Ale tak serio, jest ktokolwiek, kto podchodzi do sprawy w ten sposóbblackmailer pisze:Nic nie mówić? Albo jakąś bardziej stonowaną wypowiedź zastosować? No ale marketing płyty trwa i jeszcze chwile potrwa, to mnie nie będą dziwić takie głosy z zespołu. Najbardziej bawi mnie to, że Sanatorianie na podstawie takich wypowiedzi wyrabiają opinie o tym albumie, albo bronią swoich racji "bo brus brus tesz lubi tom płyte"
Senjutsu - opinie na temat albumu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Senjutsu - opinie na temat albumu
- blackcocker
- -#Moderator

Z tego co kojarze to były takie głosy, jeśli nie tu, to pardon, ale na pewno czytałem tego typu wypowiedzi w necie.Dejavu pisze: ↑ndz paź 10, 2021 1:03 amAle tak serio, jest ktokolwiek, kto podchodzi do sprawy w ten sposóbblackmailer pisze:Nic nie mówić? Albo jakąś bardziej stonowaną wypowiedź zastosować? No ale marketing płyty trwa i jeszcze chwile potrwa, to mnie nie będą dziwić takie głosy z zespołu. Najbardziej bawi mnie to, że Sanatorianie na podstawie takich wypowiedzi wyrabiają opinie o tym albumie, albo bronią swoich racji "bo brus brus tesz lubi tom płyte"?
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
No to trzeba przyznać, że ktoś stosuje mocną argumentacjeblackmailer pisze: ↑ndz paź 10, 2021 6:47 amZ tego co kojarze to były takie głosy, jeśli nie tu, to pardon, ale na pewno czytałem tego typu wypowiedzi w necie.Dejavu pisze: ↑ndz paź 10, 2021 1:03 amAle tak serio, jest ktokolwiek, kto podchodzi do sprawy w ten sposóbblackmailer pisze:
Nic nie mówić? Albo jakąś bardziej stonowaną wypowiedź zastosować? No ale marketing płyty trwa i jeszcze chwile potrwa, to mnie nie będą dziwić takie głosy z zespołu. Najbardziej bawi mnie to, że Sanatorianie na podstawie takich wypowiedzi wyrabiają opinie o tym albumie, albo bronią swoich racji "bo brus brus tesz lubi tom płyte"?
- blackcocker
- -#Moderator

Najmocniejsza, daną od samego brusaDejavu pisze: ↑ndz paź 10, 2021 9:44 amNo to trzeba przyznać, że ktoś stosuje mocną argumentacjeblackmailer pisze: ↑ndz paź 10, 2021 6:47 amZ tego co kojarze to były takie głosy, jeśli nie tu, to pardon, ale na pewno czytałem tego typu wypowiedzi w necie.![]()
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Ciekawe kto minusuje utwory na tekstowo, pewnie ktoś bardzo życzliwy 
Masoni, reptilianie, iluminaci, kosmici, dzieci z Bulerbyn, Atlantydzi, Zuckenberg, cykliści... chyba nikogo nie pominąłem
www.MetalSide.pl
Ostatnio Bruce powiedział w jakimś wywiadzie, że Senjutsu to jeden z jego ulubionych albumów Maiden.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ostatnio Senjutsu powiedział w jakimś wywiadzie, że Bruce to jeden z jego ulubionych wokalistów Maiden.
a wiecie, że Senjutsu to jeden z ulubionych albumów Bruce Dickinsona? Niesamowita historia!
A dla Nicko to najlepszy album jaki nagrali!!! Taka heca!!
www.MetalSide.pl
Nicko przesadza
Senjutsu to najlepszy album od czasów Seventh Son of a Seventh Son, a nie w ogóle
Senjutsu to najlepszy album od czasów Seventh Son of a Seventh Son, a nie w ogóle
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Najlepszy w ogóle, w całej starej nowej fali brytyjskiego heavy metalu progresywnego!
Panowie - po prostu najlepszy album jaki powstał kiedykolwiek, gdziekolwiek, w jakimkolwiek gatunku 
dobra recka, zgadzam się w 100% https://www.youtube.com/watch?v=ZrzO4w7XuUI
Geri666 pisze: ↑czw paź 21, 2021 11:46 am dobra recka, zgadzam się w 100% https://www.youtube.com/watch?v=ZrzO4w7XuUI
Reckę każdy może. Zgadzam się w 25%. Słabsza Śmierć Celtów i druga część Lost in a Lost World. Może jeszcze nie porywa Days of Future Past - choć wolę go niż rzeczy typu Wildest Dreams czy Death or Glory.
Za to za cholerę nie mogę zrozumieć zrównywania z ziemią The Parchment. No chyba, że gość nie trawi kawałków pokroju To Tame A Land - bo to utwory o podobnej konstrukcji - wolniejsze tempo, powtarzanie motywu, dobre melodie. Zdziwiło mnie także to, że recenzent z jednej strony wychwala AMOLAD, a z drugiej tak tłamsi Senjutsu. Ja także uwielbiam AMOLAD, Senjutsu postrzegam jako kontynuację albumu z 2006 r.
No i wreszcie klasyka jęków, kwęków i labiedzi, czyli: za mało Maiden w nowym Iron Maiden
Śmieszy mnie to od bez mała 30 lat i przypomina dywagacje na temat zawartości cukru w cukrze https://www.youtube.com/watch?v=7aEg472vg-I
Ja też uwielbiam AMOLAD i jeśli już na siłę szukać, że Senjutsu to kontynuacja (z czym się nie zgadzam), to jest ona wg mnie bardzo blada.Cold pisze: ↑czw paź 21, 2021 10:36 pmZdziwiło mnie także to, że recenzent z jednej strony wychwala AMOLAD, a z drugiej tak tłamsi Senjutsu. Ja także uwielbiam AMOLAD, Senjutsu postrzegam jako kontynuację albumu z 2006 r.Geri666 pisze: ↑czw paź 21, 2021 11:46 am dobra recka, zgadzam się w 100% https://www.youtube.com/watch?v=ZrzO4w7XuUI
Coś jak - AMOLAD to herbata z pierwszego parzenia, a Senjutsu z dziesiąty raz z tej samej torebki.
Ja aż takiej różnicy nie słyszę. Ale zainspirowałeś mnie Geri do porównanka
1. Different World vs Senjutsu 0:1
2. These Colours Don't Run vs Stratego 1:1
3. Brighter Than a Thousand Suns vs The Writing on the Wall 2:2
4. The Pilgrim vs Lost in a Lost World 3:3
5. The Longest Day vs Days of Future Past 4:3
6. Out of the Shadows vs The Time Machine 4:4
7. The Reincarnation of Benjamin Breeg vs Darkest Hour 5:4
8. For the Greater Good of God vs Death of the Celts 6:4
9. Lord of Light vs The Parchment 6:5
10. The Legacy vs Hell on Earth - obie pieśni genialne 7:6 dla AMOLAD, może 8:6, bo jednak Brighter ciut wyżej niż Napis na ścianie.