o boze sory :/ zaraz to wywaleWICKER MAN pisze:Chyba coś źle wkleiłeś...tobink pisze:co do sektora to wiecie ze na 100% bedzie??
bo ja mailem dostałemSektor będzie wydzielony, ale o dostaniu się do niego będzie decydować
kolejność wejśćia na koncert.![]()
Sektor pod sceną będzie na 100% - oficjalne info od organizatora. EOT.
Plan sektorów na Stadionie Śląskim
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: Plan sektorów na Stadionie Śląskim
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No właśnie. Więc o co chodzi? Wszystko jest tak jak mówiłem.tobink pisze:co do sektora to wiecie ze na 100% bedzie??
bo ja mailem dostałemSektor będzie wydzielony, ale o dostaniu się do niego będzie decydować
kolejność wejśćia na koncert.
-
El Dorado
oczywiscie mistrzu!!WICKER MAN pisze:No właśnie. Więc o co chodzi? Wszystko jest tak jak mówiłem.tobink pisze:co do sektora to wiecie ze na 100% bedzie??
kolejność wejśćia na koncert.
Ale kolejność wejścia na koncert to nie otrzymanie opaski?! Może się mylę ale już nic nie rozumiem
Pierwsze ok. 3 - 4 tys. ludzi dostanie opaski ... proste
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Taaa. Szkoda, że nie 77.tobink pisze:oczywiscie mistrzu!!ja chce taka opaske!! a nawet 7!!!
-
El Dorado
potrzebuje 7 dla mnie i dla kumpliWICKER MAN pisze:Taaa. Szkoda, że nie 77.tobink pisze:oczywiscie mistrzu!!ja chce taka opaske!! a nawet 7!!!
![]()
No i co jeszcze moze kazdy bedzie wszyskich tam wpuszczal i sektor nie bedzie mial 3-4tys tylko 10 :guns
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli opaski będą to tylko po jednej na osobę. Jeszcze nie wiemy ile byśmy dostali itp. Przecież do koncertu zostało jeszcze ponad 5 miesięcy! 
No właśnie popieram Wicker do koncertu 5 miechów a ludzie panikuja gorzej jakby zostalo nie wiem 2 tygodnie :soloWICKER MAN pisze:Jeśli opaski będą to tylko po jednej na osobę. Jeszcze nie wiemy ile byśmy dostali itp. Przecież do koncertu zostało jeszcze ponad 5 miesięcy!
UpTheIrons
Ciekawe co się będzie działo jak zostaną dwa tygodnieEol_Eddie pisze:No właśnie popieram Wicker do koncertu 5 miechów a ludzie panikuja gorzej jakby zostalo nie wiem 2 tygodnie :soloWICKER MAN pisze:Jeśli opaski będą to tylko po jednej na osobę. Jeszcze nie wiemy ile byśmy dostali itp. Przecież do koncertu zostało jeszcze ponad 5 miesięcy!
Na dwa tygodnie do koncertu to bedzie (jak to ktos kiedys ladnie powiedzial) "szał pał"Majek pisze:Ciekawe co się będzie działo jak zostaną dwa tygodnieEol_Eddie pisze:No właśnie popieram Wicker do koncertu 5 miechów a ludzie panikuja gorzej jakby zostalo nie wiem 2 tygodnie :soloWICKER MAN pisze:Jeśli opaski będą to tylko po jednej na osobę. Jeszcze nie wiemy ile byśmy dostali itp. Przecież do koncertu zostało jeszcze ponad 5 miesięcy!
Mysle ze po jakims czasie wszystko powoli sie uspokoi, emocje opadna... a na krotko przed koncertem znowu bedzie euforia
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wolę nie wiedzieć... Chyba załatwię sobie wtedy jakieś zwolnienie lekarskie i nie będę tu nawet zaglądał.Majek pisze:Ciekawe co się będzie działo jak zostaną dwa tygodnie
Racja, racja. Podziwiam Cie WICKER. Skad Ty na to wszystko sily bierzeszWICKER MAN pisze:Wolę nie wiedzieć... Chyba załatwię sobie wtedy jakieś zwolnienie lekarskie i nie będę tu nawet zaglądał.Majek pisze:Ciekawe co się będzie działo jak zostaną dwa tygodnie![]()
Człowiek owładniety pasją.......... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Każda pasja ma swoje granice.Pink pisze:Człowiek owładniety pasją..........
Koniec off-topa.
jak policzysz łikerowi kilka całeczek to może odstaniesztobink pisze:
oczywiscie mistrzu!!ja chce taka opaske!! a nawet 7!!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak jakbyś zgadł - właśnie skończyłem zadania z całek.Nitek pisze:jak policzysz łikerowi kilka całeczek to może odstaniesz
Koniec off-topa!!!
btw, mam takie wrażenie czy panuje tutaj większe podniecenie niż przed poprzednim koncertem??
- likipiki
- -#Lord of the flies

6 tysiecznej Hali Ludowej nawet do Śląskiego nie przyrównuj

And it's a dirty job but someone's gotta do it...