24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Ostatnio gdy znajomi kupowali bilety na Wawe to zauważyłem, że włączyli ostatnie rzędy na trybunach naprzeciw sceny. Ogólnie bardzo dużo kropek zniknęło gdy moi rodzice kupowali bilety miesiąc temu. Czyli coś się ruszyło.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jak w setach kilku pierwszych koncertów w czerwcu zobaczę przynajmniej 2 z 4 najlepiej ocenionych przeze mnie piosenek z nowego albumu, czyli "The Writing on the Wall" / "Darkest Hour" / "The Parchment" / "Hell on Earth", to rozważę kupno biletu na Narodowy. 
Powiem szczerze nie kupuje na razie biletu bo to nie ma najmnieszego sensu. Mam na Prage, ale nie wierzę, ze w 2022 cos się zmieni patrząc co obecnie znów jest grane.
Chciałbym to odszczekać i w maju przyszlego roku w końcu nabyć ticket
Chciałbym to odszczekać i w maju przyszlego roku w końcu nabyć ticket
Mam dokładnie tak samo. Bilet na Pragę, a z Warszawą czekam aż to wreszcie dojdzie do skutku i kupię wtedy
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4783
I tak nie wierzę w sold out Wawy na basenie, na razie mam Pragę i styknie. Myślałem przez chwilę nad BL w UK, ale nie wyszło. Musimy wziąć pod uwagę jeszcze jedno, bo COVID to jedno, ale kretyni z PiSu to drugie. Tak naprawdę to od ich widzimisię zależy normalne otwarcie kultury, a z doświadczenia tego co dzieje się chociażby w teatrach, na to na razie nie ma szans.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dokładnie tak. W Austrii koncerty stadionowe to normalność, w Niemczech wyprzedają się wszystkie hale, tylko u nas ten zły PiS zamknie narodowyale kretyni z PiSu to drugie. Tak naprawdę to od ich widzimisię zależy normalne otwarcie kultury
Akurat tu bym się o PiS nie martwił. Zrobią to co da im punkty w sondażach. A trasa to się raczej nie odbędzie przez Niemców.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dlaczego tak sądzisz?
-
Deleted User 4876
To oczywiste - jak Niemcy anulują gigi - to reszta pójdzie za ich przykładem i trasę szlag trafi.
co prawda to tylko 5 z 29 gigów nie tak jak na ostatniej trasie AC?DC gdzie chyba 9 sztuk mieli w germanii
Dokładnie. Jak odpadną Niemcy, to jazda do Europy Środkowo-Wschodniej stanie się średnio opłacalna. Zostaną wyspy + festiwale (o ile będą).
Na bank będzie conajmniej 45k w Wawie, a to już rekord. Jakby ruszyła większa promocja, jakieś konkursy z wygraniem biletów - to i 50k jest w zasięgu. Pandemia wypościła apetyty, Wawa nie miała Maiden 12 lat no i jednak to wielkie miasto - wypad na Spontanie tysięcy osób w dniu koncertu jest jak najbardziej możliwy.
Ja na razie kupiłem samoloty i bilety do Zagrzebia, Paryża (które mam od 2 lat) i Frankfurtu. Pociąg do Pragi się ogarnie, ważne że Goldena się udało zakupić po sold oucie.
Bilety w USA ładnie schodzą, szykuje się rekord - ale tutaj się nie spieszę bo i tak nie wierze w wyprzedanie stojących gdziekolwiek. Muszę się zastanowić czy wschodnie czy zachodnie wybrzeże i czy połączyć to z konferencjami z pracy.
Ja na razie kupiłem samoloty i bilety do Zagrzebia, Paryża (które mam od 2 lat) i Frankfurtu. Pociąg do Pragi się ogarnie, ważne że Goldena się udało zakupić po sold oucie.
Bilety w USA ładnie schodzą, szykuje się rekord - ale tutaj się nie spieszę bo i tak nie wierze w wyprzedanie stojących gdziekolwiek. Muszę się zastanowić czy wschodnie czy zachodnie wybrzeże i czy połączyć to z konferencjami z pracy.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dlatego takie przypuszczenie mnie zdziwiło.
Ale odgranicza cywilizowany świat od azjatyckich stepów.
-
Deleted User 4783
Dzosef, jak zwykle problemy z czytaniem. Ja rozumiem, że można mieć braki w podstawach, ale to co piszę, opieram na tym, co wiem często od ludzi z kultury bezpośrednio. A jest ujowo i nie zapowiada się, żeby szybko wróciło to do normy. Nie przez srovid, a przez głupie obostrzenia, wprowadzanie niepewności i robienie na pandemii polityki zostania przy korycie. I naprawdę nie musisz za każdym razem mi odpowiadać, ja bez Twojego orgazmu forumowego się obejdę.
