mistrz gitary i butny KK Downing wydał płytę w jakiejś malutkiej wytwórni... Nikt go nie chciał czy co? Przecież taki sukces taki skład, powrót wielkiego gitarmena DŻUDASÓW...
Przecież to nie jest znów album jakiś totalnie wybitny żeby tyle pieniedzy dawać.
Wydaje mi się że to musiał być świadomy wybór, może kwestia jakichś znajomości bo też nie chce mi się wierzyć że po samej magii nazwisk by ich jakiś Nuclear Blast nie łyknął
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Żelazny pisze: śr paź 06, 2021 10:27 am
widman pisze: śr paź 06, 2021 10:20 am

Wydaje mi się że to musiał być świadomy wybór, może kwestia jakichś znajomości bo też nie chce mi się wierzyć że po samej magii nazwisk by ich jakiś Nuclear Blast nie łyknął
No tak. Może też KK chciał być taki totalnie niezależny, jak niezależny jest jego heavy metal :)
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Co do Richiego, to mogło byc dużo gorzej, wiadomo. Ale to co zwróciło moja uwagę, to ten Painkiller o którym wspomniał. Sprawdziłem sobie bootleg i uszanowanko, bo w żadnym razie nie pomyślałbym, że cokolwiek jest nie tak.

W każdym razie dobrze, że ten set nie był dłuższy bo byłaby tragedia.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Dejavu pisze: śr paź 06, 2021 12:38 pm Co do Richiego, to mogło byc dużo gorzej, wiadomo. Ale to co zwróciło moja uwagę, to ten Painkiller o którym wspomniał. Sprawdziłem sobie bootleg i uszanowanko, bo w żadnym razie nie pomyślałbym, że cokolwiek jest nie tak.

W każdym razie dobrze, że ten set nie był dłuższy bo byłaby tragedia.
A opisz o co chodzi?
www.MetalSide.pl
ODPOWIEDZ