Holy Mother [USA] + Ironbound / 06.12. / Chorzów

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Re: Holy Mother [USA] + Ironbound / 06.12. / Chorzów

Post autor: Zdan »

Żelazny pisze: pt gru 03, 2021 10:09 pm Ktoś się wybiera poza mną? Btw posłuchałem sobie tej nowej i lepiej żeby jednak skupili się na Toxic Rain i tych utworach Dio ;)
Będę jeśli się jutro nie rozchoruję czego nie planuję ;)
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Zdan pisze: ndz gru 05, 2021 7:41 pm
Żelazny pisze: pt gru 03, 2021 10:09 pm Ktoś się wybiera poza mną? Btw posłuchałem sobie tej nowej i lepiej żeby jednak skupili się na Toxic Rain i tych utworach Dio ;)
Będę jeśli się jutro nie rozchoruję czego nie planuję ;)
Spoko, będę w koszulce Kodex a tłumów nie przewiduję to łatwo będzie się na piwo zgadać ;)
Deleted User 357

Ironbound - https://youtu.be/2wfKiVlsE_4

Holy Mother - bardzo dobrze, nawet te nowe kawałki brzmiały znośnie, no a te z Toxic Rain bardzo dobrze, świetnie też wypadł medley Dio - na minus cover Van Halen i ten kawałek N. O. W - natomiast dla samych wokali Tirellego warto było się wybrać
Pozdro dla Zdana z którym się przywitałem ale chyba tego nie zarejestrował ;)
Ostatnio zmieniony wt gru 07, 2021 12:32 am przez Deleted User 357, łącznie zmieniany 1 raz.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Żelazny pisze: pn gru 06, 2021 4:54 pmtłumów nie przewiduję
Jak wyszło, zgodnie z (nie)przewidywaniami?
Deleted User 357

Było mniej więcej tyle osób, ile może być na koncercie niszowego heavy metalowego zespołu odbywającego się w poniedziałek w kiepsko położonym klubie ;) Tak z 70-80 osób może było ;)
Bitcher
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Bitcher »

Podpisuję się pod słowami Żelaznego - tak dobrze wykonanych utworów Dio na żywo chyba jeszcze nie słyszałem. Większość ich oryginalnych kawałków też bomba. A tymczasem chłopakom odwołali resztę trasy, z tego co zrozumiałem. Więc kto może, niech do tej Oleśnicy uderza, co by wypadu do Juropy nie mieli całkiem spisanego na straty.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Żelazny pisze: wt gru 07, 2021 12:32 amByło mniej więcej tyle osób, ile może być na koncercie niszowego heavy metalowego zespołu odbywającego się w poniedziałek w kiepsko położonym klubie ;) Tak z 70-80 osób może było ;)
Mam nadzieję, że Atreju wyszedł na swoje. :)

Dziś co najmniej cały Dolny Śląsk i województwa ościenne powinny popędzić do Oleśnicy. :pijak:
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Żelazny pisze: wt gru 07, 2021 12:05 am Ironbound - https://youtu.be/2wfKiVlsE_4

Holy Mother - bardzo dobrze, nawet te nowe kawałki brzmiały znośnie, no a te z Toxic Rain bardzo dobrze, świetnie też wypadł medley Dio - na minus cover Van Halen i ten kawałek N. O. W - natomiast dla samych wokali Tirellego warto było się wybrać
Pozdro dla Zdana z którym się przywitałem ale chyba tego nie zarejestrował ;)
Zdan zarejestrował ale rejestrował też pamięcią koncert. Powiem tak - te nowe numery na żywo bardzo zyskują, zespół w znakomitej formie (solówki gitarzysty!) a Mike jest w takiej formie wokalnej, że szczęka opada. Serio - ten facet to chodzącą wokalna potęga! Każdy kto może - niech zapierdziela do Oleśnicy! ;)
Awatar użytkownika
Atreju
-#Invader
-#Invader

Post autor: Atreju »

Koncert doskonały muzycznie i towarzysko. Mike Tirelli i jego żona cudowni. Reszta ich bandy również bardzo sympatyczni. Ogólnie super, fajowo, kolejne marzenie odhaczone jako spełnione. Nie, nie było 70-80 osób. Nie, nie wyszedłem na swoje ;) Ale i tak było fajnie.
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Atreju pisze: śr gru 08, 2021 9:56 am Koncert doskonały muzycznie i towarzysko. Mike Tirelli i jego żona cudowni. Reszta ich bandy również bardzo sympatyczni. Ogólnie super, fajowo, kolejne marzenie odhaczone jako spełnione. Nie, nie było 70-80 osób. Nie, nie wyszedłem na swoje ;) Ale i tak było fajnie.
Warto było zapełnić żołądek w Chorzowie. Bo bez żołądka nie ma metalu! ;)
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Szkoda, że się nie spięło finansowo. W końcu ile można dopłacać. Ale dobrze, że poza tym impreza udana.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Atreju pisze: śr gru 08, 2021 9:56 amOgólnie super, fajowo, kolejne marzenie odhaczone jako spełnione. Nie, nie było 70-80 osób. Nie, nie wyszedłem na swoje ;) Ale i tak było fajnie.
Poszerzenie famy o Organizatorze w środowisku, za Atlantykiem i na Starym Kontynencie, też nie bez znaczenia. ;)
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Fama musi iść dalej bo taki organizator to skarb ;) Nawet z małego koncertu zespół wychodzi uśmiechnięty ;)
ODPOWIEDZ