Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Wywiady i newsy
Bzdura. Powinni wydać na CD wznowienia pierwszych wydań, bo remastery to dźwiękowy syf dla głuchelców. Kto dziś ma w domu magnetofon kasetowy? Ja niby mam, ale już dawno przestałem go używać.
Ta kaseta to rzecz wyłącznie kolekcjonerska, kupią to tylko osoby które znają ten album i pewnie większość osób które to kupią nawet tego nie odpalą.Pierre Dolinski pisze: Kto dziś ma w domu magnetofon kasetowy? Ja niby mam, ale już dawno przestałem go używać.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 5490
Ja już dawno swoje kasety zajechałem i wywaliłem do piwnicy. 
Ja, w moim domu na kółkach, który "urodził się" w 1986 r., mam wciąż radio z odtwarzaczem kaset, więc w sumie mógłbym to kupić, żeby móc słuchać prosto z kasety, aczkolwiek w czasie jazdy jest tak głośno, że i tak średnio słychać jakąkolwiek muzykę z epokowych głośników 
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Nawet folii nie zdejmąMichał pisze: ↑pt lut 18, 2022 7:50 pmTa kaseta to rzecz wyłącznie kolekcjonerska, kupią to tylko osoby które znają ten album i pewnie większość osób które to kupią nawet tego nie odpalą.Pierre Dolinski pisze: Kto dziś ma w domu magnetofon kasetowy? Ja niby mam, ale już dawno przestałem go używać.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Ja zdejmę i będę słuchał
Tylko gdzie to zamówić. Empik ani Amazon nie ma w ofercie preorderu...
-
paulek
- -#Lord of the flies

Jest przykładowo w Burning ShedJa zdejmę i będę słuchałTylko gdzie to zamówić. Empik ani Amazon nie ma w ofercie preorderu...
https://burningshed.com/product/special ... _listing=1
- Saimon1995
- -#Moderator

65 lat kończy dziś Adrian 
Dzięki już zamówione!paulek pisze: ↑czw lut 24, 2022 8:52 pmJest przykładowo w Burning ShedJa zdejmę i będę słuchałTylko gdzie to zamówić. Empik ani Amazon nie ma w ofercie preorderu...
https://burningshed.com/product/special ... _listing=1
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
O ile zazwyczaj cisnę z IM (jak i z wielu innych kapel) ironicznie, tak dzisiaj całkowicie serio mówię "jebać Iron Maiden". Obrzydliwy news. Nick Cave i inni potrafili się zachować jak trzeba, wziąć sprawy we własne ręce i sami anulowali swoje koncerty w Rosji, a do tego wsparli fanów z Ukrainy symbolicznym słowem, ci nie są w stanie zrobić nawet tego. Pluję.We are very sorry to announce that due to the ongoing situation in Ukraine, the promoters have cancelled the two Iron Maiden shows scheduled for May 29th in Kyiv and June 1st in Moscow on the 2022 Legacy Of The Beast World Tour.
Ticket-holders for both shows will be informed by the respective promoters on refunds at the appropriate time.
Our priority is, and will always be, the safety of our fans.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- blackcocker
- -#Moderator

+1Schizoid pisze: ↑czw mar 03, 2022 2:11 pmO ile zazwyczaj cisnę z IM (jak i z wielu innych kapel) ironicznie, tak dzisiaj całkowicie serio mówię "jebać Iron Maiden". Obrzydliwy news. Nick Cave i inni potrafili się zachować jak trzeba, wziąć sprawy we własne ręce i sami anulowali swoje koncerty w Rosji, a do tego wsparli fanów z Ukrainy symbolicznym słowem, ci nie są w stanie zrobić nawet tego. Pluję.We are very sorry to announce that due to the ongoing situation in Ukraine, the promoters have cancelled the two Iron Maiden shows scheduled for May 29th in Kyiv and June 1st in Moscow on the 2022 Legacy Of The Beast World Tour.
Ticket-holders for both shows will be informed by the respective promoters on refunds at the appropriate time.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Czyli jednak słusznie uważałem, że "to tylko interes"
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

Czy można było się po nich spodziewać czegoś innego? Jakaś "przyzwoitość" by wymagała trochę innego podejścia do tematu.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
zwłaszcza jak się tak jebie wojnę w swoich utworach. Postawa powinna być inna.blackmailer pisze: ↑czw mar 03, 2022 2:34 pmCzy można było się po nich spodziewać czegoś innego? Jakaś "przyzwoitość" by wymagała trochę innego podejścia do tematu.
Napisałem już w innym wątku, że zawsze mogli wpaść na pomysł zostawienia koncertu w Moskwie i dodania kolejnego - żeby mogło ich zobaczyć wiecej fanów, w tym z Ukrainy, gdzie chwilowo koncert odbyć się nie może. Tak więc na ogłoszone zmiany i jakże skąpą, pozbawioną cienia komentarza jego treść, należy spojrzeć pozytywnie.
M.
M.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Rod wybrał wariant lakoniczny. Pecunia non olet.Schizoid pisze: ↑czw mar 03, 2022 2:11 pmO ile zazwyczaj cisnę z IM (jak i z wielu innych kapel) ironicznie, tak dzisiaj całkowicie serio mówię "jebać Iron Maiden". Obrzydliwy news. Nick Cave i inni potrafili się zachować jak trzeba, wziąć sprawy we własne ręce i sami anulowali swoje koncerty w Rosji, a do tego wsparli fanów z Ukrainy symbolicznym słowem, ci nie są w stanie zrobić nawet tego. Pluję.We are very sorry to announce that due to the ongoing situation in Ukraine, the promoters have cancelled the two Iron Maiden shows scheduled for May 29th in Kyiv and June 1st in Moscow on the 2022 Legacy Of The Beast World Tour.
Mega się zawiodłem na ulubionym zespole.
Już i tak postanowiłem nie jechać nigdzie poza Berlinem na który mam bilet, a teraz mi przeszła przez głowe myśl pełna niechęci...
Już i tak postanowiłem nie jechać nigdzie poza Berlinem na który mam bilet, a teraz mi przeszła przez głowe myśl pełna niechęci...
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 4783
Co tu dodać... Znając Steve'a i Bruce'a z ich zamiłowania do historii i wojskowości, oczekiwałem twardego stanowiska - nie gramy i nie zagramy u kacapów. A tutaj lakoniczne oświadczenie. Nie spodziewałem się tak obrzydliwego podejścia Maiden. Chociaż pewnie to Rod przeliczył kasę i stwierdził, co mu się bardziej opłaca.
Nawet jeśli zespół wystosuje oświadczenie potępiające putlera i jego morderców, to jak teraz Bruce będzie zapowiadał Blood Brothers? Jakoś sobie tego nie wyobrażam.
Nawet jeśli zespół wystosuje oświadczenie potępiające putlera i jego morderców, to jak teraz Bruce będzie zapowiadał Blood Brothers? Jakoś sobie tego nie wyobrażam.