24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: 24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy

Post autor: Schizoid »

Z doniesień CBŚ wynika, że na narodowy ma spaść car bomba

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Ja słyszałem, że ma być zmasowany nalot wszystkich gołąbków pokoju wypuszczanych przez komunistycznych kacyków przez ostatnie dziesięciolecia podczas pochodów pierwomajskich i olimpiad.
Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: marekkraw »

Dużo sektorów się pojawiło w sprzedaży. Osobiście po 2 latach w końcu kupiłem :B
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

marekkraw pisze: pt mar 04, 2022 9:14 pm Dużo sektorów się pojawiło w sprzedaży. Osobiście po 2 latach w końcu kupiłem :B
Wyprzedały się kolejne europejskie koncerty w tym Belgrad czy Budapeszt. W USA mimo jeszcze wyższych cen biletów, wszystko schodzi. Nawet dodany na siłę Frankfurt mocno ruszył do przodu i jeżeli dojdzie do 25k to Niemcy najmocniejszym rynkiem dla Maiden (w sensie rok do roku, coraz więcej sprzedanych biletów od bodajże 2003).
Jerzy Urban
-#Invader
-#Invader

Post autor: Jerzy Urban »

Ja jeszcze nie mam biletu na warszawski występ, poczekam do czerwca, zobaczę czy to wszystko ruszy. Niemniej już teraz wiadomo, że będzie dobrze. Tak, rynek niemiecki jest bardzo chłonny na Iron Maiden. W kwietniu mają ogłosić koncert w Sao Paulo (Morumbi), chodzą słuchy odnośnie zimowej trasy w UK, choć dla mnie to mało prawdopodobne.
Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: marekkraw »

Zimowa trasa po UK? Jeszcze może z setem Legacy :mryellow: Przecież to byłby cyrk. Niech oni kończą tą wreszcie tę trasę i jadą z Senjutsu. Kurde mam wrażenie że ta trasa to trwa wieki, tyle się wydarzyło podczas jej trwania że to aż nieprawdopodobne...
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

To prawda, pod względem całkowitej zmiany rzeczywistości na świecie licząc od początku trwania tej trasy to jest ewenement.
Deleted User 5155

Post autor: Deleted User 5155 »

Zakkahletz pisze: pn mar 07, 2022 8:32 pm To prawda, pod względem całkowitej zmiany rzeczywistości na świecie licząc od początku trwania tej trasy to jest ewenement.
Czas nie biegnie - czas zap...ala.
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Naginamy czasoprzestrzeń 8)

Tymczasem gig w Wawie za 4,5 miesiąca.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Jerzy Urban
-#Invader
-#Invader

Post autor: Jerzy Urban »

marekkraw pisze: pn mar 07, 2022 8:08 pm Zimowa trasa po UK? Jeszcze może z setem Legacy :mryellow: Przecież to byłby cyrk. Niech oni kończą tą wreszcie tę trasę i jadą z Senjutsu. Kurde mam wrażenie że ta trasa to trwa wieki, tyle się wydarzyło podczas jej trwania że to aż nieprawdopodobne...
Nie - zapomniałem dodać, że to by już była trasa Senjutsu.
Awatar użytkownika
primemover
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: primemover »

Pytanie : kumpel zamówił kolekcjonerskie bilety dla siebie i dla mnie jakieś trzy miesiące temu . z jakiegoś powodu byłem spokojny, dzisiaj dowiedziałem się, że bilety jeszcze nie dotarły. Z kolei bilety nie-kolekcjonerskie które zamówił dla jeszcze innego kolegi są już na miejscu od dawna. Czy miał ktoś podobne doświadczenia ? Reklamować ?
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

primemover pisze: wt mar 08, 2022 9:48 pm Pytanie : kumpel zamówił kolekcjonerskie bilety dla siebie i dla mnie jakieś trzy miesiące temu . z jakiegoś powodu byłem spokojny, dzisiaj dowiedziałem się, że bilety jeszcze nie dotarły. Z kolei bilety nie-kolekcjonerskie które zamówił dla jeszcze innego kolegi są już na miejscu od dawna. Czy miał ktoś podobne doświadczenia ? Reklamować ?
Myślę, że zwykłe są drukowane lokalnie, a kolekcjonerskie w innym miejscu (np. jednym na całą trasę) i idą nie wiadomo skąd. Tak było przy jakichś innych koncertach LN (nie pamiętam czy Maiden czy coś innego). Nie zaszkodzi napisać do nich maila z pytaniem.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Kolekcjonerki LM mam tylko z AC/DC i Judas Priest i w obu wypadkach się martwiłem, że koncert coraz bliżej, a biletu nie ma.
Doszły w obu przypadkach kilka tygodni przed koncertem
Raczej je ogólnie po prostu później wysyłają.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Ticektmaster w Holandii przed pandemią plastikowe kolekcjonery wysyłał 2 miesiące przed gigiem, teraz 2 tygodnie do gigu a oni dopiero wczoraj rozpoczęli wysyłkę. Polski Ticketmaster na majowe koncerty Clannadu też jeszcze nie wysyła. Także wcale bym się nie zdziwił jak Maidenowe wyślą w czerwcu
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

thorgal_30 pisze: śr mar 09, 2022 12:34 amPolski Ticketmaster na majowe koncerty Clannadu też jeszcze nie wysyła.
Trochę nie ten temat, ale przy okazji zapytam: czy wiadomo, kiedy będzie wysyłał i jaka będzie forma wysyłki?
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Zakkahletz pisze: śr mar 09, 2022 10:08 am
thorgal_30 pisze: śr mar 09, 2022 12:34 amPolski Ticketmaster na majowe koncerty Clannadu też jeszcze nie wysyła.
Trochę nie ten temat, ale przy okazji zapytam: czy wiadomo, kiedy będzie wysyłał i jaka będzie forma wysyłki?
Forma wysyłki będzie taka jaką sobie kto opłacił.. jedni pocztą, inni kurierem. Natomiast obstawiam że wysyłka się zacznie jak trasa ruszy... bo się zabezpieczają na wypadek odwołania/przełożenia.
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Są znowu dostępne bilety na zwykłą płytę
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Chyba znów już nie ma. Zresztą za 300 zł i tak bym nie kupił
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Ja rozumiem, że co do zasady zawsze musimy się nie zgadzać, ale mimo wszystko ;-)
Na ticketmaster jak najbardziej cały czas są.

Nabyłem, wierzę że zobaczę ich w tym roku.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

300 to absolutnie aktualnie normalna cena.
Vader 100zl kosztował
ODPOWIEDZ