Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Spoko spoko, tyle ze ja nigdy tak jakby co nie napisałemHEHE NO KIEDYŚ TO SIĘ BYŁO, HEHE PAJACE W RAMONACH CHODZĄ XD W 2022!!! THRASHERZY BEZGUŚCIA." To moim zdaniem świadczy o tym jaką chorągiewą jesteś i że nigdy tej muzy nie słuchałeś dla siebie, nigdy nie czułeś jej*
Ja naprawdę nie mam do Was siły. Żartuję w sposób tak ewidentny z tego Motley Crue, bo wiem że niektórzy sa na punkcie glamu niezwykle przeczuleni, zresztą na tej samej zasadzie założyłem kiedyś temat o Bon Jovi nazywają go rockowym hordem i też żartu nie udało Wam się wychwycićTo albo piszesz twierdząco ze Motley nigdy by nie nagrali takiego czy innego numeru przy tym się kompromitując albo wychodzi na to że nie masz pojęcia o czym piszesz w zasadzie kompromitując sie w podobny sposób. Nie ma co owijać w bawełnę kota do góry ogonemA to nie wiem, nie słucham Motley az tak wnikliwie jak wy chłopaki.
Też lubię M. Crue. Oczywiście nie wszystko (takie Smokin in the Boys Room to czyste, wcielone zło), ale dwie pierwsze płyty i sporo kawałków z późniejszych lp są naprawdę dobre.Ja uwielbiam zarówno "Pleasure to Kill" jak i większość rzeczy Motley Crue - takie moje skrzywienie i perwersja![]()
A czemu niby gorzej panie marudo, niszczycielu dobrej zabawy, pogromco uśmiechów dzieci?Spoko spoko, tyle ze ja nigdy tak jakby co nie napisałemHEHE NO KIEDYŚ TO SIĘ BYŁO, HEHE PAJACE W RAMONACH CHODZĄ XD W 2022!!! THRASHERZY BEZGUŚCIA." To moim zdaniem świadczy o tym jaką chorągiewą jesteś i że nigdy tej muzy nie słuchałeś dla siebie, nigdy nie czułeś jej*. Przeciwnie, wspominam super imprezy, na których całą noc leciały thrasowe rzeczy i machało się głową, taki etap i tyle. Gorzej jak się z tego etapu w pewnym wieku nie wyjdzie i dalej łapie wczutę.
Czyli te wszystkie kapele metalowe grające od lat osiemdziesiątych do dziś są wrzucone do tego worka pod tytułem "mają gorzej" ??Spoko spoko, tyle ze ja nigdy tak jakby co nie napisałemHEHE NO KIEDYŚ TO SIĘ BYŁO, HEHE PAJACE W RAMONACH CHODZĄ XD W 2022!!! THRASHERZY BEZGUŚCIA." To moim zdaniem świadczy o tym jaką chorągiewą jesteś i że nigdy tej muzy nie słuchałeś dla siebie, nigdy nie czułeś jej*. Przeciwnie, wspominam super imprezy, na których całą noc leciały thrasowe rzeczy i machało się głową, taki etap i tyle. Gorzej jak się z tego etapu w pewnym wieku nie wyjdzie i dalej łapie wczutę.
Dla kogo gorzej dla tego gorzejSpoko spoko, tyle ze ja nigdy tak jakby co nie napisałemHEHE NO KIEDYŚ TO SIĘ BYŁO, HEHE PAJACE W RAMONACH CHODZĄ XD W 2022!!! THRASHERZY BEZGUŚCIA." To moim zdaniem świadczy o tym jaką chorągiewą jesteś i że nigdy tej muzy nie słuchałeś dla siebie, nigdy nie czułeś jej*. Przeciwnie, wspominam super imprezy, na których całą noc leciały thrasowe rzeczy i machało się głową, taki etap i tyle. Gorzej jak się z tego etapu w pewnym wieku nie wyjdzie i dalej łapie wczutę.
