Scorpions
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: Scorpions
Utwór spoko - w głowie zostaje refren. Więc z ogromną chęcią wybiorę się na majowy koncert w Krakowie. 
Utwór w porządku a wręcz zaskoczył mnie pozytywnie - odpowiednio mocny jest.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Spoko rocker, a na plus też to, że jakoś mi przywołuje skojarzenia z co najmniej 2 rockerami IM. 
Fajny numer, podoba mi się brzmienie, odświeżone. Cenię zespoły, które mają odwagę wyjść z pudełka i zrobić coś świeższego.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
https://m.youtube.com/watch?v=gsX3fDbj7dE
Drugi singiel, tytułowy. Jestem w szoku, nie spodziewałem się czegoś tak dobrego na tym etapie kariery. Numer wszedł mi od razu, refren miodzio.
Drugi singiel, tytułowy. Jestem w szoku, nie spodziewałem się czegoś tak dobrego na tym etapie kariery. Numer wszedł mi od razu, refren miodzio.
-
Deleted User 5490
No właśnie. Dlaczego Scorpionsów daje się słuchać z przyjemnością do dziś, a takich Maiden nie?
Bo Scorpions grają to, co ludzie chcą od nich usłyszeć. Podążają ubitą ścieżką, i jeśli robią to nadal dobrze, to czemu to zmieniać?
- Saimon1995
- -#Moderator

Bardzo fajny ten nowy utwór. Szykuje się chyba najlepszy album Skorpionów od lat.
-
Deleted User 5490
Maideni też grają to co ludzie chcą usłyszeć... no może nie wszyscy........
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Trzeba przyznać: celne spostrzeżenie. Przyjmijmy, że Maiden też, tylko mniej...Pierre Dolinski pisze: ↑pt sty 14, 2022 6:15 pmNo właśnie. Dlaczego Scorpionsów daje się słuchać z przyjemnością do dziś, a takich Maiden nie?
Mocno przeciętny jak dla mnie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No grają to co chcą słuchać ludzie po Brave New World generalnie.Pierre Dolinski pisze: ↑pt sty 14, 2022 8:30 pm Maideni też grają to co ludzie chcą usłyszeć... no może nie wszyscy........
stary, gdyby oni chociaż nagrali 2-3 numery takie jak na BNW...widman pisze: ↑pt sty 14, 2022 11:15 pmNo grają to co chcą słuchać ludzie po Brave New World generalnie.Pierre Dolinski pisze: ↑pt sty 14, 2022 8:30 pm Maideni też grają to co ludzie chcą usłyszeć... no może nie wszyscy........
To też prawda.Geri666 pisze: ↑pt sty 14, 2022 11:26 pmstary, gdyby oni chociaż nagrali 2-3 numery takie jak na BNW...widman pisze: ↑pt sty 14, 2022 11:15 pmNo grają to co chcą słuchać ludzie po Brave New World generalnie.Pierre Dolinski pisze: ↑pt sty 14, 2022 8:30 pm Maideni też grają to co ludzie chcą usłyszeć... no może nie wszyscy........
Utwór niezły, ale pierwszy singiel bardziej mi się podobał.
Night Mistress Fan Club Łódź
Początek brzmi jak uboższa wersja "No One Like You". Ogólnie kawałek całkiem niezły.
Skorpioni coraz bliżej nowego albumu ,dziś wskoczył nowy singielek Seventh Sun https://www.youtube.com/watch?v=BBY9wJFU1_g ,całkiem fajny ,dostojny ,marszowy w pierwszej chwili skojarzył mi się z Nocą Komety, Budki Suflera 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Saimon1995
- -#Moderator

Najciekawszy z tych, które zostały udostępnione przed premierą płyty 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Właśnie wjechał czwarty numer z płyty:
https://m.youtube.com/watch?v=iJLV1E4O2Zs
Jest bardzo dobrze, czekam na całość.
https://m.youtube.com/watch?v=iJLV1E4O2Zs
Jest bardzo dobrze, czekam na całość.