Holy Mother [USA] + Ironbound / 06.12. / Chorzów

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Atreju
-#Invader
-#Invader

Holy Mother [USA] + Ironbound / 06.12. / Chorzów

Post autor: Atreju »

Helicon Metal Promotions zaprasza na koncert weteranów heavy metalu z Holy Mother [USA]. Formacja, na czele której stoi wokalista Mike Tirelli (współpracujący wcześniej z takimi zespołami jak Riot V, Messiah's Kiss, czy Jack Starr's Burning Starr), powróciła w tym roku pierwszą po 18 latach przerwy płytą "Face This Burn".

Jako support zagra pochodzący z Rybnika Ironbound.

:arrow: FB event: https://www.facebook.com/events/272555584797002
:arrow: Bilety: 40 zł [przedsprzedaż] / 50 zł [bramka] :arrow: https://goout.net/pl/holy-mother+ironbound/szqdgjs/
:arrow: Data: 6 grudnia 2021 (poniedziałek)
:arrow: Miejsce: Chorzów, Leśniczówka Rock'n'Roll Cafe
:arrow: Start: 19:00
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Re: Holy Mother [USA] + Ironbound / 06.12. / Chorzów

Post autor: Zdan »

Szkoda, że w Chorzowie ale bardzo bym chciał tam być bo kocham Holy Mother ;)
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

O kurde, jak mi nie dowalą jakiejś zmiany do wieczora w robocie to się wybiorę
Awatar użytkownika
Atreju
-#Invader
-#Invader

Zdan pisze: pt lis 05, 2021 12:15 pm Szkoda, że w Chorzowie ale bardzo bym chciał tam być bo kocham Holy Mother ;)
Chciałem Warszawę, ale logistycznie nie po drodze. Jadą z jakichś Węgier do Niemiec, więc tak rykoszetem o Polskę zahaczają bokiem.
Dzień po Chorzowie mają jeszcze koncert w... hehe... Oleśnicy w jakimś barze ;)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Oleśnica, to koło mnie :D Pewno Ściema Rock Bar. Malutka scenka, malutka sala koncertowa ;)
www.MetalSide.pl
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Atreju pisze: pt lis 05, 2021 1:32 pm
Zdan pisze: pt lis 05, 2021 12:15 pm Szkoda, że w Chorzowie ale bardzo bym chciał tam być bo kocham Holy Mother ;)
Chciałem Warszawę, ale logistycznie nie po drodze. Jadą z jakichś Węgier do Niemiec, więc tak rykoszetem o Polskę zahaczają bokiem.
Dzień po Chorzowie mają jeszcze koncert w... hehe... Oleśnicy w jakimś barze ;)
No rozumiem. Jakoś będę kombinował albo się odzywał co i jak :)
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Jakby to nie był poniedziałek, to może dałoby się coś zrobić. Trudno.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
cezi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cezi »

No to się chyba do tej Oleśnicy wybiorę. Rzut beretem od Opola.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Jeśli ten koncert / koncerty dojdą do skutku, to spróbuję pojechać.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Jest szansa, że będę i jestem zachwycon jak się uda bo "Toxic Rain" Holy Mother kocham całym czarnym sercem!
Awatar użytkownika
Atreju
-#Invader
-#Invader

cezi pisze: pt lis 05, 2021 10:30 pmNo to się chyba do tej Oleśnicy wybiorę. Rzut beretem od Opola.
Do Chorzowa raptem 20 km więcej, czyli z 15 minut jazdy dłużej.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Zdan pisze: sob lis 06, 2021 2:21 am Jest szansa, że będę i jestem zachwycon jak się uda bo "Toxic Rain" Holy Mother kocham całym czarnym sercem!
Będą grać głównie kawałki z tej płyty, z najnowszej, "niespodzianki" oraz covery Dio i Black Sabbath.

Ech, za daleko mam na Górny i Dolny Śląsk...
cezi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Oby tylko nie odwołali trasy w osttaniej chwili.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

cezi pisze: sob lis 20, 2021 8:52 pm Oby tylko nie odwołali trasy w osttaniej chwili.
Też mam taką nadzieję. Zawsze chciałem zobaczyć jak na żywo Mike radzi sobie z wokalami bo to co w studia wyczynia to cuda.
Awatar użytkownika
Atreju
-#Invader
-#Invader

Trasa raczej nie jest zagrożona z powodów pandemicznych. O to nie ma co się chyba obawiać. Za to ja obawiam się, że zainteresowanie jest zbyt małe. Nie wiem jaka jest sytuacja w Oleśnicy, bo nie widziałem nigdzie żadnych informacji o koncercie poza tym, że jest założone przez zespół wydarzenie. Jeśli chodzi o Chorzów to staję na głowie żeby to wypromować i statystyki są takie, że dotarłem z tym koncertem do większej liczby odbiorców niż dotarł koncert Cirith Ungol w Warszawie. Niestety przedsprzedaż biletów i ogólne zainteresowanie jest poniżej jakichkolwiek norm. Wiem, że poniedziałek i w ogóle. Ale żeby na Śląsku nie było powiedzmy 20 fanów heavy metalu, którzy chcieliby zespół zobaczyć? Dziwne.
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

No właśnie problem w poniedziałku chyba, mówiąc tylko po swoim przykładzie ja będę wiedział czy będę mógł się urwać z pracy wcześniej w piątek przed tym poniedziałkiem
Awatar użytkownika
Atreju
-#Invader
-#Invader

No tak, ale Chorzów, Katowice, Zabrze, czy jakiekolwiek inne miasto na Śląsku to praktycznie jedno wielkie miasto. Tam z jednego do drugiego można w kapciach podskoczyć. Na brak popularności w Polsce zespół też chyba narzekać nie powinien, bo słyszał lub czytał o nich każdy, kto miał w ręku regularnie Metal Hammera na przełomie XX i XXI wieku.
cezi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Atreju pisze: ndz lis 21, 2021 7:33 pm Trasa raczej nie jest zagrożona z powodów pandemicznych. O to nie ma co się chyba obawiać. Za to ja obawiam się, że zainteresowanie jest zbyt małe. Nie wiem jaka jest sytuacja w Oleśnicy, bo nie widziałem nigdzie żadnych informacji o koncercie poza tym, że jest założone przez zespół wydarzenie. Jeśli chodzi o Chorzów to staję na głowie żeby to wypromować i statystyki są takie, że dotarłem z tym koncertem do większej liczby odbiorców niż dotarł koncert Cirith Ungol w Warszawie. Niestety przedsprzedaż biletów i ogólne zainteresowanie jest poniżej jakichkolwiek norm. Wiem, że poniedziałek i w ogóle. Ale żeby na Śląsku nie było powiedzmy 20 fanów heavy metalu, którzy chcieliby zespół zobaczyć? Dziwne.
Postaram sie z Opola podskoczyc do Chorzowa, zamiast Oleśnicy. Ale jeśli cos to kupię bilet na bramce.
paulek
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: paulek »

Termin totalnie z dupy, poniedziałek, Mikołaj, covidioza.....
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Dla mnie to kwestia dnia. W poniedziałek na Śląsk - nie da rady. Albo raczej powód musiałby być mocniejszy :). A czy Ironbound to nie jest przypadkiem ta kapela ze Śląska?

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
ODPOWIEDZ