TSA,Turbo czy Kat
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: TSA,Turbo czy Kat
Zmarł Roman {*)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Nie przesadzę mówiąc, że pożegnaliśmy najważniejszą postać polskiego metalu.
Dobrze, że mieliśmy czas się do tego przygotować.
Dobrze, że mieliśmy czas się do tego przygotować.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jeżeli setki tysięcy ludzi zapamiętają Romana jako pozytywną postać i dużego formatu artystę, to mam nadzieję, że ta życzliwa pamięć wpłynie na to, gdzie ostatecznie trafi po śmierci.
R.I.P.
R.I.P.
Ryczę jak bóbr...
Kurwa mać
Powiem szczerze, że zabolało strasznie, nie spodziewałem się, że aż tak.
Chyba skupienie się koncertowo na Kacie w zeszłym roku to była moja najlepsza decyzja w życiu.
Aż się boję do kowboj odjebie, bo nie przepuści takiej okazji.
Chyba skupienie się koncertowo na Kacie w zeszłym roku to była moja najlepsza decyzja w życiu.
Aż się boję do kowboj odjebie, bo nie przepuści takiej okazji.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Marjan Hemar - Strofa żałobna
Czem mierzyć wielkość człowieka? Żałobą
Którą umarły zostawia za sobą.
Żalem, co sprawia, że każda rodzina
W nim płacze ojca i brata i syna.
Jakby ten jeden, którego stracili,
Umarł milionem śmierci. W jednej chwili
Świat opustoszał z bliska i z daleka,
Choć stracił tylko jednego człowieka.
Czem mierzyć wielkość człowieka? Żałobą
Którą umarły zostawia za sobą.
Żalem, co sprawia, że każda rodzina
W nim płacze ojca i brata i syna.
Jakby ten jeden, którego stracili,
Umarł milionem śmierci. W jednej chwili
Świat opustoszał z bliska i z daleka,
Choć stracił tylko jednego człowieka.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 5490
RIP
Śmierć Romana to nieodżałowana strata.
Niestety kałboj ogłosi się teraz jedynym prawomyślnym KATem i będzie plugawił nazwę. Niech usiądzie na gównie każdy, kto da zarobić tej hienie. Na pohybel zdrajcom.
Śmierć Romana to nieodżałowana strata.
Niestety kałboj ogłosi się teraz jedynym prawomyślnym KATem i będzie plugawił nazwę. Niech usiądzie na gównie każdy, kto da zarobić tej hienie. Na pohybel zdrajcom.
Bardzo przykra informacja. I zabolało mocno, chociaż gdzieś to każdy czuł pod palcami, że taki będzie nieunikniony koniec:(
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Powiem tak - bardziej mnie zabolało chyba tylko wtedy jak umarł Lemmy. Roman to była POSTAĆ i niech takim zostanie zapamiętany.
-
Deleted User 5490
Na szczęście nie zobaczę plucia pod wiatr, bo Luczyfer zdążył mnie zablokować, za moje harce na jego profilu.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Co tu dużo pisać:smutek ,ból ,rozpacz.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Ależ cios! Nie było, nie ma i nie będzie nikogo kto chociaż zbliży się do Romka. Widziałem go ostatnii raz w lipcu zeszłego roku w Warszawie, aż smutno było patrzeć jak podupadł na zdrowiu. Liczyłem jednak, że uda mu się pokonać chorobę. Kurwa mać!
Wszystkie serwisy piszą o śmierci Romka i większość podaje, że zmarł wokalista zespołu Kat, aż strach pomyśleć jak kowboj na to zareaguje, oby się w ogóle nie uaktywniał
Wszystkie serwisy piszą o śmierci Romka i większość podaje, że zmarł wokalista zespołu Kat, aż strach pomyśleć jak kowboj na to zareaguje, oby się w ogóle nie uaktywniał
Życie - pyk, lufa - pyk, znika czas...
Nie chciałem iść w tym kierunku bo dziś aktywnie celebrowałem życie i twórczość Romana ale jako znany krytyk mistrza Kowboja powiem tyle - naprawdę lepiej dla niego, żeby nie mówił nic. Zero. Null. Jego komentarze w tym momencie są zbędne oraz niepotrzebne.
- blackcocker
- -#Moderator

Ostatnie wysrywy też były niepotrzebne i zbędne, a jednak... Myślę, że to byt, który się nie powstrzyma z tym swoim lizodupem, żeby jeszcze wbić szpilę.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Powiem tyle. Jeśli to zrobi i myślał, że ostatnio go spotkała krytyka to się bardzo grubo myli.blackmailer pisze: ↑pt lut 11, 2022 6:18 amOstatnie wysrywy też były niepotrzebne i zbędne, a jednak... Myślę, że to byt, który się nie powstrzyma z tym swoim lizodupem, żeby jeszcze wbić szpilę.