No i przegrałeś batalię. A było już tak dobrze...śmieszny SfV
Od siebie mogę przytoczyć jedną podobną sytuacje sprzed kilku lat. Moja kuzynka powiedziała swojemu ówczesnemu chłopakowi (oboje młodsi ode mnie od 3 lata) jakoś przypadkiem że słucham "metalu" a on od razu zapytał jakich zespołów. Moja kuzynka się zbytio nie zna ale wymieniła muz nazwy zespołów których plakaty miałem w swoim pokoju ponad 10 lat temu. Wymieniła Kiss, Iron Maiden, Slayer, Ozzy i Black Sabbath. Chłopak (wtedy miał jakieś 26-27 lat) na to wszystko powiedział coś w stylu "to pewnie twój kuzyn jest w liceum?" A kiedy kuzynka odpowiedziała że nie bo jest od nas starszy to był strasznie zdziwiony i mówił że dziwne że ktoś w tym wieku może jeszcze tego typu zespołów słuchać. Dodał jeszcze "przecież można słuchać metalu jak się jest starszym ale raczej już nie Iron Maiden i Black Sabbath"Osobiście kilkanaście razy słyszałem, kiedy ktoś wypowiadał się właśnie w taki sposób pozując na kogoś kto już wie czego dobrze jest słuchać po skończeniu tylu i tylu lat.Dosłownie nikt tak nie napisał xD Dzosef skrytykował płytę Kreatora i tyle. Oblężona twierdza w formie.No według dzisiejszych dwudziestoparoletnich znafców metalu nie można czerpać przyjemności ze słuchania Pleasure to Kill, Sarcofago - I.N.R.I. czy innych D.R.I. albo G.B.H. bo to było dobre jak się miało naście lat i było graniem dedykowanym dzieciom i prostakom![]()
![]()
No wiadomo po paru latach to już słuchać całą noc thrashu z kolegami to już raczej nie wypadawspominam super imprezy, na których całą noc leciały thrasowe rzeczy i machało się głową, taki etap i tyle. Gorzej jak się z tego etapu w pewnym wieku nie wyjdzie i dalej łapie wczutę.
Nie tyle nie wypada, co jednak jest sporo bardziej różnorodnej muzyki i tak, napierdol przez całą noc przestał być dla mnei atrakcyjnyNo wiadomo po paru latach to już słuchać całą noc thrashu z kolegami to już raczej nie wypada![]()
![]()
![]()
Krótko mówiąc nie potrafisz czytać. GratulujęKrótko mówiąc zachłysnąłeś się przez chwile taką muzyką, założyłeś białe adidasy żeby przebrać się za thrashera bo chciałeś być taki fajny jak koledzy ale ci po chwili przeszło
Ale takich ludzi nawet w moim otoczeniu (zwłaszcza w czasach szkolnych), którzy przebierali się za metalowców było sporo i ja nie widzę w tym nic dziwnego. Młodzi ludzie w takim wieku szukają akceptacji, poczucia przynależności i jeden jest przez jakiś czas hipsterem, inny pseudokibicem a jeszcze inny przebiera się za thrashera. To, że się z tego po kilku latach wyrasta wcale nie robi na mnie wrażenia.Krótko mówiąc zachłysnąłeś się przez chwile taką muzyką, założyłeś białe adidasy żeby przebrać się za thrashera bo chciałeś być taki fajny jak koledzy ale ci po chwili przeszło
Sugeruję w takim razie opuścić forum i nie wdawać się w dyskusję i nie marnować czasu jak tu są tacy "tytani intelektu"XD nie no z was sa tak nieprzeciętni tytani intelektu, że ręce opadaja. Można wam coś napisac, wy przeczytacie co trzecie slowo, resztę uzupełnicie wytworami własnej wyobrazni i prowadzicie dyskusje ze soba nawzajem.