Early Years Setlist
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Early Years Setlist
A co byście proponowali na otwieracz na tej trasie ? 
^
II
II
Już omawialiśmy to
II
II
Już omawialiśmy to
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=3037Majek pisze:A co byście proponowali na otwieracz na tej trasie ?
Tak naprawde to chcialbym uslyszec Fear of the dark, a reszta obejetne - i tak bedzie zajebiscie 
Pijesz? Nie pisz.
Sorry, nie widziałem tegoWICKER MAN pisze:http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=3037Majek pisze:A co byście proponowali na otwieracz na tej trasie ?![]()
kazdy by chcial fear of the dark, wickerman, the evil that man do itp. ale te kawałki ironi grają praktycznie co trasę ... teraz nadaża się okazja żeby obejrzeć i posłuchać te żadsze i starsze kawałki, wieć głownie to o nie tu biega... nadaża się taka okazja i może sie jush nie powtozyc dlatego kawalki max do 84r. chociaż beda do PoM'a ... ale i tak bedzie wyczes 
setlista na tej trasie to naprawdę wielka niewiadoma, bo koncerty nie promują żadnej nowej płytki, ale i tak łatwiej przewidzieć listę niż na trasie GMETID, bo wtedy promowali DVD z przekroju całej kariery a nie tylko jej odcinka
Ale na dzis to u nas jest 1 koncert na trasie i obyśmy sie szybko dowiedzieli co bedzie grane 
ciężko się dowiedzieć co będzie grane skoro jesteśmy pierwsi, oni chyba nie podają seta...
w Katowicach na gigu miałem całkowitą niewiedzę co do seta, bo nie miałem jeszcze neta i nie było jak sprawdzić, fajne było takie zaskoczenie
w Katowicach na gigu miałem całkowitą niewiedzę co do seta, bo nie miałem jeszcze neta i nie było jak sprawdzić, fajne było takie zaskoczenie
I takie zaskoczenie jest wedlug mnie najlepsze. Nie ma to jak wyczekiwac na kolejna piosenke, te emocje, zniecierpliwienie, zaciekawienie jaki bedzie nastepny utwor

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja osobiście zawsze nie wytrzymuję i czekam do późna w nocy po pierwszym koncercie na relacje i setlistę.

Na trasie Dance of Death byłem, jak zapewne część z Was pamięta, pierwszą osobą na świecie, która poznała set - kolega wysyłał mi smsy z kawałkami co 3 utwory.
Co do przyszłorocznej trasy to na pewno nie zaczną jej u nas. Przed Mystic'iem będzie jeszcze kilka koncertów = będzie okazja, żeby poznać set i przypomnieć sobie texty.
Na trasie Dance of Death byłem, jak zapewne część z Was pamięta, pierwszą osobą na świecie, która poznała set - kolega wysyłał mi smsy z kawałkami co 3 utwory.
Co do przyszłorocznej trasy to na pewno nie zaczną jej u nas. Przed Mystic'iem będzie jeszcze kilka koncertów = będzie okazja, żeby poznać set i przypomnieć sobie texty.
tesh mam takie zdanie na ten temat, ale kiedy masz okazję przed koncertem poznać seta to napradę ciężko się powstrzymać 
-
Deleted User 357
Ja na pewno sprawdzę set,po prostu nie będę mógł się powstrzymać.....Wicker,a może teraz też koles będzie jechał na 1 koncert 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To całkiem możliwe.Żelazny pisze:Ja na pewno sprawdzę set,po prostu nie będę mógł się powstrzymać.....Wicker,a może teraz też koles będzie jechał na 1 koncert
Tak więc być może szykujcie się na powtórkę ostatniej akcji...
hahahaWICKER MAN pisze:Ja osobiście zawsze nie wytrzymuję i czekam do późna w nocy po pierwszym koncercie na relacje i setlistę.![]()
Na trasie Dance of Death byłem, jak zapewne część z Was pamięta, pierwszą osobą na świecie, która poznała set - kolega wysyłał mi smsy z kawałkami co 3 utwory.![]()
![]()
pamiętam jak napisałeś, że Lord Of The Flies
oczy mi chyba wylazły na 2 km
w Debrecenie to chyba wtedy było, czy nie?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie.Man_Of_The_Edge pisze:hahaha
pamiętam jak napisałeś, że Lord Of The Flies![]()
oczy mi chyba wylazły na 2 km![]()
w Debrecenie to chyba wtedy było, czy nie?
Mam nadzieje ze i tym razem bedzie jakies lekkie zaskoczenie, cos czego nikt sie nie spodziewal.. 
Pijesz? Nie pisz.
a ja mam prosbe
jak bedziecie znali set liste.... dajcie to w osobny działalbo jej nei ujawianiajcie... ja naprzykład chce być zaskoczony jak w katowicach i wroclawiu
nprawde super jest gdy "nie znasz : co bedzie
-
Deleted User 357
Wydaje mi się że działy z oficjalną setlistą zostaną ospoilerowane coby nikt przypadkiem nie zajrzał...
jezeli bedzie w secie Transylvania proponuje zebysmy brzydko moowiac odgapili od zabojadów i zrobili "ooooooo" jak na koncercie Paryz 9.9.99 calutki stadion gdyby załapał o co chodzi... calkiem niezle by to wyszlo