Nie żyję w Reichu, Francji, czy Hiszpanii i szczerze gówno mnie obchodzi ich polityka, ale z tego co widziałem w tym i zeszłym roku w Holandii, Anglii czy Czechach, normalne narody normalnie sobie radzą z tą "pandemią". A u nas PiS wyczaił pożywkę dla upośledzonych, którzy na nich głosują i od prawie dwóch lat prowadzą politykę wewnętrzną opartą na szerzeniu strachu, zagrożenia i niepewności. Dlaczego? Bo doskonale wiedzą, że jeśli nie będą przedłużać kretyńskich lockdownów i obostrzeń, trzeba będzie zrobić za 2 lata wybory i ludzie mogą kazać im wypierdalać.
Nie żyję w Reichu, Francji, czy Hiszpanii i szczerze gówno mnie obchodzi ich polityka, ale z tego co widziałem w tym i zeszłym roku w Holandii, Anglii czy Czechach, normalne narody normalnie sobie radzą z tą "pandemią". A u nas PiS wyczaił pożywkę dla upośledzonych, którzy na nich głosują i od prawie dwóch lat prowadzą politykę wewnętrzną opartą na szerzeniu strachu, zagrożenia i niepewności. Dlaczego? Bo doskonale wiedzą, że jeśli nie będą przedłużać kretyńskich lockdownów i obostrzeń, trzeba będzie zrobić za 2 lata wybory i ludzie mogą kazać im wypierdalać.
No ale patrząc na sprzedaż biletów - były tu liczne prezenty gwiazdkowe. W ciagu ostatnich 2 tyg jak sprawdzałem poszlo mega dużo „kropek”. Ciekawe kiedy włącza trybuny na ostatnim pietrze po bokach bo chyba od początku nie były dostępne.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja się po prostu z ciebie śmiejęThe_Alchemist pisze: ↑pt gru 17, 2021 11:26 am Dzosef, jak zwykle problemy z czytaniem. Ja rozumiem, że można mieć braki w podstawach, ale to co piszę, opieram na tym, co wiem często od ludzi z kultury bezpośrednio. A jest ujowo i nie zapowiada się, żeby szybko wróciło to do normy. Nie przez srovid, a przez głupie obostrzenia, wprowadzanie niepewności i robienie na pandemii polityki zostania przy korycie. I naprawdę nie musisz za każdym razem mi odpowiadać, ja bez Twojego orgazmu forumowego się obejdę.
Btw wymieniona przez ciebie Holandia:
Od jutra w Holandii ponownie obowiązywać będzie całkowity lockdown - poinformował na konferencji prasowej premier Mark Rutte. Podkreślił, że decyzja ta była "nieunikniona z powodu piątej fali, wywołanej przez wariant Omikron, który już nas zaatakował".
Kilka dni wcześniej Rutte poinformował o przedłużeniu tzw. łagodnej blokady, również do 14 stycznia. Oznaczała ona, że sklepy i usługi muszą być zamknięte do godziny 17. To nie przekonało jednak przedstawicieli Zespołu ds. Zarządzania Epidemią. Eksperci podkreślali, że otwarte powinny zostać tylko supermarkety i apteki.
Zgodnie z zasadami ogólnonarodowego, twardego lockdownu zamknięte będą wszystkie "nieistotne" sklepy oraz restauracje, bary, salony fryzjerskie, siłownie, kina, teatry i muzea. Gospodarstwa domowe będą mogły gościć nie więcej niż dwie osoby, także maksymalnie dwie osoby będą mogły ze sobą przebywać na zewnątrz.
Bilety ładnie schodziły w ostatnim okresie, tak więc LN wyłączyło płytę i nabija GC EE
Dodano boczne trybuny o ograniczonym zakresie widzenia, co świadczy że pierwsza "opona" narodowego rzeczywiście jest bliska wyprzedania i wolne kropki to stan faktyczny.
Co do drugiej "opony" powoli włączają nigdy niedostępne wcześniej sektory do sprzedaży. Jeśli zejdzie to, co włączyli możemy liczyć na włączenie środkowych trybun na drugiej oponce (te nigdy nie były dostępne).
Dodano boczne trybuny o ograniczonym zakresie widzenia, co świadczy że pierwsza "opona" narodowego rzeczywiście jest bliska wyprzedania i wolne kropki to stan faktyczny.
Co do drugiej "opony" powoli włączają nigdy niedostępne wcześniej sektory do sprzedaży. Jeśli zejdzie to, co włączyli możemy liczyć na włączenie środkowych trybun na drugiej oponce (te nigdy nie były dostępne).
Qrcze bez jaj, bo ja biletu nie mam i chcę przed koncertem kupić jak już będę wiedział, że na bank się odbędzie 
Bez obaw ,kupisz na pewno !
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12