Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Motorhead - 1916

Perturbator - Lustful Sacrament

Misfits - Earth A.D./Wolf's Blood

Outre - Ghost Chants
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Mortal Sin - Face of Despair
I AM IMMORTAL!
I AM IMMORTAL!
Helloween - Chameleon
- Saimon1995
- -#Moderator

-
Deleted User 2259
I jak nowy Jerry?
Iron Maiden - Powerslave

Kiedyś miałem kupić, zapomniałem, ale ostatnio LukaSieka zdopingował do nadrobienia braku. Podzielam zdanie kolegi, bardzo dobry strzał. Niezła reaktywacja, płyta krótka i na temat.
- Saimon1995
- -#Moderator

Whiplash - Insult To Injury
Zapomniałem jaki to jest dobry album. Brzmienie żyleta, wokale rewelacja, lekki sznyt power/thrashowy - tak poproszę!
Zapomniałem jaki to jest dobry album. Brzmienie żyleta, wokale rewelacja, lekki sznyt power/thrashowy - tak poproszę!

Deus Mortem - Darknessence

Deus Mortem - Demons of Matter and the Shells of the Dead
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Tank - This Means War
Jaki to jest nad-album. Kocham pierwsze chamskie i Motorheadowskie wcielenie Tanka ale ten album jest też znakomity. Przecież tam są takie potęgi, że aż łeb odpada - "Echoes of a Distant Battle". "Just Like Something From Hell", tytułowy czy "Laughing In The Face of Death"
Jaki to jest nad-album. Kocham pierwsze chamskie i Motorheadowskie wcielenie Tanka ale ten album jest też znakomity. Przecież tam są takie potęgi, że aż łeb odpada - "Echoes of a Distant Battle". "Just Like Something From Hell", tytułowy czy "Laughing In The Face of Death"

Rigor Mortis - Rigor Mortis
- AncientMariner
- -#Clansman

Przecież to ten album na którym jest ta pseudo-epicka kaszana To Tame A Land. Ten numer nie jest lubiany wśród fanów ani przez sam zespól (nie grają go na koncertach od 1983). Podejrzewam że To Tame A Land nie miałbym w ogóle followersów. Zatem warto w ogóle tego słuchać skoro nie ma kompletnie uznania na świecie ??