Plan sektorów na Stadionie Śląskim

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: Plan sektorów na Stadionie Śląskim

Postautor: WICKER MAN » pn gru 20, 2004 9:03 pm

Czy mi się wydaje, czy za sektor 30 się płaci 200 zł. ?
Ceny biletów w przedsprzedaży:

Płyta - 100 zł
Sektory 20-26, 34-40 - 120 zł
Sektory 27-33 - 150 zł

W dniu koncertu bilety będą droższe o 20 zł.
Nie byłem na Metallice i mam takie pytanko. Jeżeli dostanę rzeczoną opaskę to nawet jak pójdę do klopa albo kupić wode to jak będę wracał bez większego problemu dostanę się z powrotem na ten sektor?? Bo coś jest to za proste jak dla mnie.
Dokładnie. Właśnie po to są te opaski. Ci, którzy je dostaną będą mieli zagwarantowane miejsce w tym sektorze. :)

Co do wyjazdu to nie off-topujcie. Są inne tematy poświęcone wyjazdom itp. :P

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Postautor: WICKER MAN » pn gru 20, 2004 9:08 pm

cześć. jestem nowy na forum. wpadłem tu aby być na bierząco na temat koncertu na który się też wybieram. tak śledzę wszelkie dyskusje na temat tego sektora blisko sceny i uważam: ŻE JEST TO BARDZO NIESPRAWIELDWE!!!!!
wiem, że większość z was powie: "idź stąd, co mnie to obchodzi", ale spójrzcie na to z mojej perspektywy. mieszkam w niechorzu, jest to mała miejscowość nad morzem. do chorzowa mam cholernie daleko, pewnie będę tuż przed koncertem, czajenie się na opaskę więc odpada. prace na rzecz koncertu? w 3 tysięcznej gminie? strony internetowej też nie mam, więc to też poszło się dymać.
jeśli nie będzie osobnych biletów na ten sektor to według mnie nie powinno go być wogóle. czemu płacąc tyle samo co inni mam mieć gorsze warunki od nich? w tym momencie nawet nie dostaję szansy aby w jakikolwiek je zdobyć(te opaski).
Witamy na forum! :)
Może z pomorza będą organizowane jakieś autokary, które dojadą pod Stadion odpowiednio wcześnie... Nie masz co się martwić na zapas. To samo tyczy się reszty z Was.
Niestety sektor ten nie jest jakąś fanaberią organizatora - po prostu powstaje on ze względów bezpieczeństwa. W innych krajach, takich jak Francja, na koncertach na wielkich stadionach również powstają takie sektory. Musicie się do tego przyzwyczaić. Coś za coś. Oglądając Maiden na największym obiekcie w Polsce trzeba liczyć się z obowiązującymi regułami bezpieczeństwa itp.
Pracujemy jednak nad tym, żeby jakoś rozwiązać kwestię opasek dla Klubowiczów/osób biorących udział w akcji "street team". Damy Wam znać jak czegoś się dowiemy.

janiedembica
-#Prisoner
-#Prisoner

Postautor: janiedembica » pn gru 20, 2004 9:41 pm

a jesli takowe opaski dla fan klubowiczow bedą, to czy nowi fan klubowicze dostaną takową :) planuje sie zapisac na dniach :) ( jak po swietach grosz wapdnie ;) )

Awatar użytkownika
Kristos
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Postautor: Kristos » pn gru 20, 2004 9:48 pm

Nie wiem o co kopie kruszycie, uważam że pomysł z wydzielonym sektorem pod sceną to doskonały pomysł. Po pierwsze dużo bezpieczniej, a po drugie i tak zachowujemy zasadę "kto pierwszy ten lepszy" więc nic się nie zmienia.

Jeżeli dobrze pamiętam, to na Metallice osoba która zdobyła opaske miała zagwarantowane miejsce w sektorze i mogła spokojnie iść na piwo, więc nie ma się o co martwić.

A co do miejsc na sektorach(120 PLN, 150 PLN 200 PLN), osobiście nie polecam. Na Metallice były cholernie daleko od sceny, radze zaopatrzyć się w lornetki...ale swoją drogą, co to z rock'n'roll z lornetką w ręku...

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Postautor: WICKER MAN » pn gru 20, 2004 10:19 pm

a jesli takowe opaski dla fan klubowiczow bedą, to czy nowi fan klubowicze dostaną takową :) planuje sie zapisac na dniach :) ( jak po swietach grosz wapdnie ;) )
Na razie jeszcze nie wiemy czy, ewentualnie ile i na jakich zasadach dostaniemy opaski. Jak tylko się czegoś dowiemy to damy znać. ;)

janiedembica
-#Prisoner
-#Prisoner

Postautor: janiedembica » pn gru 20, 2004 10:23 pm

do fan klubu , chce zapisac sie i tak i tak :D kase odkladam :) a to jak wiadomo niewiele:) Chce rozwieszac plakaty i rozdawac ulotki :) i chcial bym spac spokojnie majac opaske :D

