Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Przeciez na plakacie jak nic widac Hell on Earth, wiec skad Darkest Hour?
Mnie zastanawia do czego odnosi sie ten budynek/zamek po lewej stronie plakatu.
Mnie zastanawia do czego odnosi sie ten budynek/zamek po lewej stronie plakatu.
UP THE IRONS !!!
Do areny z gry i plakatu z 2019. To to miejsce w oddaleniu
-
Deleted User 5155
Najchętniej to Zagrzeb zrobię - co pierwszy to pierwszy.
Wszystko jasne, dzieki.
Ja tez ja Zagreb sie wybieram, chcialem nawet dzis kupic bilety w presalesie, ale stwierdzilem, ze chyba nie ma pospiechu i bez sensu mrozic kase na ten moment.
UP THE IRONS !!!
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ciekawe, w którym hotelu w Helsinkach Nicko będzie świętował swoje 70. urodziny... 
A jest co świętować?Zakkahletz pisze: ↑śr gru 15, 2021 5:52 pm Ciekawe, w którym hotelu w Helsinkach Nicko będzie świętował swoje 70. urodziny...![]()
M.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

2 dni wcześniej widziałem się z nimi w Estonii. 
Myślę, że Nicko ma na tyle luźne podejście do życia, a w tym swojego wieku, że będzie świętował hucznie.
Myślę, że Nicko ma na tyle luźne podejście do życia, a w tym swojego wieku, że będzie świętował hucznie.
Mamy 2022. Gówno wiadomo więcej na temat nadchodzących koncertów w Europie :/
Ciekawe kiedy podjęte zostaną jakies wiążące decyzje w sprawie koncertów. Patrząc na Covidowy cyrk który 3ci rok trwa w najlepsze nie prędko :/
Ciekawe kiedy podjęte zostaną jakies wiążące decyzje w sprawie koncertów. Patrząc na Covidowy cyrk który 3ci rok trwa w najlepsze nie prędko :/
Będzie, nie będzie. Zobaczymy. Ja się na nic nie nastawiam. Z koncertów liczę tylko na jakieś małe lokalne sztuki naszych kapel. O średnich czy dużych trasach międzynarodowych gwiazd nie myśle. Szkoda się potem rozczarowywać.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja tak od dwóch lat do tego podchodzę
www.MetalSide.pl
-
paulek
- -#Lord of the flies

Dobrze już było... co się widziało to nasze... zyjemy w czasach, że zacytuję pewną personę "...wygaszania naszych potrzeb"
Tylko zastanawia mnie kiedy zespoly podejmą takie decyzje?
3majmy się słów pewnego profesora z Hiszpanii, za dwa miesiące koniec pandemii
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ostatnio karierę w necie robi stwierdzenie "zero potrzeb", coś musi w tym być. A poważnie to poskramianie swoich potrzeb ma dobre strony.
Swoich tak, gdy robisz to z własnej woli. Teraz mamy raczej wygaszanie potrzeb rozrywkowo-kulturalnych (żeby jedyną potrzebą została micha ryżu - tak wiem, brzydki polityczny off, przepraszamZakkahletz pisze: ↑wt sty 04, 2022 9:56 pmOstatnio karierę w necie robi stwierdzenie "zero potrzeb", coś musi w tym być. A poważnie to poskramianie swoich potrzeb ma dobre strony.
Budziol, do tras Maiden jeszcze daleko. I to stadionówka (otwarte powietrze). Tymczasem wiosną mamy halową trasę Helloween po całej Europie - i cisza. Wcześniej mamy jeszcze kilka innych mniejszych klubowych tras (np. Halestorm w lutym) i też cisza w temacie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
No ale przecież wiadomo co z tym będzie....
www.MetalSide.pl
Wiadomo. Odnoszę się tylko do stwierdzenia Budziola, że od Maiden cisza. Przy wcześniejszych eventach też. Niektóre są odwoływane tuż przed.
Ale z was pesymiści
co ma być wiadome o nadchodzących koncertach? Przecież podali nowe daty potwierdzili również że nadchodzącą trasą bedzie urozmaicona w kawałki z nowej płyty , spokojnie godziny otwarcia bram podadzą niedługo przed koncertem
.
P.s A co do pandemi to myślę że jednak w tym roku koncerty już ruszą , wiele Dużych zespołów w tamtym roku od razu przenosił je na ten rok więc myślę że wiedziały co robią
P.s A co do pandemi to myślę że jednak w tym roku koncerty już ruszą , wiele Dużych zespołów w tamtym roku od razu przenosił je na ten rok więc myślę że wiedziały co robią
IRON MAIDEN
- blackcocker
- -#Moderator

Z nas pesymiści, a ty gadasz jak dziecko, które nie rozumie i nie widzi co się dzieje wokółPuszek123 pisze: ↑śr sty 05, 2022 11:48 am Ale z was pesymiścico ma być wiadome o nadchodzących koncertach? Przecież podali nowe daty potwierdzili również że nadchodzącą trasą bedzie urozmaicona w kawałki z nowej płyty , spokojnie godziny otwarcia bram podadzą niedługo przed koncertem
.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
"Z nas pesymiści, a ty gadasz jak dziecko, które nie rozumie i nie widzi co się dzieje wokół 
Na górę" Dobrze Panie Prezesie pozyjemy zobaczymy
Na górę" Dobrze Panie Prezesie pozyjemy zobaczymy
IRON MAIDEN