Koncertowe przewidywania

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: Koncertowe przewidywania

Post autor: pz »

Jaki 14? Przecież oni grali w Polsce jakoś rok przed covidem.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Grali w czerwcu 2019, w drugim dniu Mystica i zaraz po festiwalu. Zaliczyłem wtedy jeden dzień z Diamondem, a drugi z Crimsonem ;)
Ostatnio zmieniony sob sty 22, 2022 6:06 pm przez Schizoid, łącznie zmieniany 1 raz.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Schizoid pisze: sob sty 22, 2022 5:17 pm Grali w lipcu 2019, w drugim dniu Mystica i zaraz po festiwalu. Zaliczyłem wtedy jeden dzień z Diamondem, a drugi z Crimsonem ;)
I ja też, to było piekne lato
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

pz pisze: sob sty 22, 2022 5:08 pm Jaki 14? Przecież oni grali w Polsce jakoś rok przed covidem.
Tak, tylko ja nie byłem na tamtych koncertach i nie o nich mówię, tylko o tym z poprzedniej trasy. Z 2016, nie 2014 (tu mi się pomyliło). Grali w Zabrzu i Wrocławiu.
pz
-#Administrator
-#Administrator

No to na tych ostatnich bilety chyba szybko poszły, bo pamiętam, że jak kupowałem to jakieś resztki były dostępne.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

pz pisze: sob sty 15, 2022 6:23 pmNie liczyłbym na to :)
Halestorm, Napalm Death – najbliższe dni przyniosą rozstrzygnięcie. ;)
pz
-#Administrator
-#Administrator

A właśnie czekam na informację. W weekend powinno być jasne. Halestorm zaczyna trasę po Europie (Niemcy) 1.02. W Stanach zagrali jak trzeba. Chyba jeden koncert był teraz odwołany - bodajże ze względu na śnieżycę :). W przypadku Halestorm jest jeszcze tak, że oni pierwszą połowę europejskiej trasy grają na kontynencie, a drugą część na Wyspach. Może być jeszcze tak, że część kontynentalną odwołają a na Wyspy pojadą.

Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Tour bus im się spalił ostatnio, może przez to odwołali.
pz
-#Administrator
-#Administrator

A to tego nie słyszałem. Pewnie trzeba by przejrzeć ich fb. Ja widziałem tylko jakieś info na jakiejś "naszej" stronie. Pewnie pod koniec tygodnia zobaczę co publikują u siebie, bo będzie się zbliżał termin przylotu do Europy.

Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Żadnych przecieków co to ma być jutro przez MJM ogłoszone na Śląskim??
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

thorgal_30 pisze: czw sty 27, 2022 11:29 pmŻadnych przecieków co to ma być jutro przez MJM ogłoszone na Śląskim??
Madonna & Maryla R. (as a special guest)? ;)

Tutaj coś ciekawego może się trafić, trzeba śledzić sprawę:
www.facebook.com/unitedartsfestival/pho ... 5533047068
Deleted User 7586

Post autor: Deleted User 7586 »

Bocelli, hahahaahahahaaaa. A jaki wizje i nazwy padały po wczorajszej zajawce :lol:
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Andrzej Boczek generacyjnie stoi w pobliżu tych 2 pań, które wymieniłem, więc mniej więcej się zgadza. ;)
Deleted User 7586

Generalnie nie mam nic przeciwko AB i sam się wybieram na jego koncert na Narodowym w sierpniu, ale bawi mnie ten szum jaki Prestige zrobił wczoraj, jakby tam miało przyjechać AC/DC i U2 razem :-) A tu ogłaszają gościa, który tylko w tym roku zagra 3 razy w Polsce :-)
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

MJM kiedyś ( 2013) dzielnie rzucało rękawicę Live Nation ( Gunsi, Bon Jovi) wiadomo, że nie mieli szans w starciu z globalnym gigantem...ale ostatnie lata ( przed pandemią) to jakaś totalna masakra... Jak sie nie odkują na Celine ( choć ta pewnie i tak odwoła) to pozostaną im jakieś Il Volo, Il Divo czy inny Boceli.
Deleted User 7586

No, jeszcze w 2019 roku robili A-ha w Torwarze i w czerwcu tego roku robią Kings of Leon we Wrocławiu. Ale ogólnie masz rację. Są za słabi na Live Nation czy Alter Art. Ci spijają całą śmietankę w Polsce.
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Kto liczył na Kochanka jutro i pojutrze na WOŚPie musi obejść sie smakiem.

"Niestety, wirus dopadł i nas. Jest nam przykro, bo jest to bardzo niefortunny czas - na kilka chwil przed zaplanowanymi koncertami w ramach WOŚP w Pszowie i Warszawie.
W związku z powyższym nie wystąpimy w Miejskim Ośrodku Kultury w Pszowie (29.01.22) oraz pod Pałacem Kultury i Nauki w Warszawie (30.01.22).
Czujemy się dobrze. Dbajcie o siebie i pozostańcie w zdrowiu!
Sztab w Pszowie przekaże informacje dotyczące procedury zwrotu biletów.
Chętni mogą zwrócić swoje wejściówki, jednakże - przyjedziemy do Was. Wkrótce podamy konkretne informacje. Sugerujemy więc wstrzymać się ze zwrotami biletów, bo koncert się odbędzie! ☝️
Bądźcie hojni w sobotę i niedzielę! Wspierajmy WOŚP! 💪"
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Z tego samego powodu jutrzejszy wośpowy koncert w Żyrardowiebodwołał Zenek z Kabanosa.
Night Mistress Fan Club Łódź
pz
-#Administrator
-#Administrator

Zenek to Zenek, nie trzeba było dodawać który. :)

Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

pz pisze: sob sty 29, 2022 4:47 pm Zenek to Zenek, nie trzeba było dodawać który. :)
Właśnie ! Forum zobowiązuje :)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
ODPOWIEDZ