Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Slayer - Show No Mercy
Slayer - Hell Awaits
Tower - Shock To The System
Absolutny top jeśli chodzi o współczesny heavy metal
Absolutny top jeśli chodzi o współczesny heavy metal
ALICE IN CHAINS - FACELIFT
Stonesi ,Dire Straits - różne płyty.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Slayer - South of Heaven

Byłem byłem
W przyszłym tygodniu też podskoczę zapalić znicz, bo dziś nie chciałem się koło rodziny przeciskać
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Myślę ,że nie będziesz jedyny i nieustające światełko i pamięć o Romku pozostaną w ludziach.
Ps.Wiem ,że będę w Katowicach za jakiś czas to musowo odwiedzę Romana w Bytomiu.
Ps.Wiem ,że będę w Katowicach za jakiś czas to musowo odwiedzę Romana w Bytomiu.
COLTRANE "Impressions"
Iron Maiden - Powerslave
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

To sobie lepiej posłuchaj tych starych kilkudziesięciu kapel heavy, speed i thrash, o których Ci mówiłem nie raz przez lata zamiast słuchać jakiegoś Prodigy. No chyba, że heavy metal już poszedł na bocznice...widman pisze: ↑czw lut 17, 2022 7:37 pm Dostałem od kumpla na prezent na święta dwójkę i trójkę te z krabem. W końcu wziąłem posłuchałem. Pozytywne raczej wrażenie, słychać, że to dobrze przemyślana muzyka. Trochę za długa ta płyta, ale jest całkiem ciekawa, jak na taki rodzaj dźwięków. Naturalnie, to nie jest mój rewir i nie będę tego słuchać codziennie, ale co jakiś czas, dlaczego nie?![]()
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Zaraz bocznica, hehe, nie ma co dramatyzować, wszystko okejLukaSieka pisze: ↑sob lut 19, 2022 9:21 amTo sobie lepiej posłuchaj tych starych kilkudziesięciu kapel heavy, speed i thrash, o których Ci mówiłem nie raz przez lata zamiast słuchać jakiegoś Prodigy. No chyba, że heavy metal już poszedł na bocznice...widman pisze: ↑czw lut 17, 2022 7:37 pm Dostałem od kumpla na prezent na święta dwójkę i trójkę te z krabem. W końcu wziąłem posłuchałem. Pozytywne raczej wrażenie, słychać, że to dobrze przemyślana muzyka. Trochę za długa ta płyta, ale jest całkiem ciekawa, jak na taki rodzaj dźwięków. Naturalnie, to nie jest mój rewir i nie będę tego słuchać codziennie, ale co jakiś czas, dlaczego nie?![]()
Slayer - Reign in Blood