mnie w mailu napisali ze dostane fuche dopiero w drugiej partii.. gdzies w lutym :/WICKER MAN pisze:Już o to pytałeś. Zawsze można coś wykombinować.KILLER pisze:Znajdzie sie robota dla niepełnosprawnego fizycznie ??Jakby co to damy znać!
Dzięki za chęć pomocy!
Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

W jakim mailu? Od kogo??!! 
Stargard.Szczecin/Zachodnio-pomorskie...chyba już pisałem ale warto po raz 2 wkońcu nikogo z mojego pięknego rejony nie ma a ludzi tu chętnych na koncert jest trochu 
-
El Dorado
w mailu od mystic:PIron Sajmon pisze:W jakim mailu? Od kogo??!!
- likipiki
- -#Lord of the flies

to Ty pisałeś do nichtobink pisze:w mailu od mystic:PIron Sajmon pisze:W jakim mailu? Od kogo??!!
podaj treść maila jaki Ci wysłali
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
El Dorado
po co wam! to moja prywatna korespondencjaświnka666 pisze:to Ty pisałeś do nichtobink pisze:w mailu od mystic:PIron Sajmon pisze:W jakim mailu? Od kogo??!!
podaj treść maila jaki Ci wysłali
Ja napisałem im pytanie czy znajdzie sie dla mnie jaka fuchaWitaj,
tak, pewnie będzie - ale to dopiero w kolejnej partii plakatów, pewnie
gdzieś koło lutego.
Jakie radio, jaka audycja?
Sektor będzie wydzielony, ale o dostaniu się do niego będzie decydować
kolejność wejśćia na koncert.
Pozdr,
MK
a to z radiem to nie wazne
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czyli działasz niezależnie od nas?tobink pisze:mnie w mailu napisali ze dostane fuche dopiero w drugiej partii.. gdzies w lutym :/
SanktuariuM także czeka na znak ze strony Mystic. Jak tylko wszystko przygotują i będą gotowi to dadzą nam znać i zajmiemy się promocją.
-
El Dorado
nie działam niezaleznieWICKER MAN pisze:Czyli działasz niezależnie od nas?tobink pisze:mnie w mailu napisali ze dostane fuche dopiero w drugiej partii.. gdzies w lutym :/
SanktuariuM także czeka na znak ze strony Mystic. Jak tylko wszystko przygotują i będą gotowi to dadzą nam znać i zajmiemy się promocją.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Pozwól, że my się tym zajmiemy. Tak będzie najlepiej.tobink pisze:nie działam niezaleznietylko chciałem sie dowiedziec kilka rzeczy.. np kiedy bedzie to rozwieszanie i czy bedzie mozna dac na audycje kilka plakatow i czy bedzie mozna dorwac wczesniej te opaski
O wszystkim będziemy Was na bieżąco informować.
-
El Dorado
dobrze Mistrzu.... nic wam jeszcze nie mówili o tych plakacikach??WICKER MAN pisze:Pozwól, że my się tym zajmiemy. Tak będzie najlepiej.tobink pisze:nie działam niezaleznietylko chciałem sie dowiedziec kilka rzeczy.. np kiedy bedzie to rozwieszanie i czy bedzie mozna dac na audycje kilka plakatow i czy bedzie mozna dorwac wczesniej te opaski
O wszystkim będziemy Was na bieżąco informować.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mówili. Akcja ruszy prawdopodobnie (choć to się może zmienić - będziemy gotowi do boju w każdej chwilitobink pisze:dobrze Mistrzu.... nic wam jeszcze nie mówili o tych plakacikach??
No mam nadzieje, zeby nie było Haosu ze z duzyhc miastach miejscami bedzie pelno plakatów a gdzie indziej gdziej duzo ludzi sie przewija nicWICKER MAN pisze:Mówili. Akcja ruszy prawdopodobnie (choć to się może zmienić - będziemy gotowi do boju w każdej chwilitobink pisze:dobrze Mistrzu.... nic wam jeszcze nie mówili o tych plakacikach??) właśnie za kilka miesięcy. Do tego czasu wszystko dokładnie zaplanujemy.
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mamy dużo czasu. Wszystko zostanie skonsultowane z Mystic'iem i zdecydujemy ile plakatów dać gdzie.Eol_Eddie pisze:No mam nadzieje, zeby nie było Chaosu ze z duzyhc miastach miejscami bedzie pelno plakatów a gdzie indziej gdziej duzo ludzi sie przewija nic
Na to właśnie liczę jak jest dobra organizacja i plan to wszystko się udaje (przważnie) nawet rzeczy na pozór niemożliwe 
UpTheIrons
Kacper/Łódź
Kacper/Łódź
Tomek/Łódź
Tomek/Łódź
-
bartekmłyn
- -#Prowler

Do plakatów
Zgłąszam sie do akcji Plakatowej Bartek Bytom , Radzionków ,Tranowskie -Góry .
-
El Dorado
coraz wieksza mam konkurencje w Łodzi 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Im więcej tym lepiej.tobink pisze:coraz wieksza mam konkurencje w Łodzi
-
El Dorado
czy ja wiem... pozniej sie okaze ze dostaniemy po 5 plakatow i co?! i DUPCIA!WICKER MAN pisze:Im więcej tym lepiej.tobink pisze:coraz wieksza mam konkurencje w ŁodziNaprawdę - jednej osobie nie byłoby łatwo oplakatować całe miasto.