cześć. jestem nowy na forum. wpadłem tu aby być na bierząco na temat koncertu na który się też wybieram. tak śledzę wszelkie dyskusje na temat tego sektora blisko sceny i uważam: ŻE JEST TO BARDZO NIESPRAWIELDWE!!!!!
wiem, że większość z was powie: "idź stąd, co mnie to obchodzi", ale spójrzcie na to z mojej perspektywy. mieszkam w niechorzu, jest to mała miejscowość nad morzem. do chorzowa mam cholernie daleko, pewnie będę tuż przed koncertem, czajenie się na opaskę więc odpada. prace na rzecz koncertu? w 3 tysięcznej gminie? strony internetowej też nie mam, więc to też poszło się dymać.
jeśli nie będzie osobnych biletów na ten sektor to według mnie nie powinno go być wogóle. czemu płacąc tyle samo co inni mam mieć gorsze warunki od nich? w tym momencie nawet nie dostaję szansy aby w jakikolwiek je zdobyć(te opaski).
Witamy na forum!

Może z pomorza będą organizowane jakieś autokary, które dojadą pod Stadion odpowiednio wcześnie... Nie masz co się martwić na zapas. To samo tyczy się reszty z Was.
Niestety sektor ten nie jest jakąś fanaberią organizatora - po prostu powstaje on ze względów bezpieczeństwa. W innych krajach, takich jak Francja, na koncertach na wielkich stadionach również powstają takie sektory. Musicie się do tego przyzwyczaić. Coś za coś. Oglądając Maiden na największym obiekcie w Polsce trzeba liczyć się z obowiązującymi regułami bezpieczeństwa itp.
Pracujemy jednak nad tym, żeby jakoś rozwiązać kwestię opasek dla Klubowiczów/osób biorących udział w akcji "street team". Damy Wam znać jak czegoś się dowiemy.