Zamykasz oczy i już nikt Cię nie widziblackmailer pisze: ↑śr sty 05, 2022 12:36 pmZ nas pesymiści, a ty gadasz jak dziecko, które nie rozumie i nie widzi co się dzieje wokółPuszek123 pisze: ↑śr sty 05, 2022 11:48 am Ale z was pesymiścico ma być wiadome o nadchodzących koncertach? Przecież podali nowe daty potwierdzili również że nadchodzącą trasą bedzie urozmaicona w kawałki z nowej płyty , spokojnie godziny otwarcia bram podadzą niedługo przed koncertem
.
P.s A co do pandemi to myślę że jednak w tym roku koncerty już ruszą , wiele Dużych zespołów w tamtym roku od razu przenosił je na ten rok więc myślę że wiedziały co robią![]()
Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

gumbyy pisze: ↑śr sty 05, 2022 1:26 pmZamykasz oczy i już nikt Cię nie widziblackmailer pisze: ↑śr sty 05, 2022 12:36 pmZ nas pesymiści, a ty gadasz jak dziecko, które nie rozumie i nie widzi co się dzieje wokółPuszek123 pisze: ↑śr sty 05, 2022 11:48 am Ale z was pesymiścico ma być wiadome o nadchodzących koncertach? Przecież podali nowe daty potwierdzili również że nadchodzącą trasą bedzie urozmaicona w kawałki z nowej płyty , spokojnie godziny otwarcia bram podadzą niedługo przed koncertem
.
P.s A co do pandemi to myślę że jednak w tym roku koncerty już ruszą , wiele Dużych zespołów w tamtym roku od razu przenosił je na ten rok więc myślę że wiedziały co robią![]()
Czy jakoś tak
![]()
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Wytrzymjamy jeszcze tylko 2 tyg

Daleko do koncertów Maiden? Kilka miesięcy raptem do 1szych dat
Daleko do koncertów Maiden? Kilka miesięcy raptem do 1szych dat
- Frank Drebin
- -#Clansman

https://www.terazmuzyka.pl/iron-maiden- ... ncertowej/
Czy ta radosna nowina już się rozeszła po forum?
Tyle szlagierów na jednym koncercie.
FotD = TOP5 albumów Maiden
Ale jaka to nowina?Frank Drebin pisze: ↑ndz sty 16, 2022 5:50 pm https://www.terazmuzyka.pl/iron-maiden- ... ncertowej/
"będziemy, mam nadzieję, planowali zagranie całego „Senjutsu”"
"Będą planowali" i to "chyba będą". Według jednego z 6 muzyków
www.MetalSide.pl
Powiedział też, że LOTB zaczną od Senjutsu-Stratego-TWOTW.
Ja bym się cieszył. Mimo, że płyta mi "nie siadła", to chętnie usłyszę te numery na żywo (a na koniec super bis Maiden - Fear - Number
)
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Tak i to jest bardzo dobre, bo będzie można wcześniej wyjść.
-
Deleted User 5490
Plan jest taki. Ustawię się na takim koncercie anonimowo za pewnym długo-garbatonosym chudzielcem, bo z pewnością będę rzygał słysząc live Senjutsu w całości.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zrobiłbym chyba cała taka trase z całym Senjutsu
-
Deleted User 5490
Czyli można jechać w ciemno, gdziekolwiek.
- Frank Drebin
- -#Clansman

gumbyy pisze: ↑ndz sty 16, 2022 5:52 pmAle jaka to nowina?Frank Drebin pisze: ↑ndz sty 16, 2022 5:50 pm https://www.terazmuzyka.pl/iron-maiden- ... ncertowej/
"Będą planowali" i to "chyba będą". Według jednego z 6 muzyków![]()
No jak to jaka? Dave w końcu pierwszy raz w życiu zagra w całości wszystkie te posklejane solówki
FotD = TOP5 albumów Maiden
Oby zapowiedzi się sprawdziły. Wreszcie może występ bez oklepanych koncertowo do bólu Trooperów, Fearów, 2 Minutes, Evilów, Numberów.
Chodziło mi o to, że to jest w sferze głębokiego gdybania przez BronkaFrank Drebin pisze: ↑ndz sty 16, 2022 10:03 pmgumbyy pisze: ↑ndz sty 16, 2022 5:52 pmAle jaka to nowina?Frank Drebin pisze: ↑ndz sty 16, 2022 5:50 pm https://www.terazmuzyka.pl/iron-maiden- ... ncertowej/
"Będą planowali" i to "chyba będą". Według jednego z 6 muzyków![]()
No jak to jaka? Dave w końcu pierwszy raz w życiu zagra w całości wszystkie te posklejane solówki![]()
Oczywiście, że te numery też będą przecież
www.MetalSide.pl
Super wiadomość. Bardzo ambitne, bo będzie to kosztowało ich trochę pracy i przygotowań a i tak by się wszystko sprzedało. Pozytywnie mnie zaskoczą i na pewno pojadę na to nie raz nie dwa
zdecydowanie jest to mój ulubiony album od BNW wiec super wiadomość.
Super wiadomością nie jest pomysł rozpoczęcia Legacy od trio z Senjutsu. Legacy to stadiony i musi być bum na wejście w postaci Aces High. Mam nadzieje ze zmienia zdanie i zrobią coś a’la Live After Death - Aces, 2 Minutes a potem Senjutsu Stratego i Trooper z dwoma Eddie. WOTW po Revelations zamiast (niestety) FTGoG
Super wiadomością nie jest pomysł rozpoczęcia Legacy od trio z Senjutsu. Legacy to stadiony i musi być bum na wejście w postaci Aces High. Mam nadzieje ze zmienia zdanie i zrobią coś a’la Live After Death - Aces, 2 Minutes a potem Senjutsu Stratego i Trooper z dwoma Eddie. WOTW po Revelations zamiast (niestety) FTGoG
-
Deleted User 5155
To jest jakaś nowa wypowiedź (w temacie całego Senjutsu na koncercie), czy powielenie tego co Dickinson już mówił w okolicy ukazania się płyty?
Jeśli by się realnie wykluło - SUPER!!!!
Jeśli by się realnie wykluło - SUPER!!!!
Byloby super mniejsze koncerty w halach z całą plyta SENJUTSU. Ale najpierw to niech odbędzie sie w koncu zaległa trasa LOTB
Na bis - Empire of the Clouds
Całe Senjutsu to 82 minuty + Empire 18 minut, co daje równe 100 minut, czyli 1 godzina 40 min - standardowo ajronowo. Dodatkowo gadki Bronka i set jak znalazł
Obawiam się, że siedemdziesięciolatek Nicko dłużej jednego wieczora może już nie dać rady.
Całe Senjutsu to 82 minuty + Empire 18 minut, co daje równe 100 minut, czyli 1 godzina 40 min - standardowo ajronowo. Dodatkowo gadki Bronka i set jak znalazł