Wejścia na sektor pod sceną
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wejścia na sektor pod sceną
lepiej,zeby go nie bylo.. ale coz..
. trzeba bedzie sie szybko dopchac po opaseczki... 
Jazz is not dead, it just smells funny.
w nagrode <hahaha> ochrona da 1000 za darmo a potem 50 zł tak jak bylo na metallicyświnka666 pisze:czy ja wiem czy taki głupi to pomysł
dzięki temu nie będzie obowiązywac tam prawo dźungli i chamstwo, ale zasada kto pierwszy ten lepszy... chciało CI się stać od rana pod Stadionemw nagrodę dostajesz opaskę i po sprawie...
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s
-
janiedembica
- -#Prisoner

wole wspomoc fan klub i ewentualnie od nich odkupic opaske , jak od ochrony ! oni maja rozdawac a nie sprzedawac 
Tak samo zrobię. A tak poza to jak się wyjdzie z sektora np. do toalety to ma się jeszcze szanse dopchania się spowrotem pod scenę ???janiedembica pisze:wole wspomoc fan klub i ewentualnie od nich odkupic opaske , jak od ochrony ! oni maja rozdawac a nie sprzedawac
Jak zawsze trza walczyć, ale sie da...no chyba , że to już jakieś szczególne apogeum gigu 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jest szansa na pakiet opasek do sektora pod sceną dla naszych Klubowiczów, ale to temat na dalszą przyszłość. Z pewnością damy Wam znać jak tylko uzyskamy jakieś konkretne szczegóły. 
-
_Sand_man_
- -#Invader

Jeśli ktoś nie wie jak taki sektor wygląda to zdjęcie powinno rozjaśnic sytuacje:
[img]http://sand_1.w.interia.pl/may3104_18a.jpg[/img]
Zdjęcie jest mało wyraźne, ale koło sceny widać charakterystyczne półkole.
a tu jeszcze jedno zdjęcie:
[img]http://sand_1.w.interia.pl/0531_185301X.jpg[/img]
Wygląda co prawda, że sektor jest mały,ale tak naprawde jak się jest w mnim w środku to widać, że jest duży :rocx
[img]http://sand_1.w.interia.pl/may3104_18a.jpg[/img]
Zdjęcie jest mało wyraźne, ale koło sceny widać charakterystyczne półkole.
a tu jeszcze jedno zdjęcie:
[img]http://sand_1.w.interia.pl/0531_185301X.jpg[/img]
Wygląda co prawda, że sektor jest mały,ale tak naprawde jak się jest w mnim w środku to widać, że jest duży :rocx
Ostatnio zmieniony śr gru 22, 2004 11:56 am przez _Sand_man_, łącznie zmieniany 2 razy.
-
janiedembica
- -#Prisoner

w cale ono nie jest takie wielkie
thx, za rozjasnienie sutuacji 
ja na metallice bylem i uwazam ze to dobry pomysl z tym sektorem bo nie ma takiego scisku pod scena i w karzdej chwili mozna sobie wyjsc z sektora i wrocic spowrotem ( ktos sie o to pytal kilka postow wyzej )
tylko ze wtedy bylo o tyle dobrze ze nikt o tych opaskach nie wiedzial , a teaz organizator to juz zapowiedzial a wiec lepiej juz od rana koczowac na stadionie bo moze byc problem ze zdobyciem opaski
tylko ze wtedy bylo o tyle dobrze ze nikt o tych opaskach nie wiedzial , a teaz organizator to juz zapowiedzial a wiec lepiej juz od rana koczowac na stadionie bo moze byc problem ze zdobyciem opaski
-
janiedembica
- -#Prisoner

nie roztrzasajmy
to i teraz malo kto bedzie wiedzial
wszyscy ludzi z forum
a reszta bedzie miala niespodzianke "o opaski są" i bez pchania sie kto mam miec, to dostanie 
no tak niech to pozostanie nasza forumową tajemnicą

A te zdjęcia były robione z miejsc siedzących ???
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No a z jakich?the_trooper pisze:A te zdjęcia były robione z miejsc siedzących ???
Prośba - jeśli ktoś z Was ma fotki Stadionu Śląskiego (w miarę dobrej jakości) sprzed koncertu Metallicy (tzn. obiektu - najlepiej jakieś panoramki jak powyżej) to dajcie mi znać na priv. Z góry thx.
-
_Sand_man_
- -#Invader

Tak były z siedzących robione.the_trooper pisze:A te zdjęcia były robione z miejsc siedzących ???
P.S. The Trooper pliz nie reklamuj piramid finansowych tych co masz w podpisie. Wiem z doświadczenia, że one wszystkie są gó..o warte
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak Trooper - usuń ten podpis. To forum nie jest od reklamy jakichś firm._Sand_man_ pisze:P.S. The Trooper pliz nie reklamuj piramid finansowych tych co masz w podpisie. Wiem z doświadczenia, że one wszystkie są gó..o warte:guns
![]()
To ja nie wiem, gdzie organizator zapowiedział... Jak ja dzwoniłem do Mystica to nikt o takowym sektorze nie słyszałrafal515 pisze:a teaz organizator to juz zapowiedzial a wiec lepiej juz od rana koczowac na stadionie bo moze byc problem ze zdobyciem opaski
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na stronie Mystic'a na razie może nie być wzmianki, a wszyscy ludzie u nich pracujący nie muszą o tym wiedzieć, ale dostaliśmy potwierdzenie od osoby w Mystic'u zajmującej się koncertem, że taki sektor będzie. EOT.Majek pisze:To ja nie wiem, gdzie organizator zapowiedział... Jak ja dzwoniłem do Mystica to nikt o takowym sektorze nie słyszałTo, że Wicker dostał takie informacje to nie znaczy, że wszyscy już o tym wiedzą, a na stronie Mystica nie ma o tym wzmianki.
Rozumiem. Ja nie mówię, że takiego sektora nie będzie, tylko, że jeszcze nie jest to "oficjalnie" podane :beerWICKER MAN pisze:Na stronie Mystic'a na razie może nie być wzmianki, a wszyscy ludzie u nich pracujący nie muszą o tym wiedzieć, ale dostaliśmy potwierdzenie od osoby w Mystic'u zajmującej się koncertem, że taki sektor będzie. EOT.Majek pisze:To ja nie wiem, gdzie organizator zapowiedział... Jak ja dzwoniłem do Mystica to nikt o takowym sektorze nie słyszałTo, że Wicker dostał takie informacje to nie znaczy, że wszyscy już o tym wiedzą, a na stronie Mystica nie ma o tym wzmianki.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

I nie musi być. W końcu przed Metallicą też nie było. Dla nas to potwierdzone info.Majek pisze:Rozumiem. Ja nie mówię, że takiego sektora nie będzie, tylko, że jeszcze nie jest to "oficjalnie" podane :beer