Wejścia na sektor pod sceną
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wejścia na sektor pod sceną
będą rozdawane przed stadionem
Skąd wiesz ? 
Tak przynajmniej było na Metallice....
zawsze jest taka proceduraMajek pisze:Skąd wiesz ?
teraz nie może być inaczej
No to w sumie dobrze, że dają przed stadionem. Bo przy w chodzeniu to było by zbyt duże zamieszanie.Man_Of_The_Edge pisze:zawsze jest taka proceduraMajek pisze:Skąd wiesz ?
teraz nie może być inaczej
-
janiedembica
- -#Prisoner

czy bardzo ciezko jest sie zalapac :>??
Ja przed Metallicą na początku nie wziąłem opaski bo nie wiedziałem co to i po co to i uznałem, że jest mi to zbędne, 20 minut później miałem już opaske 
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
-
janiedembica
- -#Prisoner

czyli nie jest az tak tragicznie
mam nadziej
ufff oby to byla prawda
tego już nie mogę powiedzieć na sto procent, bo to zależy od ludzijaniedembica pisze:czy bardzo ciezko jest sie zalapac :>??
jednak na Metallice jeżeli byłeś pod stadionem podczas rozdawania to nie musiałeś się nawet pchać, każdy dostawał
nie było ciężko
Co do snakepitow to przeciez nikt nie powiedzial ze maja byc. Zaczelo sie od tego jak ktos napisal zeby tylko nie podzielili plyty tak jak na Metalice i wszyscy zaczeli wpadac w histerie
Jesli beda to na pewno teraz sie tego nie dowiemy, a jakies pare miesiecy przed koncertem kiedy wszystko bedzie zapiete na ostatni guzik. Przeciez Mystic poki co zaklepalo Maiden i obiekt- nawet nie maja do konca ustalonego skladu reszty zespolow a juz niektorzy wymagaja ze beda podawac takie informacje jak rozklad barierek.
Jesli beda to na pewno teraz sie tego nie dowiemy, a jakies pare miesiecy przed koncertem kiedy wszystko bedzie zapiete na ostatni guzik. Przeciez Mystic poki co zaklepalo Maiden i obiekt- nawet nie maja do konca ustalonego skladu reszty zespolow a juz niektorzy wymagaja ze beda podawac takie informacje jak rozklad barierek.
Dobra, a jęsli by już były dla fan klubowiczów, to za okazaniem legitki, czy jak????
A co do pojemności tego sektora to tak mniej więcej jaki jest to przedział liczbowy??
Hehehe, nie przeginajmykiske pisze:Dobra, a jęsli by już były dla fan klubowiczów, to za okazaniem legitki, czy jak????
jak już gdzieś ja pisałem i nie tylko: kilka tysięcy (3000???)
zgadzam sie z Toba zupełnie Stranger jeszcze jest kupa czasu, ale ludzie wolą wiedzieć szybciej bo już się stresują zresztą niepotrzebnie:P:PStranger pisze:Co do snakepitow to przeciez nikt nie powiedzial ze maja byc. Zaczelo sie od tego jak ktos napisal zeby tylko nie podzielili plyty tak jak na Metalice i wszyscy zaczeli wpadac w histerie![]()
UpTheIrons
7 tyś to też kilka tysięcy
A tak na serio to nawet dla 3-4tyś to dla zainteresowanych nie zabraknie. Wiadomo kto będzie chciał być blisko i tak będzie od rana więc ta opaska ma tylko plusy bo zajmiesz sobie miejsce z przodu, jak chcesz to wyjdziesz do klopa, wrócisz i dalej będziesz dość blisko sceny. Jak mówisz, że po 20 min od rozpoczęcia rozdawania dostałeś opaskę to może też się załapię
Ale nic nie wiadomo co do tego sektoru...Ludzie wyluzujcie w temacie 29.05.05 bo jobla można dostac, 15 tematów i w 80% powtarzaja sie tresci co do np. sektorow biletow lub utworów 
Podsumowując:
Sektor pod sceną jest nie pewny, klubowicze z Mysticem nie mają nic załatwione JESZCZE, jeżeli już taki sektor będzie to na około 3-4 tys. osób, o opaski nie będzie trudno, każdy chętny dostanie, będą rozdawane przed stadionem, przed "kasowaniem" biletów.
Sektor pod sceną jest nie pewny, klubowicze z Mysticem nie mają nic załatwione JESZCZE, jeżeli już taki sektor będzie to na około 3-4 tys. osób, o opaski nie będzie trudno, każdy chętny dostanie, będą rozdawane przed stadionem, przed "kasowaniem" biletów.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie. Temat "29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski" jest tylko do wymiany ogólnych myśli itp. na temat koncertu. Od pytań i poszczególnych problemów są inne tematy.S1MON pisze:Ale nic nie wiadomo co do tego sektoru...Ludzie wyluzujcie w temacie 29.05.05 bo jobla można dostac, 15 tematów i w 80% powtarzaja sie tresci co do np. sektorow biletow lub utworów
Sektor pod sceną będzie - to info jakie uzyskałem od Mystic'a. Wydaje mi się, że to nawet nie zależy od nich.Saymon pisze:Podsumowując:
Do do opasek itp. to nad wszystkim pracujemy. Wyluzujcie.
-
_Sand_man_
- -#Invader

Sektor przed sceną jest potrzebny żeby nie było prostactwa i chamstwa. A opaski: przd Metallicą to babka już nie miał komu ich dawać bo tyle ich było
. Widziałem co się działo za sektorem przedscenicznym - ścisk i nic więcej a przed sceną nawet siedzieć było można. Padł pomysł żeby załatwić wejście na ten "słynny" sektor dla członków FC - Uważam to za dobry pomysł.