Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 5490

Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa

Post autor: Deleted User 5490 »

Przypomniałem sobie tłumaczenie Maidenowego wysrywu z lat 90tych. Mother Russia. Tekst głupi jak uj. Żałuję, że to nagrali. Rusofilskie gówno, które świadczy o jakiejś tam fascynacji Harrisa kacapią.
Nie powinni grać koncertów w Rosji w obecnej rzeczywistości.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Pierre Dolinski pisze: wt lut 22, 2022 9:46 pmRusofilskie gówno, które świadczy o jakiejś tam fascynacji Harrisa kacapią.
Signum temporis, wtedy Zachód był nastawiony do Rosji życzliwie, z nadzieją. Że teraz nie powinni tam grać, to jasne.
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Pierre Dolinski pisze: Przypomniałem sobie tłumaczenie Maidenowego wysrywu z lat 90tych. Mother Russia. Tekst głupi jak uj. Żałuję, że to nagrali. Rusofilskie gówno, które świadczy o jakiejś tam fascynacji Harrisa kacapią.
Zakkahletz pisze: Signum temporis, wtedy Zachód był nastawiony do Rosji życzliwie, z nadzieją. Że teraz nie powinni tam grać, to jasne.
W sumie się z wami zgadzam, wciąż mam gdzieś z tyłu głowy, że szkoda zwykłych fanów, ale to co się teraz dzieje to jest bezprecedensowe draństwo.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Niektórych fanów faktycznie szkoda. Ale generalnie zwykli Rosjanie to też nie jest jednolita grupa. Jeżeli TVP robi kisiel z mózgu, to za sprawą kremlowskich mediów w głowach większości Rosjan jest już niesamowicie przerzedzona woda. Polecam wejść na r/russia. Zupełnie odklejeni ludzie, funkcjonujący w alternatywnej rzeczywistości. Na wschodzie pojęcie prawdy jest zupełnie inne od tego, do którego przywykliśmy.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 5490

Bardzo duży procent Ruskich uważa, że użycie wojska na Ukrainie to słuszna droga. Zaledwie 1/4 sprzeciwia się temu. Oni zawsze mieli wyprane mózgownice. Tam niewielki procent narodu myśli. U nas też jest z tym kiepsko, ale kacapia zawsze była umysłowo zadżumiona na nieprawdopodobnym poziomie.
Deleted User 4783

Post autor: Deleted User 4783 »

Poczekajmy kilka dni. Ruscy nie po to gromadzą tyle wojska przy granicy z Ukrainą, żeby się nim tylko pochwalić. W ciągu kilkudziesięciu godzin niestety powinni albo zaatakować Ukrainę, albo wycofać siły do baz. Trzymanie wojska na pozycjach wyjściowych przy takich warunkach pogodowych i fakcie, że NATO jednak coś tam rusza na wschodniej flance, jest po prostu bezsensowne. Jeśli chodziłoby tylko o pokaż siły czy próbę destabilizacji wschodu Ukrainy, to Putin mógłby robić to rękoma separatystów, jak dotychczas. Ostatnie dni pokazują jednak, że możemy coraz bardziej myśleć o wojnie nie tysiące km od nas, a zaraz za granicą. I nie mamy żadnej pewności jak to się skończy. W najgorszym razie możemy liczyć na poważny konflikt w naszej części Europy, co uderzy też w nas. Co do koncertów w takiej sytuacji + COVID, ciężko cokolwiek przewidzieć.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Nie wiem jakim ignorantem trzeba być, żeby nazwac Mother Russia prorosyjskim :lol:
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Deleted User 5490

Powiem ci w twoim języku. Spierdalaj debilu.
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Sprzedam dwa bilety do Pragi na stani u podla.
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

blackmailer pisze: czw mar 03, 2022 2:59 pm Sprzedam dwa bilety do Pragi na stani u podla.
Aż tak Cię zirytowali?

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

pz pisze: czw mar 03, 2022 4:24 pm
blackmailer pisze: czw mar 03, 2022 2:59 pm Sprzedam dwa bilety do Pragi na stani u podla.
Aż tak Cię zirytowali?
Tak, ja mówiłem, że jeśli mnie wkurwią w tej materii to podziękuję tym szmatom. Hehe inb4 maideni na pewno się przejmą. Mam to w samym wacku :))
#blackcocker2023

Nic nas nie zatrzyma.

Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

A co się stało sie? Kto czemu szmaty?
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Nic ,doszukiwanie się na siłę czegoś co mogli zrobić Maiden.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Juz czytam gównoburze :)
Zwykle odwołanie koncertów i tyle.
putin to szmata, fani dajmy na to IM czy innych zespołów u ruskich moga byc nawet przeciwko tej wojnie. Właśnie na podstawie wpisów chociazby tutaj widać jak putin zrobił im krecia robotę. Nikt za nimi nie przepadał na swiecie, a teraz zamkną się chyba w tej swojej rasyji i nosa nie wystawia bo 'hate' na nich będzie nie do opisania.
paulek
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: paulek »

putin to szmata, fani dajmy na to IM czy innych zespołów u ruskich moga byc nawet przeciwko tej wojnie. Właśnie na podstawie wpisów chociazby tutaj widać jak putin zrobił im krecia robotę. Nikt za nimi nie przepadał na swiecie, a teraz zamkną się chyba w tej swojej rasyji i nosa nie wystawia bo 'hate' na nich będzie nie do opisania.
pieniążki mogą wiele, i tak tutaj będzie, może i w duchu bedą nimi gardzić ale kaskę przytulać z uśmiechem i kłaniać się nisko... Ot brytole wlaśnie, pyszczenia w mediach sporo ale londongrad trzyma się dobrze:))) Sorki za off, a co do koncertu, biletu wciąż nie mam i spokojnie czekam na rozwój wydarzeń...
Jerzy Urban
-#Invader
-#Invader

Post autor: Jerzy Urban »

blackmailer pisze: czw mar 03, 2022 5:11 pm
Aż tak Cię zirytowali?
Tak, ja mówiłem, że jeśli mnie wkurwią w tej materii to podziękuję tym szmatom. Hehe inb4 maideni na pewno się przejmą. Mam to w samym wacku :))
Wiesz co? Priest w ogóle się nie wypowiedzieli, jedynie na zakładce trasy koncerty są oznaczone jako odwołane. To teraz wywal do kosza ich płyty, koszulki i podrzyj bilet (jeśli masz). No cyrk... :facepalm:
Deleted User 5155

Post autor: Deleted User 5155 »

Aż tak Cię zirytowali?
To się chyba określa "świecić światłem odbitym". W każdym razie - nie jesteś sam, ostatecznie to forum fanów Iron Maiden 8)
Moje bilety na Zagrzeb i Warszawę czekają grzecznie. Oby się doczekały.
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Jerzy Urban pisze: czw mar 10, 2022 10:22 am

Aż tak Cię zirytowali?
Wiesz co? Priest w ogóle się nie wypowiedzieli, jedynie na zakładce trasy koncerty są oznaczone jako odwołane. To teraz wywal do kosza ich płyty, koszulki i podrzyj bilet (jeśli masz). No cyrk... :facepalm:
A ja od początku podczas rozmów na ten temat mówiłem, że wolałbym, żeby napisali jedno krótkie zdanie, z którego będzie wynikać, że oni - członkowie zespołu, management i cała załoga NIE CHCĄ tam zagrać. A z tego statementu wynika, że zostali zmuszeni do tego przez organizatorów. Ja to przynajmniej w ten sposób odczułem czytając to oświadczenie. Rozumiem, że ktoś może tego nie pojąć, to indywidualne wrażenia i jeśli mi pogarszają odbiór ich jako ludzi, to nie mam do tego prawa? Wolałbym, żeby wykreślili te daty bez słowa jak Priest. Niedługo się okaże, że to Maideni są ofiarami i im cholerni organizatorzy odwołali koncert u kacapów :lol: :lol: :lol: :lol:
#blackcocker2023

Nic nas nie zatrzyma.

Jerzy Urban
-#Invader
-#Invader

Post autor: Jerzy Urban »

Masz prawo, aczkolwiek - ździebko przesadzasz. Samo odwołanie koncertu w Moskwie (bo Kijów to rzecz oczywista) jest już formą protestu. Mogli postąpić jak Slipknot i paru innych - przełożyć datę na sam koniec trasy i zagrać tam, kiedy będzie spokój. I tak - czy chcemy tego czy nie - o wszystkim decyduje organizator (Live Nation International) w porozumieniu z managementem. Ja do IM nie mam pretensji, wielu innych artystów zamieściło ogłoszenia bardzo podobne w treści do IM. W maju kupię bilety na PGN i wbijam z rodziną!
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Jerzy Urban pisze: czw mar 10, 2022 12:04 pm Masz prawo, aczkolwiek - ździebko przesadzasz. Samo odwołanie koncertu w Moskwie (bo Kijów to rzecz oczywista) jest już formą protestu. Mogli postąpić jak Slipknot i paru innych - przełożyć datę na sam koniec trasy i zagrać tam, kiedy będzie spokój. I tak - czy chcemy tego czy nie - o wszystkim decyduje organizator (Live Nation International) w porozumieniu z managementem. Ja do IM nie mam pretensji, wielu innych artystów zamieściło ogłoszenia bardzo podobne w treści do IM. W maju kupię bilety na PGN i wbijam z rodziną!
Może przesadzam, ale tak jak mówiłem, to sprawa indywidualna. Miłego koncertu życzę ;)
#blackcocker2023

Nic nas nie zatrzyma.

ODPOWIEDZ