JIMBO76
-#Prowler
-#Prowler

Postautor: JIMBO76 » pn gru 20, 2004 10:25 pm

EEE nie przesadzaj z tym dyskomfortem na trybunach :-)
ja byłem na Metallice w sektorze 29 rząd 9 jak dla mnie rewelacja i dźwięk dochodził elegancko czego nie można było powiedzieć o gornych miejscach:-( naprawde ich nie polecam bo dźwięk dochodził jak wiatr zawiał !! myśle że jeżeli siedzące to najlepiej te po 150 w rzędach do 30 max.
A jak sie tam ludzie bawią ....naprawde nikt nie siedzi !!!! no chyba że robia fale ;-)
Chodziłem juz nie raz na płyte ale jakoś juz z tego wyrosłem naprawde warto iść na trybuny! ale jak kto woli...
Jak ktos pytał o parkingi w okolicach stadionu to radze być przynajmniej z 2h przed koncertem bo potem to tylko polowanie na miejsca gdzie popadnie. Jak grała mettalica to ludzie parkowali na stacji ORLEN pod dystrybutorem ,zamykali autko i wiooo na stadion :-)))))[/list]

miki
-#Clansman
-#Clansman

Postautor: miki » pn gru 20, 2004 10:27 pm

minusem sektorów oraz dalszej części płyty jest to, że zespół wogóle nie widzi tych co tam siedzą
natomiast na zachowania pierwszych rzędów kapela reaguje :rocx

janiedembica
-#Prisoner
-#Prisoner

Postautor: janiedembica » pn gru 20, 2004 10:29 pm

zawrze mozna zlapac potowke albo kostke :D a daleko to co najwyzej naciag jak nicko rzuci :) i powieje wiatr :D

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Postautor: WICKER MAN » pn gru 20, 2004 10:57 pm

do fan klubu , chce zapisac sie i tak i tak :D kase odkladam :) a to jak wiadomo niewiele:) Chce rozwieszac plakaty i rozdawac ulotki :) i chcial bym spac spokojnie majac opaske :D
Spox. Ale to jest temat o sektorach więc nie off-topuj. ;)
Ludzie - jeszcze raz Wam powtarzam - na razie nic nie wiadomo o opaskach dla FC itp. Jak tylko uda nam się coś załatwić to damy Wam znać! Na razie śpijcie spokojnie - do koncertu zostało jeszcze 3837 godzin. ;)
zawrze mozna zlapac potowke albo kostke :D a daleko to co najwyzej naciag jak nicko rzuci :) i powieje wiatr :D
Na Śląskim to by musiało tornado być (albo halny :lol: ), żeby ludzie z sektorów mogli coś złapać. ;)

Awatar użytkownika
Majek
-#Trooper
-#Trooper

Postautor: Majek » wt gru 21, 2004 4:21 pm

Ludzie - jeszcze raz Wam powtarzam - na razie nic nie wiadomo o opaskach dla FC itp. Jak tylko uda nam się coś załatwić to damy Wam znać! Na razie śpijcie spokojnie - do koncertu zostało jeszcze 3837 godzin. ;)
Wicker, zrozum... :D Ludzie są nieźle podnieceni tym koncertem :D
mieszkam w niechorzu, jest to mała miejscowość nad morzem. do chorzowa mam cholernie daleko, pewnie będę tuż przed koncertem, czajenie się na opaskę więc odpada. prace na rzecz koncertu? w 3 tysięcznej gminie? strony internetowej też nie mam, więc to też poszło się dymać.
jeśli nie będzie osobnych biletów na ten sektor to według mnie nie powinno go być wogóle. czemu płacąc tyle samo co inni mam mieć gorsze warunki od nich? w tym momencie nawet nie dostaję szansy aby w jakikolwiek je zdobyć(te opaski).
Ja mieszkam w Świnoujściu i to jest chyba jeszcze dalej, więc pojadę dzień wcześniej, prześpie się w jakimś hotelu i od rana będę czekał pod stadionem :D

Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Postautor: Michcio » wt gru 21, 2004 5:24 pm

ja proponuje dla posiadaczy opaski z" NML singiel" wejscie do tego sektora 8) < jezlei bedzie!> to wyjscie bylo by eleganckie :)

CoroneR
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Postautor: CoroneR » wt gru 21, 2004 5:40 pm

ja proponuje dla posiadaczy opaski z" NML singiel" wejscie do tego sektora 8) < jezlei bedzie!> to wyjscie bylo by eleganckie :)
taaa... zaczelo by sie masowe wykupywanie singlii "NML" :D

Vansyk
-#Invader
-#Invader

Postautor: Vansyk » wt gru 21, 2004 5:48 pm

ha ha ha :P na tym sektorze bylo by 100 osob max :P
Pijesz? Nie pisz.

janiedembica
-#Prisoner
-#Prisoner

Postautor: janiedembica » wt gru 21, 2004 5:48 pm

ciezko bylo o siengiel!!

Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Postautor: Sim0n » wt gru 21, 2004 6:23 pm

dla tych co sie boja ze nie zdarza.. zawsze mozna byc dzien wczesniej i przespac sie gdzies badz przyjechac jakims nocnym i byc rano w chorzowie..

janiedembica
-#Prisoner
-#Prisoner

Postautor: janiedembica » wt gru 21, 2004 6:25 pm

cos mi sie wydaje ze tak bede musial zrobic :)

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Postautor: WICKER MAN » wt gru 21, 2004 6:39 pm

Wicker, zrozum... :D Ludzie są nieźle podnieceni tym koncertem :D
No rozumiem, ale wszystko ma swoje granice. ;)
Nie bójcie się - postaramy się jakoś rozwiązać problem opasek. :)

Oto plan stadionu ze strony Mystic'a:

Obrazek

El Dorado

Postautor: El Dorado » wt gru 21, 2004 6:49 pm

co do sektora to wiecie ze na 100% bedzie??
bo ja mailem dostałem
Sektor będzie wydzielony, ale o dostaniu się do niego będzie decydować
kolejność wejśćia na koncert.
Ostatnio zmieniony wt gru 21, 2004 7:10 pm przez El Dorado, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Postautor: WICKER MAN » wt gru 21, 2004 6:53 pm

co do sektora to wiecie ze na 100% bedzie??
bo ja mailem dostałem
Chyba coś źle wkleiłeś... :roll:
Sektor pod sceną będzie na 100% - oficjalne info od organizatora. EOT.

Wróć do „29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival - Chorzów @ Stadion Śląski”