Można tak go w sumie określić ale bardziej mi pasuje power/thrash na określenie tego co tam jest graneDaveastate pisze: ↑pt lis 19, 2021 10:28 amTopka Speed Metalu dla mnie ten albumZdan pisze: ↑czw lis 18, 2021 6:48 pm Whiplash - Insult To Injury
Ja wiem, że dwie pierwsze (ze wskazaniem na jedynkę) to ultymatywny kult ale cholera przecież ten krążek też jest wręcz znakomity. Inny stylistycznie - to zwrot bardziej w kierunku power/thrashu ale co się tu dzieje! Dynamiczne pociski, tona riffów, chwytliwe motywy i świetny wokalista!![]()
Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Judas Priest - Painkiller
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Excoriate - On Pestilent Winds...
Żal że nie nagrali nic więcej, taki Deathrash to na wagę złota.
Żal że nie nagrali nic więcej, taki Deathrash to na wagę złota.

Jarun - Rok Spokojnego Słońca
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller

Mekong Delta — Tales Of A Future Past
Sznur - S/T
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Judas Priest - Ram It Down
Slayer - Show No Mercy

U mnie dziś same thrashowe strzały. Jak ja uwielbiam tę płytkę
Tak słucham i dochodzę do wniosku że ostatnią dobrą rzeczą jaką P. Luczyk może zrobić dla zespołu KAT jest .... reedycja płyty "Jarocin-Live`92" 
Somewhere In Poland też by się przydało. Przy Jarocinie to trzeba by mocno pokręcić gałkami, bo to brzmiało jak bootleg. No i 666 wciąż nie jest dostępne na rynku w normalnej wersji (aczkolwiek ta edycja 2CD, którą można kupić w necie, jest bardzo fajna).
Ja wiem że Jarocin brzmi jak brzmi ale tylko tego mi na półce brakuje dlatego już tylko tego od comboya wymagam 
Naprawdę mogliby puścić w końcu 666 w jewelu i najlepiej jednak z singlem jako bonusem.
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Living Death - Protected From Reality
Kat - Bastard